Νέα

Ασφάλεια ζωής. Ναι ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -ROBOCOCK-
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 114
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μάγκες ΟΧΙ στις ασφαλιστικές, πουλάνε αέρα επενδύοντας στις ανασφάλειές μας. Ξέρεται πολλούς να πήραν τα λεφτά τους πίσω με κέρδος. Ειναι άμεσα θυγατρικές τραπεζών οπότε μην ταραχθήτε με τις κανονίες που θα ακούσουμε. Για τους ασφαλιστικούς φορείς άλλη συζήτηση, βρόμα πολύ.

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ωραιο κι αυτο ρε παιδια..οχι στις ασφαλιστικες...λες και ζουμε στην τανζανια το 1800..
σημερα στην ελλαδα υπαρχουν τουλαχιστον 30 ασφαλιστικες και δουλευουν σ αυτες τουλαχιστον 50.000 κοσμος και ζουν την οικογενεια τους απ αυτο...ΔΕΝ ειμαι ασφαλιστης αλλα οχι κι οτι ναναι να λεμε..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Μάγκες ΟΧΙ στις ασφαλιστικές, πουλάνε αέρα επενδύοντας στις ανασφάλειές μας. Ξέρεται πολλούς να πήραν τα λεφτά τους πίσω με κέρδος. Ειναι άμεσα θυγατρικές τραπεζών οπότε μην ταραχθήτε με τις κανονίες που θα ακούσουμε. Για τους ασφαλιστικούς φορείς άλλη συζήτηση, βρόμα πολύ.
κάνεις μεγάλο λάθος...οι περισσότερες είναι καλές...οι μόνες που είναι επικίνδυνες είναι οι εταιρείες χαμηλού ασφαλίστρου που λόγω αυτού δεν βγαίνουν...δηλαδή κάνουν αρπαχτή και όσο αντέξουν....και φταίμε εμείς που όταν πάμε να ασφαλίσουμε αυτοκίνητο ή σπίτι ζητάμε πάντα το..ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ....και οι διαφορές είναι10-20€ τον χρόνο......όταν λειπόν κλείνουν αυτές και αΝΑΓΚΑΖΌΜΑΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΏΣΟΥΜΕ τότε βρίζουμε τις ασφαλιστικές...και όχι τον εαυτό μας......ΤΟ ΦΤΗΝΟ ΠΙΤΟΥΡΟ ΤΟ ΤΡΩΝ ΟΙ ΚΟΤΕς...παροιμία που έχει άμεση σχέση με αυτά που λέω.....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
κάνεις μεγάλο λάθος...οι περισσότερες είναι καλές...οι μόνες που είναι επικίνδυνες είναι οι εταιρείες χαμηλού ασφαλίστρου που λόγω αυτού δεν βγαίνουν...δηλαδή κάνουν αρπαχτή και όσο αντέξουν....και φταίμε εμείς που όταν πάμε να ασφαλίσουμε αυτοκίνητο ή σπίτι ζητάμε πάντα το..ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ....και οι διαφορές είναι10-20€ τον χρόνο......όταν λειπόν κλείνουν αυτές και αΝΑΓΚΑΖΌΜΑΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΏΣΟΥΜΕ τότε βρίζουμε τις ασφαλιστικές...και όχι τον εαυτό μας......ΤΟ ΦΤΗΝΟ ΠΙΤΟΥΡΟ ΤΟ ΤΡΩΝ ΟΙ ΚΟΤΕς...παροιμία που έχει άμεση σχέση με αυτά που λέω.....

Μάλλον ο συναγωνιστής αναφόταν σε επενδυτικά- ασφαλιστικά προϊόντα και συνταξιοδοτικά προγράμματα και όχι στις παραδοσιακές ασφάλειες κινδύνων και ζωής...
Τα πρώτα τα αποφεύγω- προτιμώ να παίξω τις οικονομίες μου στο καζίνο ή να τα φάω στα ct/cg παρά να "επενδύσω" σε ασφαλιστικά προγράμμα τα οποία στηρίζονται σε αμοιβαία κεφάλαια αλλά κανείς δεν στο λέει..
Και στην τελική, αν κλείσω σήμερα 30,000 € σε προθεσμιακό και ανανεώνω κάθε έτος την κατάθεση σε 30 χρόνια θα έχω πάρει πολλά περισσότερα από όσα θα μου δώσουν τα "μαγικά" επενδυτικοασφαλιστικοσυνταξιοδοτικά προγράμματα...

Για τις ασφάλειες όμως για πάσης φύσεως κίνδυνο είμαι κάθετος: Σε αυτά δεν κάνουμε πλάκα...Πυρός, σεισμού και αυτοκινήτου με πολλές παράπλευρες καλύψεις (ειδικά στα αμάξια η κλοπής είναι απαραίτητη) μόνο σε μεγάλη ασφαλιστική και όχι τσιγγουνιές...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Επειδή έχω ασχοληθεί εκτενώς με το θέμα (όχι τώρα, πριν από χρόνια - και τελικά δεν έκανα ΚΑΜΙΑ ασφάλεια), έχω να πω το εξής:

Το τι αποζημίωση θα πάρεις (αν σου χρειαστεί), ΠΟΤΕ θα την πάρεις, και το ΑΝ θα την πάρεις, εξαρτάται από το τι λέει μέσα το ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ που συνάπτεις με την (όποια) ασφαλιστική εταιρεία.  Και αυτό, για τον εξής απλό λόγο:  Αν προκύψει διαφορά (εσύ λες "δώσ' μου τόσα", η ασφαλιστική σου λέει "όχι, μόνο τόσα σου δίνω"), μπορείς πάντα να πας (εσύ ή οι κληρονόμοι σου αν έχεις πεθάνει) στο δικαστήριο, και να αξιώσεις την πληρωμή αυτού που νομίζεις σωστό.

Το δικαστήριο (το αστικό - δεν τίθεται ποινικό θέμα εδώ) που εξετάζει τις διαφορές μεταξύ των διαδίκων, το ΜΟΝΟ που θα κάνει είναι να εξετάσει τι λέει το συμβόλαιο.  Λεπτομερώς.
Και θα αποφασίσει με βάση αυτό.

Όταν λέμε "συμβόλαιο", εννοούμε όλα όσα έγγραφα "θεωρούνται αναπόσπαστα μέρη της σύμβασης".  Ακόμα και η "πρόταση" που κάνεις στην Ασφαλιστική για να σε ασφαλίσει, είναι μέρος του συμβολαίου. Προσαρτήματα, γενικοί όροι, ειδικοί όροι, ΟΛΑ είναι στοιχεία της σύμβασης.

Πρέπει λοιπόν να κάτσει κανείς να διαβάσει ΚΑΛΑ όλα αυτά τα χαρτιά (πριν δώσει τα ωραία του λεφτά), για να δει τι θα πάρει, πότε θα το πάρει, και το αν θα το πάρει.

Εγώ κάθησα και το έκανα.

Ακολούθησε αλληλογραφία με την ασφαλιστική, στην οποία εγώ διατύπωσα τις αντιρήσεις μου σε διάφορα σημεία του συμβολαίου (και όχι μόνο με μια ασφαλιστική) που μου έδωσαν.

Ικανοποιητική απάντηση ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ.

Οπότε δεν έκανα καμία ασφάλιση.

Τα μεγάλα post δεν αρέσουν, αλλά θα σας πω ακόμα δυο πράματα:

Το ένα είναι ότι αν κάτσει κάποιος να διαβάσει ένα απλό ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής, θα πρέπει (σε περίληψη) αυτό να γράφει σαν ουσία το εξής:

"Μέ ασφάλιστρο τόσο, θα σε αποζημιώσω ό,τι κι' αν πάθεις".
Ε, ΑΥΤΗ την απλή κουβέντα, ΚΑΝΕΝΑ ασφαλιστήριο δε την γράφει. ΠΟΥΘΕΝΑ.

Αντίθετα, γράφει (σε πάρα πολλές σελίδες), σε ποιές περιπτώσεις η Ασφαλιστική Εταιρεία ΔΕ θα πληρώσει.
Και η κεντρική ιδέα είναι (ως προς τις υποχρεώσεις τους):  "Η εταιρία είναι υποχρεωμένη να εξετάσει το αίτημα του ασφαλιζομένου για αποζημίωση".  Αυτό λένε στο χαρτί, εκεί τελειώνουν οι ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ υποχρεώσεις τους, αυτό πουλάνε.
Και απλώς "ντύνουν" τους ασφαλιστές με ωραία κουστούμια και φανφάρες, για να "εμπνέουν εμπιστοσύνη".

Το δεύτερο που θέλω να πω έχει σχέση με τις ασφάλειες πυρός και σεισμού:

Εργάζομαι σε μια Εταιρεία (όχι ασφαλιστική) η οποία έχει δικό της κτίριο, καινούριο.  Η Εταιρεία δε χρωστάει πουθενά, θέλω να πω δηλαδή ότι καμία τράπεζα δε την υποχρεώνει να ασφαλίσει το ακίνητο (το οποίο θα είχε πάρει ως υποθήκη αν υπήρχε δάνειο).
Τέθηκε λοιπόν το θέμα στην εταιρεία αν θα ασφαλίσουμε το κτίριο μας, όπως ο καθένας ασφαλίζει το σπίτι του.
Σημειώστε ότι το κτίριο είναι φτιαγμένο με τον τελευταίο αντισεισμικό κανονισμό (μετά το σεισμό του 1999 δηλαδή), και είναι εξαιρετικά προσεγμένο και από πλευράς κατασκευής και από πλευράς παθητικής και ενεργητικής πυρασφάλειας. Με λίγα λόγια δεν καίγεται, έστω και αν κάποιος ρίξει μέσα από ένα ανοιχτό παράθυρο ένα μολότωφ.  Η φωτιά θα σβήσει.
Για το σεισμό, ποτέ δε μπορεί να είναι κανείς σίγουρος πόσο δυνατός θα είναι αυτός που θα χτυπήσει την επόμενη φορά, πάντως είμαι σίγουρος ότι αυτό το κτίριο θα είναι από τα τελευταία που θα πάθουν ζημιές από το σεισμό. Πρίν ραγίσει ή πέσει αυτό, θα έχει πέσει το 80% (για να μην πω το 98%) των κτιρίων της Αθήνας.

Επομένως, μιλάμε για αποζημίωση σεισμού, σε μια περίπτωση που θα έχει επέλθει μια ολοκληρωτική καταστροφή στην Αθήνα.
Και σας ρωτάω:
Σε μια τέτοια περίπτωση, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ αποζημίωση από ασφαλιστική εταιρεία?  Κανείς, γιατί όλες θα κηρύξουν πτώχευση.
Και το κτίριο παραμένει (και ορθώς) ανασφάλιστο.

Όπως και εγώ σε προσωπικό επίπεδο.

Αντίλογος υπάρχει, αλλά θα αφήσω άλλους να τον εκφράσουν.

Τις παρατηρήσεις που είχα κάνει (τότε) πάνω στο "συμβόλαιο" που μου παρουσίασαν τις έχω στο PC, και μπορώ να σας τις βάλω εδώ.  Είναι όμως 12 πυκνές σελίδες, και θα πρέπει να τις βάζω παράγραφο-παράγραφο.  Έριξα μια ματιά τώρα και τα θυμήθηκα, πρόκειται για λογοτέχνημα...

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Χωρις να εχω εμπειρια, πιστευω οτι μεγαλο ρολο παιζει το ποσο λαμογιο ειναι ο ασφαλιστης. Εγω γνωρισα εναν, μεσω γνωστου, και τον εμπιστευτηκα. Σε μια δυο περιπτωσεις με βοηθησε, χωρις να εχει υποχρεωση και μου εβγαλε λεφτα που δε δικαιουμουν. Μετα απο αυτο μετεφερα σε αυτον ολες τις ασφαλειές μου (σπιτια, αυτοκινητο) και εχω σε αυτον 4 ασφαλειες. Το αποτελεσμα ηταν οτι μου καλυψε μεχρι και σπασιμο καθρεφτη (δεν ασφαλιζουν καθρεπτη οι ασφαλιστικες) με το ετσι θελω.
Πριν απο αυτον ειχα εναν αλλο ασφαλιστη  ο οποιος μου επαιξε πουστια και μου αλλαξε γαματο συμβολαιο που δεν επρεπε να μου το αλλαξει με τιποτα.
Αρα, αν βρεις φιλε καποιον εμπιστο καντην, αν οχι προσπαθησε να βρεις. Εγω ειναι της γνωμης οτι ειναι απαραιτητη ιδιωτικη ασφαλεια με τα μπουρδελα τα νοσοκομεια μας.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Η "αντοχή" των ασφαλιστικών εταιρειών,θα διαπιστωθεί μετά από 10-15 χρόνια όταν θα ωριμάσουν πολλά συνταξιοδοτικά δικαιώματα,και θα αδυνατούν να πληρώσουν.Όσο πήγαινε το Ελληνικό ΧΑΑ κυρίως,καλά,αλλά και τα αλλοδαπά είχαν κέρδη και αποθεματικά.Από εδώ και πέρα κανείς δεν ξέρει πώς θα πηγαίνουν τα χρηματιστήρια,οπότε θα δούμε μετά πόσο μπορούν να πληρώσουν.Εγώ δεν τις εμπιστεύομαι πάντως.Το κράτος όπως και να έχει,200-300€ θα σου τα δώσει.Αυτές μπορεί να μη σου δώσουν τίποτα,και ας έχουν πάρει από εσένα πολλά.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
ΠΑντως εγω πιστευω οτι ειναι ρισκο καποιος να κανει μακροχρονια ασφαλιση.
Παντως το κρατος θα επρεπε να κανει ελεγχο στα αποθεματικα των ασφαλιστικων.

ΥΣΤ. Ο Κοντομηνουλης ακομα να μπει μεσα που εφαγε τα λεφτα του κοσμακη?

ispahan

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
1
εγώ έχω κάνει και κάτι φεγγάρια ασφαλιστής και έχω να πώ τα εξής:

κατ' αρχήν ποτέ μην κάνετε ασφάλεια απο "νέο" ασφαλιστή συγγενή σας. Ο στόχος κάθε πρακτορείου ασφαλειών είναι να πετύχει άτομα με μεγάλο κύκλο για να τους ασφαλίσει. Υποχρεώνεσαι δηλαδή και ζητάς χάρες απο όλους τους φίλους και μετά αν δεν συνεχίσεις να δουλεύεις την προμήθεια απο τις ασφάλειες που έχεις ήδη κάνει τις πέρνει το γραφείο.

Για το προιόν αυτό καθε αυτό εγώ είχα ασφάλεια με περίθαλψη και μαλακίες για 7 χρόνια. την έκοψα πέρυσι. Αφορμή ήταν ότι για ένα μικρο ατύχημα που είχα (230 € κόστος) έκανα αίτηση να τα πάρω και μου ζητήσανε όλο το βιβλιάριο του ΤΕΒΕ να το βγάλουνε φωτοτυπία και αφου με πηδήξανε στα δικαιολογητικά (ακτινογραφίες κ.τ.λ.) μου δώσανε 170 €. Μετά ενώ μου είχαν υποσχεθεί ετήσιο δωρεάν τσεκ - απ όταν πήγα να το κάνω μου αποκαλύψανε ότι κοστίζει 300€.

Τώρα κάνω το εξής: κάθε χρόνο βάζω σε προθεσμιακό λογαριασμό 1200€ όσο ήταν το ασφαλιστρό μου. Απο αυτά αφαιρώ ότι έχω χαλάσει για γιατρούς (π.χ. περίπου 100 € για οδοντίατρο). Με 4% απόδοση τα 48 επιστρέφουν σαν τόκος.

Απο τα 30 που είμαι τώρα έχω 3500 στην τράπεζα. Έχω και το ΤΕΒΕ για φάρμακα και νοσοκομείο. Αμα την περάσω άλλα 5 χρονάκια (που είναι πιθανό) χωρίς σοβαρές αρρώστιες κάτι θα έχω για μια ώρα ανάγκης. Επίσης ότι ώρα θέλω τα έχω τα λεφτά αν και θα προτιμήσω να πάρω δάνειο παρά να χαλάσω αυτά.

Στην δική μου περίπτωση θα έλεγα ασφάλεια ζωής όχι. Είναι όλοι απατεώνες... :headbang: :headbang: :headbang:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Στην δική μου περίπτωση θα έλεγα ασφάλεια ζωής όχι. Είναι όλοι απατεώνες... Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall
ΕΥΓΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ;) ;) ;)

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Φίλοι συναγωνιστές διάβασα με προσοχή όλα τα post που προηγήθηκαν...έχω να πώ τα εξής:Εργάζομαι στην Εθνική Ασφαλιστική 8 χρόνια αποκλειστικά σαν ασφαλιστικός σύμβουλος και όχι unit manager και σάλτσες.Το εισόδημα μου,άσχετο πόσο είναι αυτό, προέρχεται αποκλειστικά από ασφαλιστικές εργασίες και αυτό είναι σημαντικό γιατί 90% των ασφαλιστικών συμβούλων που έκαναν ή κάνουν αρπαχτές(οπότε και καθοδηγούν λάθος τον υποψήφιο πελάτη),το κάνουν σαν δεύτερη ή και τρίτη δουλειά.Οπότε....μεγάλη σημασία στο τι προιόν θα αγοράσει ο υποψήφιος ασφαλισμένος παίζει η γνώση και η καθοδήγηση του σύμβουλου.
Από προιόντα υπάρχει μεγάλη γκάμα απλά καλό είναι να προσμετράται κατά πόσο έχει αποζημιώσει στο παρελθόν ασφαλισμένους μια ασφαλιστική εταιρεία,τι χαρτοφυλάκιο διαχειρίζεται σε σχέση με τα ασφάλιστρα που εισπράτει,και φυσικά επαναλαμβάνω τη γνώση του σύμβουλου στα προιόνατ και στους ειδικούς όρους των συμβάσεων.Ατάκες πάντως του στύλ όλοι οι ασφαλιστές είνια λαμόγια ή όλες οι εταιρείες κλέβουν το κοσμάκη είναι πέρα για πέρα γραφικές και ειδικά όταν τις διαβάζουν κάποιοι που σε ένα χρόνο μόνο έχουν πληρώσει κάποια εκατομμύρια ευρώ σε αποζημιώσεις νοσοκομείων Ελλάδα και εξωτερικό.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Φίλοι συναγωνιστές διάβασα με προσοχή όλα τα post που προηγήθηκαν...έχω να πώ τα εξής:Εργάζομαι στην Εθνική Ασφαλιστική 8 χρόνια αποκλειστικά σαν ασφαλιστικός σύμβουλος και όχι unit manager και σάλτσες.Το εισόδημα μου,άσχετο πόσο είναι αυτό, προέρχεται αποκλειστικά από ασφαλιστικές εργασίες και αυτό είναι σημαντικό γιατί 90% των ασφαλιστικών συμβούλων που έκαναν ή κάνουν αρπαχτές(οπότε και καθοδηγούν λάθος τον υποψήφιο πελάτη),το κάνουν σαν δεύτερη ή και τρίτη δουλειά.Οπότε....μεγάλη σημασία στο τι προιόν θα αγοράσει ο υποψήφιος ασφαλισμένος παίζει η γνώση και η καθοδήγηση του σύμβουλου.
Από προιόντα υπάρχει μεγάλη γκάμα απλά καλό είναι να προσμετράται κατά πόσο έχει αποζημιώσει στο παρελθόν ασφαλισμένους μια ασφαλιστική εταιρεία,τι χαρτοφυλάκιο διαχειρίζεται σε σχέση με τα ασφάλιστρα που εισπράτει,και φυσικά επαναλαμβάνω τη γνώση του σύμβουλου στα προιόνατ και στους ειδικούς όρους των συμβάσεων.Ατάκες πάντως του στύλ όλοι οι ασφαλιστές είνια λαμόγια ή όλες οι εταιρείες κλέβουν το κοσμάκη είναι πέρα για πέρα γραφικές και ειδικά όταν τις διαβάζουν κάποιοι που σε ένα χρόνο μόνο έχουν πληρώσει κάποια εκατομμύρια ευρώ σε αποζημιώσεις νοσοκομείων Ελλάδα και εξωτερικό.

Εγώ έχω όλη την καλή διάθεση να σε πιστέψω.
Μπορείς όμως, να μας πεις κάποιες ενδείξεις - δικλείδα ασφαλείας - ώστε ο "ανυποψίαστος" πελάτης να καταλάβει κατά πόσο ο ασφαλιστής δεν του πουλάει φίδια ή πόσο καλά ξέρει τη δουλειά του;
Το να καταλαβαίνει βέβαια, ο πελάτης, ότι ο ασφαλιστής δεν είναι λαμόγιο και να τον εμπιστεύεται, εννοείται ότι σε συμφέρει κι εσένα (με την ιδιότητα του ασφαλιστή αναφέρομαι στο πρόσωπό σου).

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Εγώ έχω όλη την καλή διάθεση να σε πιστέψω.
Μπορείς όμως, να μας πεις κάποιες ενδείξεις - δικλείδα ασφαλείας - ώστε ο "ανυποψίαστος" πελάτης να καταλάβει κατά πόσο ο ασφαλιστής δεν του πουλάει φίδια ή πόσο καλά ξέρει τη δουλειά του;
Το να καταλαβαίνει βέβαια, ο πελάτης, ότι ο ασφαλιστής δεν είναι λαμόγιο και να τον εμπιστεύεται, εννοείται ότι σε συμφέρει κι εσένα (με την ιδιότητα του ασφαλιστή αναφέρομαι στο πρόσωπό σου).
το κατά πόσο ξέρει καλά τη δουλειά του μπορείς να το διαπιστώσεις με την παραλαβή της σύμβασης όπου πρίν την αποδεχθείς και την υπογράψεις μπορείς να μελετήσεις κατά πόσο συμπίπτουν με αυτά που σου παρουσίασε κατά την πρόταση ασφάλισης....προλαβαίνω κάποιους <<καλόπιστους>> να μήν μιλήσουν για ψιλά γράμματα(είναι κάτι που ακούω κατά διαστήματα),μιλάμε, τουλάχιστον στην εταιρεία που εργάζομαι, μόνο για όρους κάλυψης,γενικούς και ειδικούς, οπότε και τους αποδέχεσαι ή όχι.

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
το κατά πόσο ξέρει καλά τη δουλειά του μπορείς να το διαπιστώσεις με την παραλαβή της σύμβασης όπου πρίν την αποδεχθείς και την υπογράψεις μπορείς να μελετήσεις κατά πόσο συμπίπτουν με αυτά που σου παρουσίασε κατά την πρόταση ασφάλισης....προλαβαίνω κάποιους <<καλόπιστους>> να μήν μιλήσουν για ψιλά γράμματα(είναι κάτι που ακούω κατά διαστήματα),μιλάμε, τουλάχιστον στην εταιρεία που εργάζομαι, μόνο για όρους κάλυψης,γενικούς και ειδικούς, οπότε και τους αποδέχεσαι ή όχι.

για υδρογειο ποια αποψη εχεις μιας και εισαι στο χωρο?

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
απο ελληνικες η υδρογειος τι λεει?
Εταιρεία που έχει κύκλο εργασιών κυρίως αυτοκίνητα...μικρά αποθεματικά αφού η εποπτεία το επιτρέπει ακόμα άρα και ρίσκο στο αν θα αποζημιώσει σωστά και πότε σε μια ζημιά...

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Εταιρεία που έχει κύκλο εργασιών κυρίως αυτοκίνητα...μικρά αποθεματικά αφού η εποπτεία το επιτρέπει ακόμα άρα και ρίσκο στο αν θα αποζημιώσει σωστά και πότε σε μια ζημιά...

γενικα σε ενα τρκακαρισμα εδοσε αποζημιωση σχεικα ευκολα..ισχυει οτι ειχε προβληματα και ηταν ετοιμη να κλεισει?

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
γενικα σε ενα τρκακαρισμα εδοσε αποζημιωση σχεικα ευκολα..ισχυει οτι ειχε προβληματα και ηταν ετοιμη να κλεισει?
το ένα τρακάρισμα που αποζημίωσε ή και περισσότερα δεν είναι ο καθρέφτης μιας εταιρείας...το πρόβλημα έρχεται όταν η εταιρεία αυτή καλείται να αποζημιώσει μαζικές ζημιές οπότε να εύχεσαι να μην είσαι μέσα σε αυτούς που θα πρέπει να αποζημιωθούν μαζί την ίδια στιγμή...κάποιος θα πρέπει να περιμένει τη σειρά του και αν αυτή έρθει.Δεν ξέρω αν ήταν έτοιμη να κλείσει πάντως πολύ "μεγάλη" και πασίγνωστη εταιρεία του χώρου αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και οι ασφαλιστές της είναι πολούς μήνες απλήρωτοι, οπότε φαντάσου για εταιρείες τύπου που αναφέρθηκες...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
το ένα τρακάρισμα που αποζημίωσε ή και περισσότερα δεν είναι ο καθρέφτης μιας εταιρείας...το πρόβλημα έρχεται όταν η εταιρεία αυτή καλείται να αποζημιώσει μαζικές ζημιές οπότε να εύχεσαι να μην είσαι μέσα σε αυτούς που θα πρέπει να αποζημιωθούν μαζί την ίδια στιγμή...κάποιος θα πρέπει να περιμένει τη σειρά του και αν αυτή έρθει.Δεν ξέρω αν ήταν έτοιμη να κλείσει πάντως πολύ "μεγάλη" και πασίγνωστη εταιρεία του χώρου αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και οι ασφαλιστές της είναι πολούς μήνες απλήρωτοι, οπότε φαντάσου για εταιρείες τύπου που αναφέρθηκες...
φίλε μου καλέ..στον κλάδο αυτοκινήτων υπάρχουν και εταιρείες μεσαίες ή μικρές που είναι πολύ καλές και φερέγγυες......ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.....ξεχνάς ότι η εθνική είναι έτοιμη να πουληθεί σε ξένους?.....και κάθε χρόνο έβγαζε κόκκινο αποτέλεσμα και η τράπεζα κάλυπτε τις ελλείψεις?.....το ίδιο και η αγροτική, και η εμπορική που πουλήθηκε ήδη......και επειδή ο χώρος μας είναι γεμάτος απο απατεωνίσκους...[δεν εννοώ εσενα βέβαια..μην παρεξηγηθούμε]  όπως γνωρίζεις καλό θα είναιο κόσμος να μπροσέχει πολύ τι κάνει και που ασφαλίζεται.....ύστερα απο 25 χρόνια στον χώρο ξέρω πολλά και βλέπω....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom