ιχα ψιφισι τον προεδρο,ιμουν φαν του φραπεολα τα ξερεις πια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ας ψηφίσουμε Λεβέντη!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTAS_23
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 55
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αξεχαστες στιγμεςιχα ψιφισι τον προεδρο,ιμουν φαν του φραπε
πιτσες φραπεδιες και υποδοχη ηρωα στα εκλογικα κεντρα
το βραδυ που βγηκαν τα αποτελεσματαειχε τρελαθει,νομιζε οτι θα βγει πρωθυπουργος
ισως απο τις μεγαλυτερες συνομωσιες που καταστρωθηκαν στην ελλαδα
ιταν η νεα 21 απριλιαξεχαστες στιγμες
πιτσες φραπεδιες και υποδοχη ηρωα στα εκλογικα κεντρα
το βραδυ που βγηκαν τα αποτελεσματαειχε τρελαθει,νομιζε οτι θα βγει πρωθυπουργος
ισως απο τις μεγαλυτερες συνομωσιες που καταστρωθηκαν στην ελλαδα
HammerHead
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Φίλε Κώστα εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις το πτυχίο σου με το καλό και να δοκιμάσεις (για ένα διάστημα 6 μηνών) να μείνεις στην Αγγλία....
Το προσπάθησα αλλά δεν άντεξα. Τελείωσα το 2001 και εκατσα πάνω μέχρι το 2003. Δουλεβα freelancer στο software, επαιρνα ΤΡΕΛΑ λεφτά (γύρω στα 35000 pound καθαρά ετησίως) αλλά αυτή η χώρα με έτρωγε σαν το σαράκι. Σπίτι-δουλεια, δουλειά-σπίτι, έξοδος Παρασκευή-Σαββατο σε ελεινά, δήθεν posh κωλοPub όπου οι βρωμιάρες οι Αγγλίδες (και λοιπές κάτοικοι), 1 βήμα πριν τη λιποθυμία από το αλκοόλ, έψαχναν εναγονίως να βρουν κάποιον (που δεν ήταν ήδη τύφλα) να τις πηδήξει. Τον έπαιρναν (ή ενιοται τους έπαιρναν) και την επόμενη μέρα βουρ στο φαρμακείο για Next Day Pill. Στη δουλειά, όλοι είχαν ψυχολογικά, όλοι πήγαιναν σε ψυχίατρο. Ο συνεργάτης μου μία μέρα μου λέει το εξής κορυφαίο
"Aνακάλυψα ότι η αιτία όλων των προβλημάτων ήταν η παθολογική μου ζήλεια απέναντι στην γκόμενα μου. Έπρεπε να το καταπολεμήσω. Γιαυτό παρακάλεσα έναν καλό μου φίλο να της την πέσει και να κάνει ότι μπορεί για να την πηδήξει"
Αυτά είναι λίγα απλά παραδέιγματα της παρακμής που με έκανε να γυρίσω πίσω....
Τώρα βγάζω 15000 το χρόνο, δεν έχω άνεση να πάρω σπίτι, δεν κάνω μεγάλα όνειρα ΑΛΛΑ...
είμαι καλά ψυχολογικά, βρίζω τον κάθε μαλάκα που μου τη βγαίνει χωρίς φλας στο δρόμο, γνωρίζω ενδιαφέρουσες κοπέλες (κι όμως υπάρχουν), κάνω καφροπλακίτσα σε φόρουμ όπως το μπουρδέλα.tv,βγαίνω σε καθημερινή βάση σε ωραία μαγαζιά, δεν χρειάζεται να ανέχομαι τον κάθε κομπλεξικό με ψυχολογικά, δεν πηγαίνω σε ψυχίατρο, δεν έχω "ξυλινες" σχέσεις με τους συναδέλφους μου και άλλα πολλά...
Δεν σου λέω να γυρίσεις στην Ελλάδα, αλλά είναι διαφορετικό να είσαι στην Αγγλία ως φοιτητής και διαφορετικό ως εργαζόμενος....
Για τα θέματα που μιλήσαμε πιο πάνω (ΛΑΟΣ, πολυτεχνίο κλπ) χωράει πολύ συζήτηση...
Α και όσων αφορά τα μικρά κόμματα, πράγματι δεν προσμετρούνται στο πρώτο αλλά και πάλι μ'αυτόν τον τρόπο ενισχύεται ο δικομματισμός.
Το προσπάθησα αλλά δεν άντεξα. Τελείωσα το 2001 και εκατσα πάνω μέχρι το 2003. Δουλεβα freelancer στο software, επαιρνα ΤΡΕΛΑ λεφτά (γύρω στα 35000 pound καθαρά ετησίως) αλλά αυτή η χώρα με έτρωγε σαν το σαράκι. Σπίτι-δουλεια, δουλειά-σπίτι, έξοδος Παρασκευή-Σαββατο σε ελεινά, δήθεν posh κωλοPub όπου οι βρωμιάρες οι Αγγλίδες (και λοιπές κάτοικοι), 1 βήμα πριν τη λιποθυμία από το αλκοόλ, έψαχναν εναγονίως να βρουν κάποιον (που δεν ήταν ήδη τύφλα) να τις πηδήξει. Τον έπαιρναν (ή ενιοται τους έπαιρναν) και την επόμενη μέρα βουρ στο φαρμακείο για Next Day Pill. Στη δουλειά, όλοι είχαν ψυχολογικά, όλοι πήγαιναν σε ψυχίατρο. Ο συνεργάτης μου μία μέρα μου λέει το εξής κορυφαίο
"Aνακάλυψα ότι η αιτία όλων των προβλημάτων ήταν η παθολογική μου ζήλεια απέναντι στην γκόμενα μου. Έπρεπε να το καταπολεμήσω. Γιαυτό παρακάλεσα έναν καλό μου φίλο να της την πέσει και να κάνει ότι μπορεί για να την πηδήξει"
Τώρα βγάζω 15000 το χρόνο, δεν έχω άνεση να πάρω σπίτι, δεν κάνω μεγάλα όνειρα ΑΛΛΑ...
είμαι καλά ψυχολογικά, βρίζω τον κάθε μαλάκα που μου τη βγαίνει χωρίς φλας στο δρόμο, γνωρίζω ενδιαφέρουσες κοπέλες (κι όμως υπάρχουν), κάνω καφροπλακίτσα σε φόρουμ όπως το μπουρδέλα.tv,βγαίνω σε καθημερινή βάση σε ωραία μαγαζιά, δεν χρειάζεται να ανέχομαι τον κάθε κομπλεξικό με ψυχολογικά, δεν πηγαίνω σε ψυχίατρο, δεν έχω "ξυλινες" σχέσεις με τους συναδέλφους μου και άλλα πολλά...
Δεν σου λέω να γυρίσεις στην Ελλάδα, αλλά είναι διαφορετικό να είσαι στην Αγγλία ως φοιτητής και διαφορετικό ως εργαζόμενος....
Για τα θέματα που μιλήσαμε πιο πάνω (ΛΑΟΣ, πολυτεχνίο κλπ) χωράει πολύ συζήτηση...
Α και όσων αφορά τα μικρά κόμματα, πράγματι δεν προσμετρούνται στο πρώτο αλλά και πάλι μ'αυτόν τον τρόπο ενισχύεται ο δικομματισμός.
HammerHead
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Αν κάποτε όμως γυρίσεις στην Ελλάδα θα σου δώσω ένα χρήσιμο hint:
μην παίρνεις και πολύ στα σοβαρά τους τριγυρω σου! ;)
Α επίσης μην αγοράσεις τηλεοραση!
μην παίρνεις και πολύ στα σοβαρά τους τριγυρω σου! ;)
Α επίσης μην αγοράσεις τηλεοραση!
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
ΕΠΙ ΚΙΒΕΡΝΙΣΙΣ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ
Στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου του 1989 μετείχε ως υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Β' Αθήνας, όμως με 5.212 σταυρούς προτίμησης κατατάχθηκε μόλις 29ος ανάμεσα σε 31 υποψήφιους και δεν εκλέχτηκε.
Φίλε Κώστα εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις το πτυχίο σου με το καλό και να δοκιμάσεις (για ένα διάστημα 6 μηνών) να μείνεις στην Αγγλία....
Όσο κι αν ακούγεται τρελό ο λόγος που ήρθα εδώ να σπουδάσω και μάλιστα για 2ο πτυχίο και όχι μεταπτυχιακό είναι γιατί θέλω να μείνω έξω να δουλέψω και να φάω λίγο ψωμί να ζω ανθρώπινα.Στην Ελλάδα όχι University of Manchester αλλα και Harvard να τελειώσεις δεν θα πάρεις πάνω Από 1000 ευρώ.Μια ζωή όταν διαμαρτυρόμουν μου λέγαν,"Τι περιμένεις,Ελλάδα είμαστε" και "Αν δεν γουστάρεις φύγε" και έφυγα!!!!
Επισκέπτης
Γραφικότατος!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Επισκέπτης
Γεια σας παιδιά.Είμαι Έλληνας που σπουδάζω Αγγλία και δυστυχώς σκέφτομαι να μείνω εδώ και να μην ξαναγυρίσω λόγω όλων αυτών των προβλημάτων.Ανεργία,ακρίβεια στο κόκκινο,φακελάκια,λαδώματα,μίζες συνθέτουν το προφίλ μιας Ελλάδας που ενώ θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη κατάντησε Ελλαδίτσα ντροπιάζοντας τους αγώνες και το αίμα που χύσαν οι ένδοξοι πρόγονοι μας,ντροπιάζοντας τους αρχαίους Έλληνες και την κληρονομιά που μας άφησαν και μεις την αφήσαμε ανεκμετάλλευτη.
αυτά τα έλεγε το 2008 ο τύπος;
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Γιατι, ξεχασες τι εγραφαν οι πασοκικες εφημεριδες το 2008?αυτά τα έλεγε το 2008 ο τύπος;
Νομιζες οτι τουλαχιστον διαλυεται το συμπαν.
"ΜΟΝΟ 2% ΑΥΞΗΣΕΙΣ, ΛΙΤΟΤΗΤΑ"
"ΣΤΑ 90 ΛΕΠΤΑ ΠΕΤΑΞΕ Η ΒΕΝΖΙΝΗ"
"ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΣΤΟ 7% Η ΑΝΕΡΓΙΑ"
"ΥΦΕΣΗ 1% ΦΕΤΟΣ, ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ".
Επισκέπτης
Γιατι, ξεχασες τι εγραφαν οι πασοκικες εφημεριδες το 2008?
Νομιζες οτι τουλαχιστον διαλυεται το συμπαν.
"ΜΟΝΟ 2% ΑΥΞΗΣΕΙΣ, ΛΙΤΟΤΗΤΑ"
"ΣΤΑ 90 ΛΕΠΤΑ ΠΕΤΑΞΕ Η ΒΕΝΖΙΝΗ"
"ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΣΤΟ 7% Η ΑΝΕΡΓΙΑ"
"ΥΦΕΣΗ 1% ΦΕΤΟΣ, ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ".
:'( :'( :'(
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι