Νέα

Ας ψηφίσουμε Λεβέντη!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTAS_23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
K

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
... για να προσμετρηθεί η ψήφος σας στο πρώτο κόμμα.
Όχι βέβαια!!τα λευκά πάνε στο πρώτο κόμμα όχι η ψήφος σου σε άλλο ακόμα και το τελευταίο.αυτό θα ταν φασισμός,σαν να σου λεγαν οτι κι αν ψηφίσεις 1 από τα δυο μεγάλα θα πάρει την ψήφο σου!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.815
Πόντοι
22.785
Ρε σεις ενα ειναι το κομμα.........

[size=30pt]BOURDELA.tv [/size]      τελος........

Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
33
Πόντοι
0
Αν ψήφιζαν το Λεβέντη οι μισοί από αυτούς που λένε ότι τον θα τον ψηφίσουν θα έπαιρνε χαλλαρά 30%

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Είαμι Έλληνας που σπουδάζω Αγγλία και δυστυχώς σκέφτομαι να μείνω εδώ και να μην ξαναγυρίσω λόγω όλων αυτών των προβλημάτων...

Και τα προβλήματα να μην υπήρχαν, πάλι το επίπεδο ζωής ΔΕΝ συγκρίνεται! ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ Κ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... σε μερικά χρόνια θα μετανιώσεις την ώρα κ στην στιγμή! Κάνε την καρριέρα σου εξω κι έλα τα καλοκαίρια ν' απολαμβάνεις τον ήλιο κ την θάλασσα στα νησιά μας..

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
+100000 DURACELL
Μετανοιοσα την ωρα και την στιγμη που επεστρεψα στο Ελλαδισταν.
Α ρε, στερνημου γνωση να σε ειχα πρωτα. :headbang:

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
KOSTAS_23: Μην κάνεις το λάθος και επιστρέψεις σε αυτό το κωλοχανείο. Μείνε εκεί, μια χαρά είσαι.

Το Λεβέντη και εγώ και η γυναίκα μου τον ψηφίσαμε στις 2 τελευταίες εκλογές. Και θα κάνουμε το ίδιο και στις επόμενες εκτός και αν βρούμε κάποιο άλλο μικρό κόμμα πιο "ψυχεδελικό" από το Λεβέντη για να το ψηφίσουμε. :)

Γιατί να ψηφίσουμε κόμμα ήδη εντός Βουλής ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! Ο λόγος είναι ότι αν πιάσω πορτοφολά να προσπαθεί να βάλει το χέρι του στην τσέπη μου για να μου κλέψει το πορτοφόλι τσαντίζομαι και θέλω την τιμωρία του. Γιατί λοιπόν να δώσω την εξουσία σε αυτούς που όχι μόνο έχωσαν το χέρι τους βαθιά στην τσέπη μου αλλά έχουν ρημάξει τον τόπο ο καθένας με τον τρόπο του;

ΜΑΥΡΟ ΡΕ!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.815
Πόντοι
22.785
Και τα προβλήματα να μην υπήρχαν, πάλι το επίπεδο ζωής ΔΕΝ συγκρίνεται! ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ Κ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... σε μερικά χρόνια θα μετανιώσεις την ώρα κ στην στιγμή! Κάνε την καρριέρα σου εξω κι έλα τα καλοκαίρια ν' απολαμβάνεις τον ήλιο κ την θάλασσα στα νησιά μας..

Eυχαριστω duracell ..... μου ξεφυγε της καψερης.

Συνημμένα

• 365190.gif
    365190.gif
    8,4 KB · Εμφανίσεις: 14

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
μι κοροδεβισ Δασκαλε τα πεδια,εμενα αλα μου λεγεσ  οτι η ελαδα ινε χορα αφτιστι προτι σολα τα καλα και ορε πραματα,γιοματαρι εξκεριον που η αξιεσ πετιχνουν,δε τιν Αξια στο Νινι τι αποτελεματα εχι

να λεσ αλιθιεσ πολι καλεσ και ορεεσ ,θεσ να διοξισ τα πεδια τα καλα για να εχι λεφτερια δρασισ σταπιπινομανουλα,γιατι εσι εχισ φιτρομενο μαονι

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.815
Πόντοι
22.785
ρε σι μαονι ινε ι καρεκλα δεν ιπαμε

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.815
Πόντοι
22.785
σε κλουβακι εχω ενα φιδακι για το μορο να βλεπι

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Ειναι απο τους λιγους εως και τους ελαχιστους ο λεβεντης που παει κοντρα στα λαμογια της πολιτικης...και αυτο φαινεται ξεκαθαρα που εχει μεινει στο περιθωριο.Τοσα χρονια βγαινει και λεει αληθειες και λιγοι ειναι αυτοι που τον ακουνε,γιατι οι περισσοτεροι απο εμας προτασουν τα δικα τους συμφεροντα.Πως μετα εχουμε το θαρρος να μιλαμε για το συστημα και την κοινωνια και τα μαυρα τους χαλια...αφου εμεις ειμαστε υπευθυνοι για αυτα...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ρε λαμογιο ειναι και ο Λεβεντης, απλος πειναει και γαυγηζει.
Να του στηλουμε πιτσες να χορτασει και αυτος, γιατι οι αλλοι μας δεινουν λουτσες  :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
γνωριζατε οτι ο λεβεντης εχει κατεβει υποψηφιος με την Νεα Δημοπρασια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom