batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.326
- Πόντοι
- 606
τ εχουμε πει γ ολα αυτα ??????αλλα μιαλο δεν βάζετε οπου ακουτε 150αρια και 100αρια πατε ..καλα ν παθουμε...
τ εχουμε πει γ ολα αυτα ??????αλλα μιαλο δεν βάζετε οπου ακουτε 150αρια και 100αρια πατε ..καλα ν παθουμε...
Νασαι καλά συναγωνηστη πρέπει να λέμε και αλήθειες και όχι να λέμε ότι θελουμε .... Μια σωστή πελατειακή σχέση πρέπει να έχει και τις διευκόλυνσης σε δύσκολες καταστάσεις .... Πχ όταν αγοράζεις συχνά από κάποιον έμπορο , όταν ο έμπορος είναι ξύπνιος και επαγγελματίας σου κάνει διευκόλυνσης πολλές φορές και των πληρώνεις αναδρομικά ....Σωστός!
γιατί κάνει ακόμα πιάτσα ; Ποσό ετών είσαι ρε τύπε ;οπως κ να χει εγω θα θημαμαι παντα την πρωτη μου αγαπη !!!τελος ειμουν 17 κ κατι και αυτη 23 αν δεν κανω λαθος ακουγε στο ονωνα ινα τοτε απο λεωφόρο αθηνων ...οποτε περναω και την βλεπω της κορναρω για ενα για ...απο τ καλητερα παιδια
Καλησπέρα μωρό μου
Και για τη Μαρίνα έχει μεγαλύτερη αξία γιατί δεν ψάχνει να κονομήσει από το site. Δεν ψάχνεται γενικώς η κοπέλα. Τον χρόνο της ευχάριστα θέλει να περάσει, παρ όλα αυτά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και προσέφερε. Χωρίς να υπολογίζει σε κάποιο αντάλλαγμα.Νασαι καλά συναγωνηστη πρέπει να λέμε και αλήθειες και όχι να λέμε ότι θελουμε .... Μια σωστή πελατειακή σχέση πρέπει να έχει και τις διευκόλυνσης σε δύσκολες καταστάσεις .... Πχ όταν αγοράζεις συχνά από κάποιον έμπορο , όταν ο έμπορος είναι ξύπνιος και επαγγελματίας σου κάνει διευκόλυνσης πολλές φορές και των πληρώνεις αναδρομικά ....
Και για τη Μαρίνα έχει μεγαλύτερη αξία γιατί δεν ψάχνει να κονομήσει από το site. Δεν ψάχνεται γενικώς η κοπέλα. Τον χρόνο της ευχάριστα θέλει να περάσει, παρ όλα αυτά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και προσέφερε. Χωρίς να υπολογίζει σε κάποιο αντάλλαγμα.
οπου ν σε θ σκάσουν!!!Τα κοριτσια που τα ειδατε? :S
απ τ πισω πορτα μουτρο!!1Τα κοριτσια που τα ειδατε? :S
έτσι ακριβός υπάρχουν και ντόμπρες κοπέλες !!!Και για τη Μαρίνα έχει μεγαλύτερη αξία γιατί δεν ψάχνει να κονομήσει από το site. Δεν ψάχνεται γενικώς η κοπέλα. Τον χρόνο της ευχάριστα θέλει να περάσει, παρ όλα αυτά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και προσέφερε. Χωρίς να υπολογίζει σε κάποιο αντάλλαγμα.
φωτιά είσαι, βρε Μαρινάκι
γυναικάρα και κορμάρα !!υπομονή αγόρια και καλό μηνα