jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
... Μου αρέσει καί τό ιμιτασιον
... Μου αρέσει καί τό ιμιτασιον
νταξ αμα ειναι ετσ!!!
.. άνοιξε λίγο τα ποδαράκια..παιδιά πως την παλεύετε?..έχω λιώσει στο netfix και στα ντοκιμαντέρ..μέχρι και ντοκιμαντέρ και για την αναπαραγωγή του κολεόπτερου είδα..τα άλλα ζώα τα εξάντλησα.. καψιμο !
εσυ τι θα μου δείξεις?.. άνοιξε λίγο τα ποδαράκια..
.. ότι τον έχω μέσα σέ μουνακι.. πρώτα εσύ όμως.εσυ τι θα μου δείξεις?
.. ότι τον έχω μέσα σέ μουνακι.. πρώτα εσύ όμως.
Ποδαράκια τέλεια για πιτσιλισμαπαιδιά πως την παλεύετε?..έχω λιώσει στο netfix και στα ντοκιμαντέρ..μέχρι και ντοκιμαντέρ και για την αναπαραγωγή του κολεόπτερου είδα..τα άλλα ζώα τα εξάντλησα.. καψιμο !
.. άνοιξε λίγο τα ποδαράκια..
... όχι όχι η απάντηση είναι έχει άντερα να τά ανοίξει..Aν ανοίξει τα ποδαράκια θα βρεθείς προ εκπλήξεως
.. άνοιξε λίγο τα ποδαράκια..
Σωστός!Μόνο η μαρίνα απάντησε ; Καμία άλλη ; Έχουμε τόσο χρήμα χαλάσει για δαυτες και μόνο μια κοπέλα πόσταρε φωτό της ; Τι να πω .... όπως και να έχει μπράβο μαρίνα !!!
Θελει να κανει δωρακι και ο Λιλας τυποι. :S :S :S
σωστο.και για να πω και γω αυτο που καταλαβαινω απο την ολη σταση τους μεχρι τωρα,αναφερομαι σε call-girls,γραφεια και μασαζοκορες,για αλλα δεν εχω αποψη,ειναι οτι μας γραφουν κανονικα στο μουνο τους.και δεν λεω οτι μπορει να κανουν κατι αυτη την περιοδο,αν και απο σκορπιες αναφορες στο φορουμ απο συναγωνιστες ,καποιες μπορει να την κανουν,αλλα λουφαζουν και δεν φανερονονται με τιποτα.οχι μονο δεν θα βαλουν φωτο η βιντεο αλλα ουτε σε κληση η βαιμπερ θα απαντησουν,για ενα γεια μια καλημερα βρε αδερφε,για το τι κανεις ,πως εισαι ,πως περνας.και αυτο πιστευω οτι το κανουν για την εξωθεν καλη μαρτυρια,ντε και καλα οτι εγω στην περιοδο της πανδημιας,ημουν καλο κοριτσι και εκατσα μεσα.οταν τελειωσει δε ολο αυτο,θα αρχισουν τα τηλεφωνα,και που χαθηκες μωρο μου και με ξεχασες και σε περιμενω να τα πουμε.του κωλου τα εννιαμερα δηλαδει.και θα τρεξουμε ολοι στις πουτανιτσες μας.αλλα αυτες τωρα ,φωνη βοωντως εν τη ερημω.σε οτι με αφορα συναδελφοι,αφου μπανιζω τι καπνο φουμαρουν,εχω να κανω μεγαλες πλακες.Ρε μάγκες είστε πολύ αφελείς. Οι μέγιστη πλειοψηφία ούτε τον πυρετό τους λόγω κορωνοϊού δεν δίνει τσάμπα πόσο μάλλον φωτογραφίες ή βίντεο που κατά κάποιο τρόπο είναι και κάτι πιο προσωπικό
κλάμαΘελει να κανει δωρακι και ο Λιλας τυποι. :S :S :S