Δλδ πρέπει να τα τρώμε όλα αμασητα ?
Όπως θα πούμε ότι οι υπηρεσίες είναι καλές, έτσι θα πούμε ότι οι φωτογραφίες δεν είναι αντιπροσωπευτικες.
Αν εγώ βλέπω μια κοπέλα με λίγα παραπανησια κιλά, και έρχεται μια με αρκετά παραπανίσια, μπορεί να με επηρεάσει μπορεί και όχι.
Άλλο το πέρασα καλά, και άλλο αν οι φωτογραφίες είναι αντιπροζωπευτικές ή όχι
Έχω πάει με την κοπέλα, πέρασα σχετικά καλά, αλλά όχι τέλεια, άσχετα αν προσπάθησε η κοπέλα.
Ανέβασα ένα άρθρο πως ο φακός παραμορφώνει το είδωλο.
Δεν θεωρώ ότι έγινε εκ προθεσεως, αλλά ως καταναλωτές, οφείλουμε να το τονίσουμε.
Είναι σαν να έχει λάθος στοιχεία ο κατασκευαστής, να τα αντιγράφει λάθος ο έμπορος, και εγώ σαν καταναλωτής να το παρατηρώ. 9/10 μπορεί να μην ενοχληθουν, ο 10ος θα χαλαστει γιατί αγορασε το προϊόν για αυτό το συγκεκριμένο τεχνικό χαρακτηριστικό.
Τυχαίο παράδειγμα, ένας φίλος μου με ρωτούσε για κινητό με ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ. Γι αυτόν τα 3μ ειναι μεγάλο σφάλμα.
Αυτά λέει ο professor.
Και αυτός είναι και ο λόγος που δεν ανέβασα κριτική όταν την δοκίμασα, γιατί ενώ προσπάθησε εγώ δεν έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Νόμιζα ότι είναι δική μου ευθύνη, μιας και η κοπέλα προσπσθησε, αλλά όχι δεν ήταν. Όταν σου αρέσουν τα μινιόν και πας με μια μπαμπατσικη, πρέπει να είναι λυσσαρα για να με κάνει να παραβλέψω αυτό το χαρακτηριστικό.
Αυτά, χωρίς δόση αντιπαραθεσης.