pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Γεια σου Artemis ...? κανε με φιλο να κανονισουμε..
δλδ αν δεν σε κάνει φίλο, δεν θα κανονίσει μαζί σου?
ξυπνησαν καποιοι
Γεια σου Artemis ...? κανε με φιλο να κανονισουμε..
δέκα χρόνια προφίλ αυτός εδώ μέσα κ πήγε πρώτη φορά και έγραψε σε μένα .... Δε βγήκε όμως να πει ότι μολις τελείωσα τα ραντεβού , του απάντησα στο βαιμπερ που μου είχε στείλει χωρίς να ξέρω ποιος είναι και φυσικά δεν θα δεχτώ το αίτημα του γιατί δε με νοιάζει το ψευδώνυμο κανενός ... Άντε πια με τις βλακείες , αηδία κατάντησε ... Δεν το λέω για σένα alpula, για τους κλώνους το λέω , προφίλ δέκα ετών χωρίς κινητικότητα.....έλα ξεράσματα πιαΓεια σου Artemis ...? κανε με φιλο να κανονισουμε..
σ'ευχαριστώ πολύ!
Κόλλησα στο στόμα σου.
Κόλαση είναι, σαν τις πιπες σου...
Χμμμμ... μάλλον για να... βγάλει λεφτά!!! Εσένα σε χαλάει? Μην τα δίνεις!Ζητάει λεφτά το site για να δούμε φωτογραφιες σου
Γιατι το εκανες αυτο μωράκι ;
συνδρομη τυπεΖητάει λεφτά το site για να δούμε φωτογραφιες σου
εσυ θειτσο θα δωσεις?Χμμμμ... μάλλον για να... βγάλει λεφτά!!! Εσένα σε χαλάει? Μην τα δίνεις!Ζητάει λεφτά το site για να δούμε φωτογραφιες σου
Εσένα αυτό σε απασχολεί?εσυ θειτσο θα δωσεις?
ρωταω ρε θειτσο αν ειναι να εγγραφω και εγωΕσένα αυτό σε απασχολεί?εσυ θειτσο θα δωσεις?
ρωταω ρε θειτσο αν ειναι να εγγραφω και εγωΕσένα αυτό σε απασχολεί?εσυ θειτσο θα δωσεις?
Δηλαδή εσύ θα εγγραφείς αν εγγραφώ εγώ?ρωταω ρε θειτσο αν ειναι να εγγραφω και εγω
εκλεισα ρε με τον αθηναιο ρε βλαροκ με 80 ευρω 1 ωρα φουλ προγραμμαρωταω ρε θειτσο αν ειναι να εγγραφω και εγωΕσένα αυτό σε απασχολεί?εσυ θειτσο θα δωσεις?
Να εγγραφείς για να σταματήσεις επιτέλους να τρέχεις σε βαφτίσεις μπας και δεις μουνί.
το σκεφτομαι ρε θειτσο,ποσο παει η συνδρομη?Δηλαδή εσύ θα εγγραφείς αν εγγραφώ εγώ?ρωταω ρε θειτσο αν ειναι να εγγραφω και εγω
εκλεισα ρε με τον αθηναιο ρε βλαροκ με 80 ευρω 1 ωρα φουλ προγραμμαρωταω ρε θειτσο αν ειναι να εγγραφω και εγωΕσένα αυτό σε απασχολεί?εσυ θειτσο θα δωσεις?
Να εγγραφείς για να σταματήσεις επιτέλους να τρέχεις σε βαφτίσεις μπας και δεις μουνί.
οχι ρε μου νταβαντζαρει τη γκομεναεκλεισα ρε με τον αθηναιο ρε βλαροκ με 80 ευρω 1 ωρα φουλ προγραμμαρωταω ρε θειτσο αν ειναι να εγγραφω και εγωΕσένα αυτό σε απασχολεί?εσυ θειτσο θα δωσεις?
Α, θα τον φας επιτέλους από τον αθηναίο;; Καλή τιμή σου έκανε, ψυχικό.
Το νημα της Καρολινας ηταν ψευτικο και φτιαχτηκε ως διαφημιση
Η Αρτεμις ειναι υπαρκτή
Το οτι θελει να βγαλει λεφτα με συνδρομές δεν το εγκρινω αλλά δεν καθιστα το νημα της fake
Ο επομενος
εγω θα συμφωνησω με τον δικηγορο σ αυτοΤο νημα της Καρολινας ηταν ψευτικο και φτιαχτηκε ως διαφημιση
Η Αρτεμις ειναι υπαρκτή
Το οτι θελει να βγαλει λεφτα με συνδρομές δεν το εγκρινω αλλά δεν καθιστα το νημα της fake
Ο επομενος
Να σου πω κάτι? Κάνε εγγραφή. Έτσι κι αλλιώς να την γαμήσεις αποκλείεται. Οπότε κάνε εγγραφή για να τον παίζεις και να φαντάζεσαι ότι την γαμάς (όπως φαντάζεσαι ότι "ταπώνεις" δεξιούς!!!)το σκεφτομαι ρε θειτσο,ποσο παει η συνδρομη?