Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Αν το κάνεις πάντως και το ανεβάσεις εδώ, εγώ θα σε παραδεχτώ!ναι δασκαλε αυριο θα το γραψω 100 φορες
Αν το κάνεις πάντως και το ανεβάσεις εδώ, εγώ θα σε παραδεχτώ!ναι δασκαλε αυριο θα το γραψω 100 φορες
Ξέρεις .....βασικά....αν με είχες συναντήσει .....θα ήξερες το ύφος που έγραψα όλα τα παραπάνω ......(σαρκασμός κ ειρωνεία λέγεται ) ....δεν ξέρω ποιος είσαι κ εκεί πατάς .... Θα σου πω κάτι που είναι απλή λογική ....αν ήμουν τόσο κακός χαρακτήρας όπως λες , γιατί να μην ανοιχτεί καρτέλα να πάνε όλοι να γράψουν τα παράπονά τους να μείνουν κιόλας οι κριτικές εκεί να φαίνονται;;;;; Λοιπόν επειδή είναι εμφανές ότι δε με ξέρεις , πάντα γλυκιά είμαι με τους ανθρώπους που κάνω συναντήσεις κ με σέβονται κ με προσέχουν , για όσους δεν σέβονται όμως ,κ λένε ψέματα για διάφορους λόγους ... είτε γίνομαι αγρίμι είτε αδιαφορώ ....ανάλογα ....με σένα δεν υπάρχει λόγος να συνομιλω άλλο , έκανα παρέμβαση γιατί ,ειλικρινά σου μιλάω ,εβαλα τα γέλια μόλις το είδα αυτό ... Τέλος πάντων καλή καρδιά , γράψε ότι θες , εγώ τουλάχιστον πλέον διασκεδάζω πολύ με όλα αυτά
εγω αλλο θα πω αμαθε.Ξέρεις .....βασικά....αν με είχες συναντήσει .....θα ήξερες το ύφος που έγραψα όλα τα παραπάνω ......δεν ξέρω ποιος είσαι κ εκεί πατάς .... Θα σου πω κάτι που είναι απλή λογική ....αν ήμουν τόσο κακός χαρακτήρας όπως λες , γιατί να μην ανοιχτεί καρτέλα να πάνε όλοι να γράψουν τα παράπονά τους να μείνουν κιόλας οι κριτικές εκεί να φαίνονται;;;;; Λοιπόν επειδή είναι εμφανές ότι δε με ξέρεις , πάντα γλυκιά είμαι με τους ανθρώπους που κάνω συναντήσεις κ με σέβονται κ με προσέχουν , για όσους δεν σέβονται όμως ,κ λένε ψέματα για διάφορους λόγους ... είτε γίνομαι αγρίμι είτε αδιαφορώ ....ανάλογα ....με σένα δεν υπάρχει λόγος να συνομιλω άλλο , έκανα παρέμβαση γιατί ,ειλικρινά σου μιλάω ,εβαλα τα γέλια μόλις το είδα αυτό ... Τέλος πάντων καλή καρδιά , γράψε ότι θες , εγώ τουλάχιστον πλέον διασκεδάζω πολύ με όλα αυτά
καρτελα θα εχεις αν εισαι καλο κοριτσι
με πιανεις ????
αν με πιανεις στειλε πμ
ατου τα λε
Πουλάει παραμύθι οτι έχει κονέ μπας και γαμήσει με έκπτωση ο μουνοβάγονος!
Σοβαρά όμως τώρα... υπάρχει διαχείριση να μαζέψει τους ψευτονταβατζάκους;
Θες να σου δείξω γιατί?Πως γινεται ολοι οι δεξιοι που ο βαγκον τους εδινε το κωλαντερο στο χερι να εχουν μπει εδω σ αυτο το νημα και να βρίσκουν ευκαιρια να τον εκθεσουν.
Εσεις γιατι παιρνετε το μερος της κοπελας?
τιποτα δεν θα ελεγα ρε θειτσο.Θες να σου δείξω γιατί?Πως γινεται ολοι οι δεξιοι που ο βαγκον τους εδινε το κωλαντερο στο χερι να εχουν μπει εδω σ αυτο το νημα και να βρίσκουν ευκαιρια να τον εκθεσουν.
Εσεις γιατι παιρνετε το μερος της κοπελας?
Γι' αυτό:
Θες να σου δείξω και γιατί ακόμα? Γι' αυτό:
Αλλά εσύ βέβαια δεν έχεις πρόβλημα επειδή και μόνο είναι "συντροφάκι" σου. Σωστά? Τι? Όχι? ΟΚ!!! Ερώτηση τότε:
Αν αυτά τα έλεγε ο athinaios... ή ο barock... ή ο leclerc... ή εγώ! Τι θα έλεγες τότε?
(πρόσεξε τι θα απαντήσεις γιατί στην έχω στημένη με screenshot)
Για πες μας λοιπόν!!!
Mπα, αλήθεια? Το πιστεύεις αυτό που λες? Θες να σου θυμίσω την περίπτωση με το Αγκύρας? Να αρχίσω να ανεβάζω?τιποτα δεν θα ελεγα ρε θειτσο.
Αυτοι για μενα ειναι πολιτικοι αντίπαλοι και μονο σε πολιτικα ζήτηματα θα απαντουσα σε ολα τα υπόλοιπα κλαιν μπορει να τους επαιρνα και το μερος.
στο Αγκύρας θειτσακο εσυ το εκανες μπαχαλο.Mπα, αλήθεια? Το πιστεύεις αυτό που λες? Θες να σου θυμίσω την περίπτωση με το Αγκύρας? Να αρχίσω να ανεβάζω?τιποτα δεν θα ελεγα ρε θειτσο.
Αυτοι για μενα ειναι πολιτικοι αντίπαλοι και μονο σε πολιτικα ζήτηματα θα απαντουσα σε ολα τα υπόλοιπα κλαιν μπορει να τους επαιρνα και το μερος.
Σας εύχομαι ένα όμορφο σκ ! [/quot
φωτιά είσαι με τα κόκκινα.
καλό ΣΚ και σε σένα.
Γιατί το έκανα μπάχαλο? Επειδή ανέβασα αυτό που έλεγες για τα 10χρονα? Και κατά ποιο τρόπο στοχοποίησα ή προσέβαλα τις κοπέλες του Αγκύρας? Για ανέβασε ξανά να δούμε λίγο τι έλεγαστο Αγκύρας θειτσακο εσυ το εκανες μπαχαλο.
Εκανες μαλακια και παραδεξου το γτ τις στοχοποιησες χωρις να σου κανουν κάτι απλα μονο και μονο να μου τη πεις.
Εγω ποσταρα τα λεγομενα σου και μετα ανεβαζες αλλα ανταλλλων
θειτσο μην το πιασεις το θεμα γτ η φωτο με τα μικρα υπαρχει που ειχες ανεβασει και εκτεθηκες σε ολο το σαιτ.Γιατί το έκανα μπάχαλο? Επειδή ανέβασα αυτό που έλεγες για τα 10χρονα? Και κατά ποιο τρόπο στοχοποίησα ή προσέβαλα τις κοπέλες του Αγκύρας? Για ανέβασε ξανά να δούμε λίγο τι έλεγαστο Αγκύρας θειτσακο εσυ το εκανες μπαχαλο.
Εκανες μαλακια και παραδεξου το γτ τις στοχοποιησες χωρις να σου κανουν κάτι απλα μονο και μονο να μου τη πεις.
Εγω ποσταρα τα λεγομενα σου και μετα ανεβαζες αλλα ανταλλλων
Όπως βλέπεις το πιάνω (ΚΑΙ αυτό) το θέμα, παρόλο που είναι άσχετο με την στοχοποίηση που λες ότι έκανα στις κοπέλες στο Αγκύρας.θειτσο μην το πιασεις το θεμα γτ η φωτο με τα μικρα υπαρχει που ειχες ανεβασει και εκτεθηκες σε ολο το σαιτ.
Εγω δεν ειμαι συκοφαντης θειτσο.
η κορη του μπουχεσα ειναι 18χρονη και δεύτερον το ειπα απαξιωτικά με το 10 ευρω.Όπως βλέπεις το πιάνω (ΚΑΙ αυτό) το θέμα, παρόλο που είναι άσχετο με την στοχοποίηση που έκανα στις κοπέλες στο Αγκύρας.θειτσο μην το πιασεις το θεμα γτ η φωτο με τα μικρα υπαρχει που ειχες ανεβασει και εκτεθηκες σε ολο το σαιτ.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
1. Φωτογραφίες
Δεν έχω κατεβάσει καμία διότι πολύ απλά δεν είναι παράνομη. Αν ήταν, θα είχε κατέβει από τους διαχειριστές του site, να είσαι σίγουρος. Μπορείς να την αναφέρεις κιόλας και να δεις αν την κατεβάσουν. Άρα ποιος εκτέθηκε? Εγώ που ανέβασα μια φωτογραφία ή εσύ που είπες ο ίδιος θα πλήρωνες 10χρονα? Σκέψου το λίγο!
2. Στοχοποίηση στις κοπέλες του Αγκύρας
Ανέβασε εδώ να δούμε πως στοχοποίησα ή/και προσέβαλα κάποιες από αυτές. Εγώ στου φιλαράκου σου τα ανέβασα. Γιατί δεν ανεβάζεις κι εσύ να δούμε?
Ακόμα και να είναι 18χρονη (που δεν είναι), εσύ το είπες αυτό εν γνώση σου ότι είναι 15χρονη μιας και το είχε αναφέρει ο john100 και πάνω στο σχόλιο του απάντησες. Οπότε άσε τα σάπια, αυτές τις πίπες να τα λες στα συντρόφια σου και κάτι κόπανους με τους οποίους κάνεις παρέα. Όπως λοιπόν δεν θα έπειθες κανένα δικαστήριο με αυτό που λες, άρα δεν πείθεις ούτε εμένα ούτε κανένανη κορη του μπουχεσα ειναι 18χρονη και δεύτερον το ειπα απαξιωτικά με το 10 ευρω.Όπως βλέπεις το πιάνω (ΚΑΙ αυτό) το θέμα, παρόλο που είναι άσχετο με την στοχοποίηση που έκανα στις κοπέλες στο Αγκύρας.θειτσο μην το πιασεις το θεμα γτ η φωτο με τα μικρα υπαρχει που ειχες ανεβασει και εκτεθηκες σε ολο το σαιτ.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
1. Φωτογραφίες
Δεν έχω κατεβάσει καμία διότι πολύ απλά δεν είναι παράνομη. Αν ήταν, θα είχε κατέβει από τους διαχειριστές του site, να είσαι σίγουρος. Μπορείς να την αναφέρεις κιόλας και να δεις αν την κατεβάσουν. Άρα ποιος εκτέθηκε? Εγώ που ανέβασα μια φωτογραφία ή εσύ που είπες ο ίδιος θα πλήρωνες 10χρονα? Σκέψου το λίγο!
2. Στοχοποίηση στις κοπέλες του Αγκύρας
Ανέβασε εδώ να δούμε πως στοχοποίησα ή/και προσέβαλα κάποιες από αυτές. Εγώ στου φιλαράκου σου τα ανέβασα. Γιατί δεν ανεβάζεις κι εσύ να δούμε?
Αλλα εσυ τα γυρισες τοτε θειτσακο,και η κουβεντα ειχε ξεκινησει με τον ρετρο και τον προμοτορα.