δεν περίμενα καλύτερη απάντηση απο εσένα....
Σε κάλυψα όμως , δεν μπορείς να πεις ε; Το λοιπόν, επειδή δεν συνέχισες την αναίτια κόντρα κι επειδή νομίζεις ότι μαθαίνεις τα πάντα για όλους, θα σου πω δυό πραματάκια. Εάν έκανες τον κόπο να διαβάσεις τα σχόλιά μου για την συγκεκριμένη κοπέλα, ίσως θα καταλάβαινες την γνώμη μου για το κορίτσι. Επίσης πρέπει να γνωρίζεις ότι έχω συναντήσει σχεδόν όλες τις ανεξάρτητες της τελευταίας τετραετίας. Πριν κάμποσο καιρό, είχα ζητήσει από τους διαχειριστές, για τους δικούς μου λόγους, να σβήσουν τις κριτικές μου. Μην σε μπερδέψει η ημερομηνία εγγραφής, είναι προφανής ο λόγος. Σε κάποιες κριτικές μου έχω δηλώσει ότι θα ανεβάζω μόνον τις θετικές μου εμπειρίες και όχι για τις αρνητικές. Πιστεύω ότι έχει μεγαλύτερη αξία το "πήγαινε και θα περάσεις καλά", από το "μάπα το καρπούζι". Άσε δε που δεν θα ήθελα να κάνω "ζημιά" σε κάποια κοπέλα, επειδή μπορεί να έτυχε να μην πέτυχε το ραντεβού μαζί μου.
Στο κονκλούζιον κι επειδή φαντάζομαι σε ποια συνομοταξία ανδρών ανήκεις, θα σου πω ότι με τα παρακάλια δεν κερδίζεις τίποτα. Νομίζεις ότι κερδίζεις...