Artemis♥️
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 37.305
τρέχουν, τρέχουν......
Τρέχουν τα παιδάκια ε?
τρέχουν, τρέχουν......
Τρέχουν τα παιδάκια ε?
Δεν μεταδίδεται ο ιός με το σπέρμα από όσο ξέρω. Κόβωντας τα φιλιά ότι και να λέμε προστατευει καταρχήν την ίδια και κατά προέκταση και εμάς. Δεν το έκοψε στα καλά καθούμενα αλλά εν μέσω πανδημιας οπότε τουλάχιστον να μην της την λέμε.Κοίτα αγαπητέ θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.Αν φοβάσαι να κολλήσεις τον ιό δεν πρόκειται να μην γίνει αυτό μη ανταλλάσσοντας φιλιά και μόνο.Αν τώρα το μωράκι έβγαλε το φιλιά από το πρόγραμμα της σαν είδος προστασίας κατά του covid τότε θα ήταν συνετό να κόψει και άλλες υπηρεσίες από το πρόγραμμα της όπως cim και γενικός τα γλειψιματα πράγμα που είναι ανέφικτο.Οποτε το βλέπω σαν άσχημη είδηση το κόψιμο των φιλιών από το πρόγραμμα της.
είσαι μια ωρα πανω της , μπαινεις μεσα της , σε γλυφει για ωρα χωρις προφυλακτικό , αναπνέει καθε ανάσα σου και ολα τα σταγονιδια που βγαινουν απο το στομα σου και ολα αυτα για διάστημα μιας ωρας και συ λες οτι απο το σπερμα δεν κολλάει!! Στο κουλούρι το διάβασες ή στο βατράχι?Δεν μεταδίδεται ο ιός με το σπέρμα από όσο ξέρω. Κόβωντας τα φιλιά ότι και να λέμε προστατευει καταρχήν την ίδια και κατά προέκταση και εμάς. Δεν το έκοψε στα καλά καθούμενα αλλά εν μέσω πανδημιας οπότε τουλάχιστον να μην της την λέμε.Κοίτα αγαπητέ θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.Αν φοβάσαι να κολλήσεις τον ιό δεν πρόκειται να μην γίνει αυτό μη ανταλλάσσοντας φιλιά και μόνο.Αν τώρα το μωράκι έβγαλε το φιλιά από το πρόγραμμα της σαν είδος προστασίας κατά του covid τότε θα ήταν συνετό να κόψει και άλλες υπηρεσίες από το πρόγραμμα της όπως cim και γενικός τα γλειψιματα πράγμα που είναι ανέφικτο.Οποτε το βλέπω σαν άσχημη είδηση το κόψιμο των φιλιών από το πρόγραμμα της.
Καμία πρόθεση να την πω στην Άρτεμις.Ειδικα εγώ που έχω αναφερθεί ου και λίγες φορές με εγκωμιαστικά σχόλια για την πάρτη της.Ειναι από της κοπέλες που θα ήθελα να βρεθώ.Απλα διατύπωσα μια ένσταση όσον αφορά ότι αφαιρώντας τα γλωσσοφιλα από το πρόγραμμα της προστατεύεται από τον ιό.Η κάθε κοπέλα και ο καθένας μας έχει το δικαίωμα να κάνει ότι νομίζει σωστό για τον εαυτό του.Οπως και εγώ έχω το δικαίωμα να εκφράσω την αντίρρηση μου για αυτό.Καμια πρόθεση να την πω στην κοπέλα ίσα ίσα που την συμπαθώ πολύ από αυτά που έχω δει και διαβάσει.Τωρα αν εσύ πιστεύεις ότι από το σπέρμα δεν μεταδίδεται ο ιός και ότι κοβωντας τα γλωσσοφιλα και παρέχοντας όλα τα υπόλοιπα κινδυνεύει λιγότερο το θεωρώ ουτοπικό.Εν κατακλείδι διατυπώσαμε της διαφορετικές απόψεις μας και τέλος.Να έχουμε την υγείας μας και εδώ είμαστε για να τα λέμε με το κορίτσι.Δεν μεταδίδεται ο ιός με το σπέρμα από όσο ξέρω. Κόβωντας τα φιλιά ότι και να λέμε προστατευει καταρχήν την ίδια και κατά προέκταση και εμάς. Δεν το έκοψε στα καλά καθούμενα αλλά εν μέσω πανδημιας οπότε τουλάχιστον να μην της την λέμε.Κοίτα αγαπητέ θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.Αν φοβάσαι να κολλήσεις τον ιό δεν πρόκειται να μην γίνει αυτό μη ανταλλάσσοντας φιλιά και μόνο.Αν τώρα το μωράκι έβγαλε το φιλιά από το πρόγραμμα της σαν είδος προστασίας κατά του covid τότε θα ήταν συνετό να κόψει και άλλες υπηρεσίες από το πρόγραμμα της όπως cim και γενικός τα γλειψιματα πράγμα που είναι ανέφικτο.Οποτε το βλέπω σαν άσχημη είδηση το κόψιμο των φιλιών από το πρόγραμμα της.
είσαι μια ωρα πανω της , μπαινεις μεσα της , σε γλυφει για ωρα χωρις προφυλακτικό , αναπνέει καθε ανάσα σου και ολα τα σταγονιδια που βγαινουν απο το στομα σου και ολα αυτα για διάστημα μιας ωρας και συ λες οτι απο το σπερμα δεν κολλάει!! Στο κουλούρι το διάβασες ή στο βατράχι?Δεν μεταδίδεται ο ιός με το σπέρμα από όσο ξέρω. Κόβωντας τα φιλιά ότι και να λέμε προστατευει καταρχήν την ίδια και κατά προέκταση και εμάς. Δεν το έκοψε στα καλά καθούμενα αλλά εν μέσω πανδημιας οπότε τουλάχιστον να μην της την λέμε.Κοίτα αγαπητέ θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.Αν φοβάσαι να κολλήσεις τον ιό δεν πρόκειται να μην γίνει αυτό μη ανταλλάσσοντας φιλιά και μόνο.Αν τώρα το μωράκι έβγαλε το φιλιά από το πρόγραμμα της σαν είδος προστασίας κατά του covid τότε θα ήταν συνετό να κόψει και άλλες υπηρεσίες από το πρόγραμμα της όπως cim και γενικός τα γλειψιματα πράγμα που είναι ανέφικτο.Οποτε το βλέπω σαν άσχημη είδηση το κόψιμο των φιλιών από το πρόγραμμα της.
Καμία πρόθεση να την πω στην Άρτεμις.Ειδικα εγώ που έχω αναφερθεί ου και λίγες φορές με εγκωμιαστικά σχόλια για την πάρτη της.Ειναι από της κοπέλες που θα ήθελα να βρεθώ.Απλα διατύπωσα μια ένσταση όσον αφορά ότι αφαιρώντας τα γλωσσοφιλα από το πρόγραμμα της προστατεύεται από τον ιό.Η κάθε κοπέλα και ο καθένας μας έχει το δικαίωμα να κάνει ότι νομίζει σωστό για τον εαυτό του.Οπως και εγώ έχω το δικαίωμα να εκφράσω την αντίρρηση μου για αυτό.Καμια πρόθεση να την πω στην κοπέλα ίσα ίσα που την συμπαθώ πολύ από αυτά που έχω δει και διαβάσει.Τωρα αν εσύ πιστεύεις ότι από το σπέρμα δεν μεταδίδεται ο ιός και ότι κοβωντας τα γλωσσοφιλα και παρέχοντας όλα τα υπόλοιπα κινδυνεύει λιγότερο το θεωρώ ουτοπικό.Εν κατακλείδι διατυπώσαμε της διαφορετικές απόψεις μας και τέλος.Να έχουμε την υγείας μας και εδώ είμαστε για να τα λέμε με το κορίτσι.Δεν μεταδίδεται ο ιός με το σπέρμα από όσο ξέρω. Κόβωντας τα φιλιά ότι και να λέμε προστατευει καταρχήν την ίδια και κατά προέκταση και εμάς. Δεν το έκοψε στα καλά καθούμενα αλλά εν μέσω πανδημιας οπότε τουλάχιστον να μην της την λέμε.Κοίτα αγαπητέ θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.Αν φοβάσαι να κολλήσεις τον ιό δεν πρόκειται να μην γίνει αυτό μη ανταλλάσσοντας φιλιά και μόνο.Αν τώρα το μωράκι έβγαλε το φιλιά από το πρόγραμμα της σαν είδος προστασίας κατά του covid τότε θα ήταν συνετό να κόψει και άλλες υπηρεσίες από το πρόγραμμα της όπως cim και γενικός τα γλειψιματα πράγμα που είναι ανέφικτο.Οποτε το βλέπω σαν άσχημη είδηση το κόψιμο των φιλιών από το πρόγραμμα της.
Ναι, ε? Για βάλε κάνα λινκ των ειδικών που λες...!κοβωντας τα φιλια και προσεχωντας εισαι πολυ πιο ασφαλης απο το αν φιλας και πηγαινεις γιουργια, ολοι οι ειδικοι αυτο λενε.
στην πρωτη γραμμη αυτού που έστειλες εχει την απάντηση, αλλα μάλλον δεν το διάβασες καν το αρθρο. Σκέψου λίγο, σου λενε να έχεις δυο μετρα αποσταση απο τον άλλο για να μην κόλλησεις , αν η τσαπού σου δεν είναι δυο μέτρα τότε οι πιθάνότητες να κολλησεις είναι ίδιες είτε φιλάς είτε μιλάς είτε αναπνέεις. Δεν έχει να κάνει με το σεξ αλλά με το πόσο κοντά ερχεσαι με τον άλλο.Καμία πρόθεση να την πω στην Άρτεμις.Ειδικα εγώ που έχω αναφερθεί ου και λίγες φορές με εγκωμιαστικά σχόλια για την πάρτη της.Ειναι από της κοπέλες που θα ήθελα να βρεθώ.Απλα διατύπωσα μια ένσταση όσον αφορά ότι αφαιρώντας τα γλωσσοφιλα από το πρόγραμμα της προστατεύεται από τον ιό.Η κάθε κοπέλα και ο καθένας μας έχει το δικαίωμα να κάνει ότι νομίζει σωστό για τον εαυτό του.Οπως και εγώ έχω το δικαίωμα να εκφράσω την αντίρρηση μου για αυτό.Καμια πρόθεση να την πω στην κοπέλα ίσα ίσα που την συμπαθώ πολύ από αυτά που έχω δει και διαβάσει.Τωρα αν εσύ πιστεύεις ότι από το σπέρμα δεν μεταδίδεται ο ιός και ότι κοβωντας τα γλωσσοφιλα και παρέχοντας όλα τα υπόλοιπα κινδυνεύει λιγότερο το θεωρώ ουτοπικό.Εν κατακλείδι διατυπώσαμε της διαφορετικές απόψεις μας και τέλος.Να έχουμε την υγείας μας και εδώ είμαστε για να τα λέμε με το κορίτσι.Δεν μεταδίδεται ο ιός με το σπέρμα από όσο ξέρω. Κόβωντας τα φιλιά ότι και να λέμε προστατευει καταρχήν την ίδια και κατά προέκταση και εμάς. Δεν το έκοψε στα καλά καθούμενα αλλά εν μέσω πανδημιας οπότε τουλάχιστον να μην της την λέμε.Κοίτα αγαπητέ θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.Αν φοβάσαι να κολλήσεις τον ιό δεν πρόκειται να μην γίνει αυτό μη ανταλλάσσοντας φιλιά και μόνο.Αν τώρα το μωράκι έβγαλε το φιλιά από το πρόγραμμα της σαν είδος προστασίας κατά του covid τότε θα ήταν συνετό να κόψει και άλλες υπηρεσίες από το πρόγραμμα της όπως cim και γενικός τα γλειψιματα πράγμα που είναι ανέφικτο.Οποτε το βλέπω σαν άσχημη είδηση το κόψιμο των φιλιών από το πρόγραμμα της.
ειναι γεγονος οτι δεν μεταδιδεται με το σεξ ο ιος, δεν ειναι STD. κοβωντας τα φιλια και προσεχωντας εισαι πολυ πιο ασφαλης απο το αν φιλας και πηγαινεις γιουργια, ολοι οι ειδικοι αυτο λενε.
iq ραδικιού μεγάλε δεν σε παρεξηγώ!!είσαι μια ωρα πανω της , μπαινεις μεσα της , σε γλυφει για ωρα χωρις προφυλακτικό , αναπνέει καθε ανάσα σου και ολα τα σταγονιδια που βγαινουν απο το στομα σου και ολα αυτα για διάστημα μιας ωρας και συ λες οτι απο το σπερμα δεν κολλάει!! Στο κουλούρι το διάβασες ή στο βατράχι?Δεν μεταδίδεται ο ιός με το σπέρμα από όσο ξέρω. Κόβωντας τα φιλιά ότι και να λέμε προστατευει καταρχήν την ίδια και κατά προέκταση και εμάς. Δεν το έκοψε στα καλά καθούμενα αλλά εν μέσω πανδημιας οπότε τουλάχιστον να μην της την λέμε.Κοίτα αγαπητέ θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.Αν φοβάσαι να κολλήσεις τον ιό δεν πρόκειται να μην γίνει αυτό μη ανταλλάσσοντας φιλιά και μόνο.Αν τώρα το μωράκι έβγαλε το φιλιά από το πρόγραμμα της σαν είδος προστασίας κατά του covid τότε θα ήταν συνετό να κόψει και άλλες υπηρεσίες από το πρόγραμμα της όπως cim και γενικός τα γλειψιματα πράγμα που είναι ανέφικτο.Οποτε το βλέπω σαν άσχημη είδηση το κόψιμο των φιλιών από το πρόγραμμα της.
το κουλουρι και το βατραχι το διαβαζουν ψεκασμενοι σαν εσενα. δεν ειναι αναγκη να αναπνεει καθε ανασα σου, ουτε και εσυ βεβαια, οποιος θελει βρισκει τροπο
Μάλλον διάβασε μόνο τις τελευταίες γραμμές!στην πρωτη γραμμη αυτού που έστειλες εχει την απάντηση, αλλα μάλλον δεν το διάβασες καν το αρθρο. Σκέψου λίγο, σου λενε να έχεις δυο μετρα αποσταση απο τον άλλο για να μην κόλλησεις , αν η τσαπού σου δεν είναι δυο μέτρα τότε οι πιθάνότητες να κολλησεις είναι ίδιες είτε φιλάς είτε μιλάς είτε αναπνέεις. Δεν έχει να κάνει με το σεξ αλλά με το πόσο κοντά ερχεσαι με τον άλλο.
στην πρωτη γραμμη αυτού που έστειλες εχει την απάντηση, αλλα μάλλον δεν το διάβασες καν το αρθρο. Σκέψου λίγο, σου λενε να έχεις δυο μετρα αποσταση απο τον άλλο για να μην κόλλησεις , αν η τσαπού σου δεν είναι δυο μέτρα τότε οι πιθάνότητες να κολλησεις είναι ίδιες είτε φιλάς είτε μιλάς είτε αναπνέεις. Δεν έχει να κάνει με το σεξ αλλά με το πόσο κοντά ερχεσαι με τον άλλο.
iq ραδικιού μεγάλε δεν σε παρεξηγώ!!
Μάλλον διάβασε μόνο τις τελευταίες γραμμές!στην πρωτη γραμμη αυτού που έστειλες εχει την απάντηση, αλλα μάλλον δεν το διάβασες καν το αρθρο. Σκέψου λίγο, σου λενε να έχεις δυο μετρα αποσταση απο τον άλλο για να μην κόλλησεις , αν η τσαπού σου δεν είναι δυο μέτρα τότε οι πιθάνότητες να κολλησεις είναι ίδιες είτε φιλάς είτε μιλάς είτε αναπνέεις. Δεν έχει να κάνει με το σεξ αλλά με το πόσο κοντά ερχεσαι με τον άλλο.
Minimize the number of sexual partners you have.
Avoid sex partners who have symptoms of COVID-19.
Avoid kissing.
Avoid sexual behaviors that have a risk of fecal-oral transmission or that involve semen or urine.
Use condoms and dental dams during oral and anal sex.
Wear a mask during sexual activity.
Wash your hands and shower before and after sexual activity.
Wash sex toys before and after using them.
Use soap or alcohol wipes to clean the area where you have sexual activity.
Εσυ εισαι ο ηλιθιος η ο πανηλιθιος για να ξερουμε ποιος ειναι ποιος?
Αμορφωτος και ζωον εισαι εσύ που πας να κανεις τον εξυπνο στο μπου. Μοκο και παραπερα στα κοριτσια σου, εσυ με βρήκες εδώ πέρα, δεν σε βρήκα εγω. Σορυ Αρτεμις που σου χαλάω το τοπικ, αλλα καποιοι δεν...Εσυ εισαι ο ηλιθιος η ο πανηλιθιος για να ξερουμε ποιος ειναι ποιος?
Και να σου πω δεν θα καταλάβεις γιατί είσαι βραδύστροφος αλλά και αμόρφωτος. Και το χειρότερο είναι ότι νομίζεις ότι ΔΕΝ είσαι!
Αν δεν έχεις τα λινκ από αυτά που υποστηρίζεις, μόκο και τράβα παραπέρα
Με χαζούς "εξυπνάκηδες" δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα!
Αμορφωτος και ζωον εισαι εσύ που πας να κανεις τον εξυπνο στο μπου. Μοκο και παραπερα στα κοριτσια σου, εσυ με βρήκες εδώ πέρα, δεν σε βρήκα εγω. Σορυ Αρτεμις που σου χαλάω το τοπικ, αλλα καποιοι δεν...Εσυ εισαι ο ηλιθιος η ο πανηλιθιος για να ξερουμε ποιος ειναι ποιος?
Και να σου πω δεν θα καταλάβεις γιατί είσαι βραδύστροφος αλλά και αμόρφωτος. Και το χειρότερο είναι ότι νομίζεις ότι ΔΕΝ είσαι!
Αν δεν έχεις τα λινκ από αυτά που υποστηρίζεις, μόκο και τράβα παραπέρα
Με χαζούς "εξυπνάκηδες" δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα!
Μονο εσύ βλάκα αυνάνα θα πλήρωνες για να μπεις στο δωμάτιο να ζήτησεις απ'την κοπέλα να στηθεί στα 4 μετά να πας απο πισω να γαμήσεις και να φύγεις!! Την επόμενη φορά να βάλεις και στολή αστροναύτη για να προστατευθείς, ηλίθιε!!στην πρωτη γραμμη αυτού που έστειλες εχει την απάντηση, αλλα μάλλον δεν το διάβασες καν το αρθρο. Σκέψου λίγο, σου λενε να έχεις δυο μετρα αποσταση απο τον άλλο για να μην κόλλησεις , αν η τσαπού σου δεν είναι δυο μέτρα τότε οι πιθάνότητες να κολλησεις είναι ίδιες είτε φιλάς είτε μιλάς είτε αναπνέεις. Δεν έχει να κάνει με το σεξ αλλά με το πόσο κοντά ερχεσαι με τον άλλο.
Αλλα ντ'αλλων οπως παντα απο τους επιστήμονες του μπου. Για στο πω απλα μπορεις να γαμας στα 4, να εισαι κυριολεκτικα διπλα στην άλλη και να εισαι ασφαλής. Δεν θελει κοπο για να προστατευθεις.
Σου εχει χαλάσει το μεροκαματο η μικρή και κοπτεσαι?