nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 11.001
- Πόντοι
- 5.784
Θα σε πάω στο λούνα παρκ εσενα να φάμε μαλλί της γριάς, καλαμπόκι στα κάρβουνα και ποπ κορν!Ούτε αλκοόλ.....να δω πώς θα τα καταφέρεις
Θα σε πάω στο λούνα παρκ εσενα να φάμε μαλλί της γριάς, καλαμπόκι στα κάρβουνα και ποπ κορν!Ούτε αλκοόλ.....να δω πώς θα τα καταφέρεις
Ανοίξτε το φως ρε παιδιάΘα ζεσταθούμε;;;;;;
Ανοίξτε το φως ρε παιδιά
Καλησπέρα, 6955505677Καλησπέρα Artemis, θα ήθελα να μου στείλεις το κινητό σου.
Ευχαριστώ
Μου αρέσουν τα μπλε και κόκκινα των δωματίων!Ανοίξτε το φως ρε παιδιά
ε τι να κάνω? εσυ μας έβαλες το πιθήκι πρώτο τραπέζι πίστα! έψαξα να δω μουνάκι αλλά τίποτα!Πρώτον ,δικός ΜΟΥ;;;;;;;;; Δεύτερον ,άσε τους άλλους να κοιτάνε αυτό που πρέπει, εσύ μείνε να παρατηρείς το απαυτο του άλλου.....
Ετσι τριψε τη μουναρα σου να ζεσταθεις καυλα
Τα άσπρα ;Μου αρέσουν τα μπλε και κόκκινα των δωματίων!
Έχω τόσο υλικό με μουνακι , ακόμα και μετά από το βίντεο που πήγες να σχολιάσεις εσύ, σημερινό! Μπορείς να δεις αυτό που θες ! Είναι άσχημο αυτό που είπες, μάζεψε τους χαρακτηρισμούς σου όσον αφορά τους πελάτες μου , ιδιαίτερα για άτομα που είναι πολύ εντάξει!ε τι να κάνω? εσυ μας έβαλες το πιθήκι πρώτο τραπέζι πίστα! έψαξα να δω μουνάκι αλλά τίποτα!
μόνο πούτσα και τρίχα!
Μονότονα.....Τα άσπρα ;
Μονότονα.....
Ένα squirt video για τον λαό καυλα
Μουνάκι γιά πολύ γλύψιμο!!!
ρε συ... πλάκα κάνουμε...Έχω τόσο υλικό με μουνακι , ακόμα και μετά από το βίντεο που πήγες να σχολιάσεις εσύ, σημερινό! Μπορείς να δεις αυτό που θες ! Είναι άσχημο αυτό που είπες, μάζεψε τους χαρακτηρισμούς σου όσον αφορά τους πελάτες μου , ιδιαίτερα για άτομα που είναι πολύ εντάξει!
Σωστά! Μου διεφυγεΝαι, αλλα τα ασπρα πλενονται πιο ευκολα στο πλυντηριο.
Χαχαχα!
Μας τρέλανες....
Μπααα, όχι ακόμαΜας τρέλανες....
Μπααα, όχι ακόμα