nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 11.001
- Πόντοι
- 5.784
Είμαι ντροπαλός και συνεσταλμενος!!συνοικέσιο θέλετε να σας κάνω?.......
Είμαι ντροπαλός και συνεσταλμενος!!συνοικέσιο θέλετε να σας κάνω?.......
Έτσι φτιάξε μας...
θέλει λίγο αποτρίχωση ο δικός σου... πες του είμαστε στο 2023 πλέον, η πιθηκίλα είναι παρελθόν για τον άντρα...Θα ζεσταθούμε;;;;;;
Πρώτον ,δικός ΜΟΥ;;;;;;;;; Δεύτερον ,άσε τους άλλους να κοιτάνε αυτό που πρέπει, εσύ μείνε να παρατηρείς το απαυτο του άλλου.....θέλει λίγο αποτρίχωση ο δικός σου... πες του είμαστε στο 2023 πλέον, η πιθηκίλα είναι παρελθόν για τον άντρα...
Εγώ δεν πίνω καφέ , φρέσκο χυμό πορτοκάλι θέλω@Bathory10 τι θα γίνει με αυτόν τον καφέ???
Μπορώ να το χαζεύω ώρες
Ρε τι έχουμε πάθει, όλες πορτοκάλι θέλετε... αλκοόλ? να ρίξω λίγη vodka μέσα??Εγώ δεν πίνω καφέ , φρέσκο χυμό πορτοκάλι θέλω
Ρε τι έχουμε πάθει, όλες πορτοκαλί θέλετε... αλκοόλ? να ρίξω λίγη vodka μέσα??
Θα την μεθυσω με άλλους τρόπους... θα την σαγηνεύσω..Θες να την μεθυσεις;
Θα την μεθυσω με άλλους τρόπους... θα την σαγηνεύσω..
Είμαι σκληρός μαδαφακα εγω...χαχαχαΓιατι η Αρτεμη τι νομιζεις οτι θα κανει σε σενα;
σε 10 νηματα απο το πρωι εχεις υποσχεθει γαμο?? μουσουλμανος εισαι η φτιαχνεις χαρεμιΘα την μεθυσω με άλλους τρόπους... θα την σαγηνεύσω..
καταλαβα γευσιγνωστης sommelierΜ'αρεσει η ποικιλία... δεν είμαι μονογαμικος.. επίσης (κρύβε λόγια, πάνω που έπεφτε το γκομενακι χαλάστρα θα μου κανεις)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γαμιεται το σαιτ παλι ή μου φαίνεται??
ολα θα τα πω στην Ελενα ...καταλαβα γευσιγνωστης sommelier
Αααααα κάνει και τέτοια;;;;;;;;;;σε 10 νηματα απο το πρωι εχεις υποσχεθει γαμο?? μουσουλμανος εισαι η φτιαχνεις χαρεμι
βιος και πολιτεια ..δεν προλαβαινεις να δης που γραφει ...χωρια που μοιραζει τα μονοπετρα σαν σοκοφρετεςΑααααα κάνει και τέτοια;;;;;;;;;;
Το βράδυ μπαίνω λίγο που τελειώνω τα ραντεβού και χαλαρώνω , πού να προλάβω να δω τις κουτσουκελες του λεγαμενου.....μαλιστααααααα .... Εγώ δε θέλω τέτοια , θα πέσει παντόφλα !!βιος και πολιτεια ..δεν προλαβαινεις να δης που γραφει ...χωρια που μοιραζει τα μονοπετρα σαν σοκοφρετες
Ούτε αλκοόλ.....να δω πώς θα τα καταφέρειςΡε τι έχουμε πάθει, όλες πορτοκάλι θέλετε... αλκοόλ? να ρίξω λίγη vodka μέσα??