sexmasterrr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 801
Και στην οικοδομη ιδρωνεις αλλα δεν το λες και ευχαριστηση
Ουτε εγω. Αρχικα λογω αθλητισμου , μετα ως κακη συνηθεια. Η πλακα ειναι οτι δοκιμασα να το ξεκινησω πριν μερικα χρονια σαν αντιδοτο στο φαγητο ,αλλα δε μου κολλαει με τιποταΠροσωπικα δεν καπνισα ποτε. Δεν το ειδα ουτε ως μαγκια ουτε ως παρηγορια. Μονο ως μια κακη συνηθεια. Δεν κατηγορω κανεναν που καπνιζει. Απλα εγω δεν γουσταρα.
Καποια εχει ωραια χειλια και το ξερει !!!
Δοκιμασε αυτοκολλητα νικοτινης. Αυτα θα σου κολλησουν σιγουραΟυτε εγω. Αρχικα λογω αθλητισμου , μετα ως κακη συνηθεια. Η πλακα ειναι οτι δοκιμασα να το ξεκινησω πριν μερικα χρονια σαν αντιδοτο στο φαγητο ,αλλα δε μου κολλαει με τιποτα
Δεν καταλαβες, δεν εχω εθισμο στη νικοτινη, ξαναδιαβασε τοΔοκιμασε αυτοκολλητα νικοτινης. Αυτα θα σου κολλησουν σιγουρα
Γενικα οταν τελειωνουμε το δημοτικο , το κειμενο εχει μεγαλυτερη βαρυτητα απο τη ζωγραφικη. Ξαναδιαβασε το δινοντας βαρυτητα στο κειμενοΕσυ δεν καταλαβες. Τις φατσουλες τις ειδες;
Μπραβο στο κορίτσι που θέλει ένα νήμα αξιοπρεπές, χωρίς μπάχαλα...Ο γραπτός λόγος, ειδικά μεταξύ αγνώστων , παρεξηγείται κάποιες φορές. Γι'αυτό βάζουμε φατσούλες δίπλα από αυτό που γράφουμε , για να δείξουμε τη διάθεση και το ύφος μας. @FlashDance ,χιούμορ έκανε ο @sexmasterrr . Μη μαλώνετε
Μεγάλη αλήθεια αυτό για τον γραπτό λόγοΟ γραπτός λόγος, ειδικά μεταξύ αγνώστων , παρεξηγείται κάποιες φορές. Γι'αυτό βάζουμε φατσούλες δίπλα από αυτό που γράφουμε , για να δείξουμε τη διάθεση και το ύφος μας. @FlashDance ,χιούμορ έκανε ο @sexmasterrr . Μη μαλώνετε
Δώσε μου να τα πιω μωράκι..
@Bathory10 τι θα γίνει με αυτόν τον καφέ???