Yagulas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.168
- Πόντοι
- 1.191
Όχι το έχω κόψει εδώ και 6 χρόνια. Αλλά ατμίζω ηλεκτρονικό που και που. Έχω ελπίδες να γευτώ αυτά τα καταπληκτικά χειλάκια?Είσαι καπνιστής;
Όχι το έχω κόψει εδώ και 6 χρόνια. Αλλά ατμίζω ηλεκτρονικό που και που. Έχω ελπίδες να γευτώ αυτά τα καταπληκτικά χειλάκια?Είσαι καπνιστής;
Εχεις .....Όχι το έχω κόψει εδώ και 6 χρόνια. Αλλά ατμίζω ηλεκτρονικό που και που. Έχω ελπίδες να γευτώ αυτά τα καταπληκτικά χειλάκια?
Ενταξει βρε , εσυ εισαι πιτσιρικα open mind , δε μπορει να εχεις προβλημα για το γραψιμο σε αλλα νηματα !!Έχω γράψει πιο πίσω το πρόβλημα που έχω με το τσιγάρο , αλλά πού να το δεις όταν τριγυρνάς σε κάθε νήμα και γαμπριζεις...
Είναι μια πλάκα που ξεκίνησαν τα αγόρια απ'ότι αντιλήφθηκα , και σκέφτηκα να τη συνεχίσω διότι έχω χιούμορ και μου αρέσει το στυλ τους ....γι'αυτό και η φατσούλα στο τέλος του μηνύματος μου!Ενταξει βρε , εσυ εισαι πιτσιρικα open mind , δε μπορει να εχεις προβλημα για το γραψιμο σε αλλα νηματα !!
Αφηστε ολα τα λουλουδια να ανθισουν
Ρε συ και εγω για πλακα το εγραψαΕίναι μια πλάκα που ξεκίνησαν τα αγόρια απ'ότι αντιλήφθηκα , και σκέφτηκα να τη συνεχίσω διότι έχω χιούμορ και μου αρέσει το στυλ τους ....γι'αυτό και η φατσούλα στο τέλος του μηνύματος μου!
Είναι μια πλάκα που ξεκίνησαν τα αγόρια απ'ότι αντιλήφθηκα , και σκέφτηκα να τη συνεχίσω διότι έχω χιούμορ και μου αρέσει το στυλ τους ....γι'αυτό και η φατσούλα στο τέλος του μηνύματος μου!
Για να είμαι ειλικρινής, έγραψα "παιδιά" στην αρχή , αλλά το διόρθωσαΚαι μονο που μας λες αγορια φαινεται οτι εχεις χιουμορ.
Χαχαχα!
ενω το παιδιαΓια να είμαι ειλικρινής, έγραψα "παιδιά" στην αρχή , αλλά το διόρθωσα
Ίδωμεν το φώς τό αληθηνόν!!! Αδιάβαστους θά μάς στείλεις καυλιάρα πάνω στο άνθος τής ηλικίας μάς.....προειδοποιεί ο κόσμος.... Υπάρχουν και εμφράγματα.....μουνάρααααααα
Όλα τα αγόρια παιδιά είμαστε.. και εγω που ειμαι 70 ετών, ο παππούς μου λεει στον πατέρα μου, πες στο παιδί να μην βλέπει τσόντες, θα χαλάσει τα μάτια του!Για να είμαι ειλικρινής, έγραψα "παιδιά" στην αρχή , αλλά το διόρθωσα
Όλα τα αγόρια παιδιά είμαστε.. και εγω που ειμαι 70 ετών, ο παππούς μου λεει στον πατέρα μου, πες στο παιδί να μην βλέπει τσόντες, θα χαλάσει τα μάτια του!
ρε εσυ με τον μινχαουζεν τι σχεση εχετε ποσο χρονων ειναι ο παππους σουΌλα τα αγόρια παιδιά είμαστε.. και εγω που ειμαι 70 ετών, ο παππούς μου λεει στον πατέρα μου, πες στο παιδί να μην βλέπει τσόντες, θα χαλάσει τα μάτια του!
117 ετών είναι..ρε εσυ με τον μινχαουζεν τι σχεση εχετε ποσο χρονων ειναι ο παππους σου
Πολλά φιλιά...Την καλησπέρα μαςΚαλό βράδυ......
117 ετών είναι..
Πες του να κόψει τις σουζες με το παπάκι... μεγάλωσε πια ας πάρει αμάξι.117 ετών είναι..
Γεια σας....