Artemis♥️
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 37.231
Δεν είναι ενεργοποιημένα τα πμ σουΠάρα πολύ δυνατή! Μπορώ να έχω τηλ σε πμ?
Δεν είναι ενεργοποιημένα τα πμ σουΠάρα πολύ δυνατή! Μπορώ να έχω τηλ σε πμ?
Mε την δευτερη δεν αντεξα.Καλοκαιρινές.....καινούριες από βδομάδα!
Ειχα καποτε σχεση και η γκομενα ειχε ακριβως τα ιδια μουνοχειλα. Ουτε copy paste να τα ειχατε κανει.Χειλη πάνω , χείλη κάτω ....
Καλοκαιρινές.....καινούριες από βδομάδα!
Εγω παλι προτημω τα φιλακια σε αυτα τα χειλακια!!Χειλη πάνω , χείλη κάτω ....
Να σου τρίβει την ΚΩΛΑΡΑ μέσα στα μούτρα μέχρι να λυποθυμισειςΚαλοκαιρινές.....καινούριες από βδομάδα!
Ωωωωωωωω!!!! Δεν υπάρχει έλεος........ Λυπήσου μας ρε κοπελιά, πόσο να αντέξω σε τέτοιο θέαμα, καρδιά θα είναι, εγκεφαλικό θα είναι........?Καλοκαιρινές.....καινούριες από βδομάδα!
Αδελφε για καλο και για κακο ,παιρνε και το χαπι σου πριν,Ωωωωωωωω!!!! Δεν υπάρχει έλεος........ Λυπήσου μας ρε κοπελιά, πόσο να αντέξω σε τέτοιο θέαμα, καρδιά θα είναι, εγκεφαλικό θα είναι........?
Το κρίμα στο λαιμό σου, στο λέω.........
Όντως, μετά πρόσεξα ότι πρέπει να έχω κάνει 5 ποστ για να ενεργοποιηθούν. Το φτιάχνω τώρα. ?Δεν είναι ενεργοποιημένα τα πμ σου
Τώρα νομίζω πως είναι εντάξει τα πμ μου. ?Δεν είναι ενεργοποιημένα τα πμ σου
Μπραβο στις άρσεις θανάτου και στα καθίσματα που υπάρχουν και φτιάχνουμε κωλο εμείς οι γυναίκες....Σπουδαίος κωλος! Μπράβο Άρτεμης!
Για πολλά φιλιάΧειλη πάνω , χείλη κάτω ....
Καλοκαιρινές.....καινούριες από βδομάδα!
Με το μαλακό
Οταν πρόκειται να ξανακατέβεις Αθήνα , στείλε μου έγκαιρα ...Mε την δευτερη δεν αντεξα.
Εχυσα.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΠΑΤΟΣ.
Αχχ ποσο θελω να τον γλειψω παντου και να τον καρφωσω, καβλιαρα μου εσυ.
κακοκαιρια εχει μεσα θα ειμαστε ... βαλε το φωτογραφο διπλοβαρδια!!! χαχαΚαλοκαιρινές.....καινούριες από βδομάδα!
Οι άρσεις θανάτου χτίζουν και κώλους θανάτουΜπραβο στις άρσεις θανάτου και στα καθίσματα που υπάρχουν και φτιάχνουμε κωλο εμείς οι γυναίκες....