Mpanana Dole
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2014
- Like
- 755
- Πόντοι
- 81
Κορίτσι καλησπέρα. Πως σε βρισκω?
Πόσο ΚΑΥΛΑ είσαι βρε Αρτεμης
Μαγκες οσοι ζητατε φιλια απο τανεπου καλο ειναι να ψαξετε για καμια σχεσουλα σοβαρη να σας καλυψει τα συναισθηματικα κενα σας. Τα κοριτσια του αγοραιου ειναι για να τα ξεσκιζεις στη τσαπου να σκιζει κωλους να τα ριχνεις στη μαπα του και γενικα να βγαζεις γουστα. Τωρα αν θες να γλωσσοφιλιεσαι με γκομενα που την ιδια μερα εχει παρει στο στομα της χυσια απο 10 ατομα, μαλλον πρεπει να το κοιταξεις λιγο με τον εαυτο σου??
Ετσι ακριβως, εξαιρετικα λογικες και σωστες οι παρατηρησεις σου.Μαγκες οσοι ζητατε φιλια απο τανεπου καλο ειναι να ψαξετε για καμια σχεσουλα σοβαρη να σας καλυψει τα συναισθηματικα κενα σας. Τα κοριτσια του αγοραιου ειναι για να τα ξεσκιζεις στη τσαπου να σκιζει κωλους να τα ριχνεις στη μαπα του και γενικα να βγαζεις γουστα. Τωρα αν θες να γλωσσοφιλιεσαι με γκομενα που την ιδια μερα εχει παρει στο στομα της χυσια απο 10 ατομα, μαλλον πρεπει να το κοιταξεις λιγο με τον εαυτο σου??
Δεν έχω βγάλει ..... θα βγάλουμε ξανα μαζί αν θεςΑνέβασε κάνα βίντεο να μας τεντώσεις καυλιάρα γυναίκα
ΝαιιιιιιιιιΔεν έχω βγάλει ..... θα βγάλουμε ξανα μαζί αν θες
Μέσα σε ένα ραντεβού μετράει , εκτός των άλλων, η επικοινωνία, το λέγειν , η συμπεριφορά, ο σεβασμος ΚΑΙ από τις δύο πλευρές . Μηνύματα που έχω λάβει , του στυλ " θέλω να σκίσω τον κωλο σου και να στα ρίξω στη μαπα", δεν απαντήθηκαν ποτέ . Στο ραντεβού , αν υπάρχουν τα πρώτα που ανέφερα , εγώ προσωπικά μπορώ να λειτουργήσω και ερωτικά και πρόστυχα . Το
" σε βλέπω σαν κρέ
Κόψε κάτι δικέ μου. Τα κορίτσια του χώρου (πλην σαχλοκούδουνων που είναι χαμένες ούτως ή άλλως) έχουν κατεβασμένους διακόπτες σε τέτοια και το μόνο που πραγματικά βλέπουν είναι τα χαρτονομίσματα που τους δίνονται. Τα υπόλοιπα είναι για αφελείς.εγω πιστευω πως στις γυναικες αμα τους "γαμησεις" το μυαλο πρωτα μετα στα δινουν ολα ... τωρα με τις επαγγελματιες του χωρου δεν παιζει 100% αυτο αλλα εχει ενα καλο ποσοστο !!1
Ετσι είναι έχεις δίκιο αλλά υπάρχει ενα μικρό ποσοστό και σε αυτό που λέω και πίστεψέ με μπορεί να είναι κ φτασμενες τανες με πελατεία ...Κόψε κάτι δικέ μου. Τα κορίτσια του χώρου (πλην σαχλοκούδουνων που είναι χαμένες ούτως ή άλλως) έχουν κατεβασμένους διακόπτες σε τέτοια και το μόνο που πραγματικά βλέπουν είναι τα χαρτονομίσματα που τους δίνονται. Τα υπόλοιπα είναι για αφελείς.
μισο γιατι γραφει στον translateΓεια σου τι κανείς;;;
Μπορείς να μου πεις τιμή και πρόγραμμα;;;
Είναι όλα αναλυτικά στην υπογραφή μουΓεια σου τι κανείς;;;
Μπορείς να μου πεις τιμή και πρόγραμμα;;;
Τοσες φωτογραφιες και βιντεο εχει στη σελιδα της.Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση για την Άρτεμις έχει κάπου αγγελία?? Να δω καμία φωτογραφία της γιατί πολύ λόγια βλέπω να λένε . Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ευχαριστουμε Αρτεμης. Μας εφτιαξες την μερα....
Έτοιμος για απόπλου;Ευχαριστουμε Αρτεμης. Μας εφτιαξες την μερα....
Χαίρομαι!Ευχαριστουμε Αρτεμης. Μας εφτιαξες την μερα....
Καλησπέρα Αρτεμις