TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ρε στην ηλικια σου δεν κανει να ασχολεισαι με το συγκεκριμενο σπορ ...για καμια πρεφα στο καφενειο να πας
ρε στην ηλικια σου δεν κανει να ασχολεισαι με το συγκεκριμενο σπορ ...για καμια πρεφα στο καφενειο να πας
ολα αυτα μαζι και αλλα τοσα...Επίσης , επειδή ανέφερες το φόρουμ , κατά τη γνώμη μου , δεν έχει αρνητικά , ακόμα κ οι τσακωμοί που γίνονται στα θρεντς των κοριτσιών , ναι μεν κουράζουν τους αναγνώστες από ένα σημείο κ μετά, αλλά στο τέλος φαίνεται ποιος λέει ψέματα κ ποιος αλήθεια ...
Όσον αφορά αυτούς που ζητούν τηλ , πρόγραμμα, τιμή , παρόλο που αναγράφονται όλα εδώ, ή ακόμα και έξτρα φωτό στο βαιμπερ μου , παρόλο το υλικό μου εδώ μέσα , πιστεύω πως είτε κάνουν πλάκα είτε είναι νέοι στο άθλημα κ δεν ξέρουν πώς να ψάξουν .
να μαθουν.... και παλαιοτερα μαθαιναμε μονοι μας.... με την νοοτροπια καποιωνΕπίσης , επειδή ανέφερες το φόρουμ , κατά τη γνώμη μου , δεν έχει αρνητικά , ακόμα κ οι τσακωμοί που γίνονται στα θρεντς των κοριτσιών , ναι μεν κουράζουν τους αναγνώστες από ένα σημείο κ μετά, αλλά στο τέλος φαίνεται ποιος λέει ψέματα κ ποιος αλήθεια ...
Όσον αφορά αυτούς που ζητούν τηλ , πρόγραμμα, τιμή , παρόλο που αναγράφονται όλα εδώ, ή ακόμα και έξτρα φωτό στο βαιμπερ μου , παρόλο το υλικό μου εδώ μέσα , πιστεύω πως είτε κάνουν πλάκα είτε είναι νέοι στο άθλημα κ δεν ξέρουν πώς να ψάξουν .
Ε και οι βαλτοί ναι........παντού υπάρχουν αυτοί ..... Και αυτοί που θέλουν απλά να καβλαντισουν .....όπως είπες , υπομονή ...ολα αυτα μαζι και αλλα τοσα...
Θα αναμένουμε να δούμε το πανέμορφο ροζ ........ σουΞεκουράζομαι λίγες μερουλες , έχουμε κ εμείς οι γυναίκες τα δικά μας κάθε μήνα.........από Δευτέρα ενεργη κ πάλι....
Θα ανεβάσω φωτό αργότερα όμως....
ξερογλυφεσαι μπαρμπα
Ροζ ζήτησες...ροζ ανέβασα Χαχαχ
Είσαι απίστευτη αυτό έχω να πω μόνο, καλό καλοκαίρι καυλιάραΡοζ ζήτησες...ροζ ανέβασα Χαχαχ
Θέλουμε τις ίδιες ακριβώς φωτογραφίες αλλά χωρίς το σουτιέν
Μαγιό είναι......Θέλουμε τις ίδιες ακριβώς φωτογραφίες αλλά χωρίς το σουτιέν
Σου παει το ροζακι πολυ παντως....
Κυριως οταν τα βγαζει!Καλά, όλα της πάνε, αλλά ας μην το κάνουμε κουβέντα τώρα...
Τι μας κάνεις καλοκαιριατικα καβλα μου εσύ ???
Τι μας κάνεις καλοκαιριατικα καβλα μου εσύ ???