ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.319
- Πόντοι
- 5.006
θα ηθελα να του ριξω μερικες σφαλιαριτσες παντως χιχιχιχι!!!!
Ποιημα! Ο ορισμος της κωλαρας!
Όσες θες, αντέχει το πίσω σύστημα....θα ηθελα να του ριξω μερικες σφαλιαριτσες παντως χιχιχιχι!!!!
Περιμενει τρελη μπουκα αυτος ο πατος.
χαχχαχα απο κοντα λοιπον....Όσες θες, αντέχει το πίσω σύστημα....
Είσαι ΚΑΥΛΑ τέλος!!!
Είναι καλό που προσέχεις διότι πολλές βάζουν μωρομαντηλο και συνεχιζουν. Προσωπικά πιστεύω είσαι πολύ καλή στο σεξ με τον άνθρωπο σ αλλά πιστεύω γίνεται πολύ ντόρος για το τπτ εδώ μέσα. Δν πιστεύω ότι είσαι τόσο καλή εμφανισιακά.Ξεκουράζομαι λίγες μερουλες , έχουμε κ εμείς οι γυναίκες τα δικά μας κάθε μήνα.........από Δευτέρα ενεργη κ πάλι....
Θα ανεβάσω φωτό αργότερα όμως....
Την έχεις συναντήσει την κοπέλα για δώσε μας τα φώτα σουΕίναι καλό που προσέχεις διότι πολλές βάζουν μωρομαντηλο και συνεχιζουν. Προσωπικά πιστεύω είσαι πολύ καλή στο σεξ με τον άνθρωπο σ αλλά πιστεύω γίνεται πολύ ντόρος για το τπτ εδώ μέσα. Δν πιστεύω ότι είσαι τόσο καλή εμφανισιακά.
Την έσφαξες αλλά με το βαμβάκι.Είναι καλό που προσέχεις διότι πολλές βάζουν μωρομαντηλο και συνεχιζουν. Προσωπικά πιστεύω είσαι πολύ καλή στο σεξ με τον άνθρωπο σ αλλά πιστεύω γίνεται πολύ ντόρος για το τπτ εδώ μέσα. Δν πιστεύω ότι είσαι τόσο καλή εμφανισιακά.
σιγα μην πατησεις καμια παγιδα μεγαλοκυνηγε, εκει αναμεσα στην πρωϊνη και στη μεσημεριανη σουκαλό θα ήταν να αφήσετε τις εταιρες στον ρόλο τους και να αρχίσετε να αποκτάτε τον ρόλο σας σαν κυνηγοί.
Ο μόνος λόγος που δν σου απαντάω όπως σου αξίζει είναι επειδή ανεβάζεις ωραίες ενημερώσεις.σιγα μην πατησεις καμια παγιδα μεγαλοκυνηγε, εκει αναμεσα στην πρωϊνη και στη μεσημεριανη σου
και εσυ γραφεις ωραιες μαλακισμενες ερωτησεις στην ενημερωση καθε φορα, σαν τον Δον Ναυαγιο ντε βορδελε.Ο μόνος λόγος που δν σου απαντάω όπως σου αξίζει είναι επειδή ανεβάζεις ωραίες ενημερώσεις.
πολυ κωλουτουμπα ριχνεις παιχτηΣε συνέχεια του χτεσινού μου μνμ θα ήθελα να τονίσω τα παρακάτω.
1) ηταν τρολια αυτό που έκανα καθώς δν έχω συναντήσει πότε τν Artemis. Από τις φώτο πάντως είναι αρκετά σεξουαλικη και φαίνεται ότι έχει το σώμα που με τρελαίνει.
2) όπως έχω ήδη πολλές φορές αναφέρει είναι ένα ήδη δύσκολο επάγγελμα και κορίτσια σαν το συγκεκριμένο φαίνεται να είναι πολύ ξηγημενο και καλό στον τομέα του.
3) καλημέρα σας και καλά καλά μπάνια. Σεβασμός στις γυναίκες και καλό θα ήταν να αφήσετε τις εταιρες στον ρόλο τους και να αρχίσετε να αποκτάτε τον ρόλο σας σαν κυνηγοί.
Ο καθένας πάντως ας κάνει ότι του αρέσει. Στον χώρο αυτό ας είναι κορίτσια που μας σέβονται και μας κάνουν να περνάμε ωραία.
Η συγκεκριμένη φαίνεται πολύ καλή και θα ήθελα να έχω τν εμπειρία των υπηρεσιών της όταν θα είναι διαθεσιμη.
Είναι καλό που προσέχεις διότι πολλές βάζουν μωρομαντηλο και συνεχιζουν. Προσωπικά πιστεύω είσαι πολύ καλή στο σεξ με τον άνθρωπο σ αλλά πιστεύω γίνεται πολύ ντόρος για το τπτ εδώ μέσα. Δν πιστεύω ότι είσαι τόσο καλή εμφανισιακά.
βραχυκυκλωσες μαστορα, επεσες στην παγιδα τελικα που ειπα πριν ?Αποτυχημένε μπορδελε σαβουρογαμη. Είμαι σίγουρος ότι είστε φιλαράκια και με τον δον ξεκαυλων που πληρών και γελων η κάθε πικραμενη