Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
Στειλε μυνημαΝα σήκωνε και κάνα τηλέφωνο καλά θα ήταν....
Στειλε μυνημαΝα σήκωνε και κάνα τηλέφωνο καλά θα ήταν....
Μήπως είσαι ο Μπαμπινιώτης;"Είσαι πολύ μούναρος" εννοείς ε; Γιατί έτσι όπως το έγραψες δεν την κολακεύεις και πολύ ρε δικιέ μου!
Κοινωνικότητα μηδέν. Έτσι μιλάς και στις έξω; Έτσι κάνεις κομπλιμέντα;Άρτεμις είσαι πολύ μουνι, αυτό έχω να δηλώσω δημόσια! Φιλιά!
Δεν κάνω κοπλιμέντα, την αλήθεια λέω... Κοινωνικότητα βαθμολογίες για τα κορίτσια ήξερα, να βαθμολογεις εμένα πρώτη φορά το έχω δει τώρα...!Κοινωνικότητα μηδέν. Έτσι μιλάς και στις έξω; Έτσι κάνεις κομπλιμέντα;
Άψογος!!!!Ξεκολλάτε ρε ορισμένοι? Μήπως να σας κανονίσουμε να την φέρουμε και να βρουμε και δωμάτιο??
Ο ένας λεει πως δεν σηκώνει το τηλέφωνο (αναφέρει πως απαντά μόνο σε μηνύματα αλλά ποιος να διαβάζει...)
Ο άλλος ζητάει τηλεφωνο πως μπορεί να την βρει (στην αγγελιά εχει τηλέφωνο αλλα ποιος να διαβάζει τώρα)
Ο άλλος ζητάει πρόγραμμα (η κοπέλα επίσης το αναφέρει αλλά ποιος να διαβάζει τώρα)
Να ρωτήσω και γω με τη σειρά μου, να προλάβω τους «βαριέμαι να διαβάζω το ποστ»:
Τιμούλα?
???
ΥΓ: Κάποιοι όταν γράφετε τη λέξη «μήνυμα» να θυμάστε το «ΜΗΝ το κάνεις!!!» Πρώτα το Η και μετά το Υ.
εεεε τι να κανουμε αυτα ειναι τα ασχημα του forum , ομως το forum δινει μεγαλη ωθηση στα κοριτσια και θα πρεπει να κανουν υπομονη...Ξεκολλάτε ρε ορισμένοι? Μήπως να σας κανονίσουμε να την φέρουμε και να βρουμε και δωμάτιο??
Ο ένας λεει πως δεν σηκώνει το τηλέφωνο (αναφέρει πως απαντά μόνο σε μηνύματα αλλά ποιος να διαβάζει...)
Ο άλλος ζητάει τηλεφωνο πως μπορεί να την βρει (στην αγγελιά εχει τηλέφωνο αλλα ποιος να διαβάζει τώρα)
Ο άλλος ζητάει πρόγραμμα (η κοπέλα επίσης το αναφέρει αλλά ποιος να διαβάζει τώρα)
Να ρωτήσω και γω με τη σειρά μου, να προλάβω τους «βαριέμαι να διαβάζω το ποστ»:
Τιμούλα?
???
ΥΓ: Κάποιοι όταν γράφετε τη λέξη «μήνυμα» να θυμάστε το «ΜΗΝ το κάνεις!!!» Πρώτα το Η και μετά το Υ.
Προτείνω τον Sigman για γραμματέα της ΆρτεμιςΆψογος!!!!
Προτείνω τον Sigman για γραμματέα της Άρτεμις
Γραμματέας της Αρτέμιδος ειναι η ίδια η Άρτεμις και θεωρώ ότι είμαι αρκετά υπομονετική αν και κριάρι!!!!!!εεεε τι να κανουμε αυτα ειναι τα ασχημα του forum , ομως το forum δινει μεγαλη ωθηση στα κοριτσια και θα πρεπει να κανουν υπομονη...
και πολυ καλα κανεις ...Γραμματέας της Αρτέμιδος ειναι η ίδια η Άρτεμις και θεωρώ ότι είμαι αρκετά υπομονετική αν και κριάρι!!!!!!
Εγώ Σκορπιός ταιριάζουμε?Γραμματέας της Αρτέμιδος ειναι η ίδια η Άρτεμις και θεωρώ ότι είμαι αρκετά υπομονετική αν και κριάρι!!!!!!
Έτσι.......... ?Μόνο 69 καυλιάρα μου, να σε γλείφω αργά να βογκάς και εκεί που καυλώνεις, να προσπαθείς να καταπιείς και τις μπάλες
Ξεκουράζομαι λίγες μερουλες , έχουμε κ εμείς οι γυναίκες τα δικά μας κάθε μήνα.........από Δευτέρα ενεργη κ πάλι....φωτο -βιντεο δεν μας ανεβασες ομως !!!! χιχιχ
Ξεκουράζομαι λίγες μερουλες , έχουμε κ εμείς οι γυναίκες τα δικά μας κάθε μήνα.........από Δευτέρα ενεργη κ πάλι....
Θα ανεβάσω φωτό αργότερα όμως....
ναι κοριτσαρα οπως θες .... καλη ξεκουραση!!Ξεκουράζομαι λίγες μερουλες , έχουμε κ εμείς οι γυναίκες τα δικά μας κάθε μήνα.........από Δευτέρα ενεργη κ πάλι....
Θα ανεβάσω φωτό αργότερα όμως....
ΝΟΜΙΖΕΙς ΙΔΡΩΣΕ ΚΑΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙΆψογος!!!!
Επίσης , επειδή ανέφερες το φόρουμ , κατά τη γνώμη μου , δεν έχει αρνητικά , ακόμα κ οι τσακωμοί που γίνονται στα θρεντς των κοριτσιών , ναι μεν κουράζουν τους αναγνώστες από ένα σημείο κ μετά, αλλά στο τέλος φαίνεται ποιος λέει ψέματα κ ποιος αλήθεια ...ναι κοριτσαρα οπως θες .... καλη ξεκουραση!!