Artemis♥️
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 37.231
Ο Μικελάντζελο!ηρθα εχουμε κατι
Ο Μικελάντζελο!ηρθα εχουμε κατι
Αφού ξέρεις από χελωνονιτζακια βρήκαμε θέμα για το social. χαχαχχαΟ Μικελάντζελο!
Όπως είπα κ πίσω μέχρι και για αθλητικά μπορώ να μιλήσω! Μου αρέσει να ενημερωνομαι για όλα γενικά κ να διαβάζω! Όσο για τα χελωνονιντζάκια, πάντα ταυτιζομουν με τον χαρακτήρα του Ραφαέλ (παρόλο που δε μου φαίνεται)Αφού ξέρεις από χελωνονιτζακια βρήκαμε θέμα για το social. χαχαχχα
Συμμετυχε και ο γαμπρός; Πόσα άτομα ήταν εκεί;Περίπου....σε μπάτσελορ!
Αναλογως και το χαρακτηρα της κοπελας με αλλες ταιριαζουμε με αλλες οχι τωρα αν σε ρωταει ο αλλος που μενεις εχεις γκομενο ποσα ραντεβου κανεις ποσα βγαζεις ειναι λογικο να ξενερωνειςΚαλησπέρα σε όλους !
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση όσον αφορά τα ραντεβού που κάνετε με κοπέλες επαγγελματίες.
Όταν έρχεται η στιγμή του σοσιαλ , τι συζήτηση ανοίγετε γενικώς για να σπάσει ο πάγος ;;;
Αναμένουμε να μπείς στο ζουμί.
Ποσο καιρο πριν τις διακοπες σου μπορει να κλεισουμε ραντεβου , δηλ απο ποτε εως ποτε , και δεν το λεω με πλαγιο τροπο για να σου εκμαιευσω ποτε θα πας διακοπες , αλλα για να κανονισω τα δικα μου περιθωρια των διακοπων - συναντησης !!!!!!!! ευχαριστω .Όπως είπα κ πίσω μέχρι και για αθλητικά μπορώ να μιλήσω! Μου αρέσει να ενημερωνομαι για όλα γενικά κ να διαβάζω! Όσο για τα χελωνονιντζάκια, πάντα ταυτιζομουν με τον χαρακτήρα του Ραφαέλ (παρόλο που δε μου φαίνεται)
Σε όσα πήγα , συμμετείχαν και οι γαμπροί.......Συμμετυχε και ο γαμπρός; Πόσα άτομα ήταν εκεί;
που σε βρίσκουμε κούκλα ?
? ? ? ? ? ? δεν υπάρχει ο τύπος
Καλημερα,νεος εδω και θελω ννα σε ρωτησω αν θα δουλευεις
Καλημερα,θα εργαζεσ
Εννοείς νέο Κλωνάρη ότι έφτιαξες δηλαδή ε??Καλημερα,νεος εδω και θελω ννα σε ρωτησω αν θα δουλευεις
Καλημερα,θα εργαζεσαι 6-7 Αυγουστου?
Εννοείς νέο Κλωνάρη ότι έφτιαξες δηλαδή ε??
Διακοπαρει το κορίτσι ? Ξέρουμε?
Συγγνώμη κύριε, ξέρετε που πέφτει το wc?Εννοείς νέο Κλωνάρη ότι έφτιαξες δηλαδή ε??
"Είσαι πολύ μούναρος" εννοείς ε; Γιατί έτσι όπως το έγραψες δεν την κολακεύεις και πολύ ρε δικιέ μου!Άρτεμις είσαι πολύ μουνι, αυτό έχω να δηλώσω δημόσια! Φιλιά!
Σε όσα πήγα , συμμετείχαν και οι γαμπροί.......