Pussybuster98
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2020
- Like
- 449
- Πόντοι
- 21
Αυτο ηταν κακο ομως.Δέχομαι ποινή παπαφυλάκισης
Αυτο ηταν κακο ομως.Δέχομαι ποινή παπαφυλάκισης
φιλακια μονο εγω μαστορια.Τωρα αργησες φιλος την εχω κατοχυρωσει σε Ελβετικη θυριδα.Πιο πιθανον να σε φιλησει ρομαντικα στο στομα η νηματοθετρια παρα να βγαλεις λεφτα απο την πατεντα σου.
δε μπορω να σκεφτω και κατι για τιμωριαΔέχομαι ποινή παπαφυλάκισης
Ε τοσους αγαπουληδες εχει το θρεντ,ολο και καποιος τυχερος θα χει παρει πεταχτο φιλακι στο μαγουλο για αρχη .φιλακια μονο εγω μαστορια.
δε θα μου παρετε την πρωτια επειδη ειστε χουφταλα και ντροπαλουληδες.
δε μπορω να σκεφτω και κατι για τιμωρια
τα χειροτερα μου στις πουτανες, ειναι τα καλυτερα για σενα
ουτε τζαμπα δεν παταω εκει φιλε.Ειπα ότι δέχομαι όχι ότι αποδέχομαι....
Αν θες τιμωρία από μένα είναι να σε κεράσω στο μετάξι κάνα βυτιοφόρο
Θα έρθουν ωραία κομματια παπαφυλης...και στα κεντρικά ακόμα και στο μετάξιουτε τζαμπα δεν παταω εκει φιλε.
ελα πανω στα κεντρικα να σου μαθω τα κατατοπια με το καλο.
φοβος εχει πεσει, αλλα οκ.Θα έρθουν ωραία κομματια παπαφυλης...και στα κεντρικά ακόμα και στο μετάξι
Έχω πληροφοριες εκ των έσω
Έχει πέσει πείνα στο κόσμο βλέπεις
Ένα θα σου πω, στο μετάξι τον τελευταιο μήνα είδα αρκετές από φυλής να γυρνοβολάνε στη περιοχη...φοβος εχει πεσει, αλλα οκ.
θα δειξει.
καλα να'μαστε πρωτα απ'ολα και θα τα βρουμε ολα παλι.
Νταρντάνα,Συνάντηση με τη κοπέλα χθες , ήρθε στην ώρα της , όμορφα ντυμένη με ένα τοπακι, φούστα και γόβες , είναι ψηλή με μαύρα μαλλιά, λευκή επιδερμίδα ,και πιασιματα. Πολύ ωραίο τυπακι έξυπνη και με χιούμορ, μπανακι ανάμεσα στους γύρους , της αρέσει το γλυψιμο , μου αρεσε πολύ το στοματικο της υγρό αισθησιακό. Έχει έντονο και όμορφο βλέμμα ειδικά όταν πιπωνει. Πρωκτικό αντέχει δεν παραπονέθηκε παρόλο που τη σφυροκόπησα αρκετά . Θα την ξαναδώ σίγουρα
Σε ευχαριστώ πολύ !!όσοι-κάποιοι εκφράζονται έτσι ιδίως για εσένα είτε δεν σε έχουν δει ποτέ και απλά δεν τους έκανες καμιά μείωση, είτε τους τρως την δουλειά, είτε έχουν δαγκώσει λαμαρίνα μαζί σου και εσύ δεν ενέδωσες στον έρωτα τους.
όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε!
Έχεις προσωπάρα και μάλιστα δεν χρειάζεσαι καν να βαφτείς!
Ο Χρήστος και η Παναγία βρε Άρτεμης γιατί μας τα κάνεις αυτά???Σου πάνε πολύ αυτά τα φορέματα είσαι πολύ ΚΑΥΛΑ!!!Έτσι σε θέλω να σε αλοιψω με baby oil και να βάλω την μούρη μου μέσα στην κωλαρα σου....Είσαι πολύ ΚΑΥΛΑ!!!!Καλή εβδομάδα......
Νομίζω ήρθε η ώρα να περάσεις στη πράξη , όχι άλλα λόγια ....άνοιξαν οι μετακινήσεις........Ο Χρήστος και η Παναγία βρε Άρτεμης γιατί μας τα κάνεις αυτά???Σου πάνε πολύ αυτά τα φορέματα είσαι πολύ ΚΑΥΛΑ!!!Έτσι σε θέλω να σε αλοιψω με baby oil και να βάλω την μούρη μου μέσα στην κωλαρα σου....Είσαι πολύ ΚΑΥΛΑ!!!!
Σε ευχαριστώ πολύΣυνάντηση με τη κοπέλα χθες , ήρθε στην ώρα της , όμορφα ντυμένη με ένα τοπακι, φούστα και γόβες , είναι ψηλή με μαύρα μαλλιά, λευκή επιδερμίδα ,και πιασιματα. Πολύ ωραίο τυπακι έξυπνη και με χιούμορ, μπανακι ανάμεσα στους γύρους , της αρέσει το γλυψιμο , μου αρεσε πολύ το στοματικο της υγρό αισθησιακό. Έχει έντονο και όμορφο βλέμμα ειδικά όταν πιπωνει. Πρωκτικό αντέχει δεν παραπονέθηκε παρόλο που τη σφυροκόπησα αρκετά . Θα την ξαναδώ σίγουρα
Το πειρα και βγηκες εσυ , !!!!!!! , κοπελα λεει ομως οτι ΔΕΝ .αστο σε προλαβα μαστορα.
παρε το 0.
ξαναπαρτο αλλη μια.Το πειρα και βγηκες εσυ .
Τι να ξαναπαρω παλι εσυ θα βγεις !!! δηλ. στις ποσες βγαινεις ???????ξαναπαρτο αλλη μια.
στις 3 καιγεσαι παντως να ξερειςΤι να ξαναπαρω παλι εσυ θα βγεις !!! δηλ. στις ποσες βγαινεις ???????
το μουνακι σου ειναι τρελα .