Artemis♥️
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 37.237
Δε με αποκαλούν τυχαία "διάολο" μερικοί ....Μωρή ρουφιάνα, θα με πάρεις στο λαιμό σου κι έχω εγγόνια και δισέγγονα??
Χαχα....
Δε με αποκαλούν τυχαία "διάολο" μερικοί ....Μωρή ρουφιάνα, θα με πάρεις στο λαιμό σου κι έχω εγγόνια και δισέγγονα??
Άντε να δούμε...Δε με αποκαλούν τυχαία "διάολο" μερικοί ....
Χαχα....
Όχι τόσο κοντινά ρε κοπέλα μου. Κόντεψε να μου βγάλει το μάτι!
Δεν φταίω εγώ ...ο κύριος ποδολαγνος τη τράβηξε ....Όχι τόσο κοντινά ρε κοπέλα μου. Κόντεψε να μου βγάλει το μάτι!
Ρίσκαρε το ......
Καλησπέρα και από εμένα….δουλεύεις στο χώρο σου;;;Μετά από μια τρελή εβδομάδα ( με την καλή έννοια ) , θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήρθαν από επαρχία να με συναντήσουν ! Άνθρωποι πολύ " διαβασμενοι" ,αφού με παρακολουθούν καιρό , άνθρωποι που ήθελαν να περάσω κ εγώ καλά και το κατάφεραν ! Ευχαριστώ κ πάλι
Με το που άνοιξαν τα σύνορα δεν κρατιούνται οι τύποι.Μετά από μια τρελή εβδομάδα ( με την καλή έννοια ) , θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήρθαν από επαρχία να με συναντήσουν ! Άνθρωποι πολύ " διαβασμενοι" ,αφού με παρακολουθούν καιρό , άνθρωποι που ήθελαν να περάσω κ εγώ καλά και το κατάφεραν ! Ευχαριστώ κ πάλι
Γαμιαδες χωρις συνορα!Με το που άνοιξαν τα σύνορα δεν κρατιούνται οι τύποι.
και τι κανεις γι αυτο???? χαχαΕκτιμώ την ειλικρίνεια σου χαχα
Ωραιο το συνθημα που εβαλες ΖανΚαλησπερα Άρτεμις
Να δω πιο θα ειναι το παρασύνθημαΩραιο το συνθημα που εβαλες Ζαν
Δεν έχω χώρο......Καλησπέρα και από εμένα….δουλεύεις στο χώρο σου;;;
Λίγο υπομονή , δεν έχω προλάβει να βγάλω βίντεοκαι τι κανεις γι αυτο???? χαχα
ΚαλησπέραΚαλησπερα Άρτεμις
Ναι κάνει μανικιούρ πεντικιούρ σε δρακουςΚαλησπέρα και από εμένα….δουλεύεις στο χώρο σου;;;
Ένα θα σου πω...κόντεψα να πνιγώ όταν είδα το σχόλιο σου .... Τυχερή ήμουν ....Ναι κάνει μανικιούρ πεντικιούρ σε δρακους
τι σε απασχολεί?Καλή εβδομάδα......