papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.409
- Πόντοι
- 27.261
γιατι εφαγα πακετο μαστορα ?Θα ήθελες αλλά έφαγες πακέτο...
γιατι εφαγα πακετο μαστορα ?Θα ήθελες αλλά έφαγες πακέτο...
κι εδω τα ιδια?ευχαριστώ για το like
γιατί δεν φιλάει...αυτό εννοεί!γιατι εφαγα πακετο μαστορα ?
δε φιλαει εσας μαλλον εννοει/τε.γιατί δεν φιλάει...αυτό εννοεί!
πάσο αρχηγέ αλλά αν στο κάνει καλό είναι να μην το γράψεις εδώ και την εκθέσεις!δε φιλαει εσας μαλλον εννοει/τε.
εμενα αμα με δει τι ομορφοπαιδο που ειμαι και τι ομορφα που φιλαω, δε θα ξεκολλαει τα χειλια της απο τα δικα μου μετα
Αυτά τα χείλη τα χρησιμοποιώ κ μάλιστα με πολύ πάθος , ρουφωντας τα καβλια σας .........κ κοιτάζοντας σας στα μάτια.....Τι μας τα δείχνεις τα χειλάκια σου αφού δεν προσφέρονται για "γευσιγνωσία"...
οχι φιλε μην ανησυχεις. δεν εκθετουμε τις κοπελες εμεις.πάσο αρχηγέ αλλά αν στο κάνει καλό είναι να μην το γράψεις εδώ και την εκθέσεις!
Ναι αλλά και τα φιλιά έχουν την καύλα τους, ιδίως στα προκατακτικά...Αυτά τα χείλη τα χρησιμοποιώ κ μάλιστα με πολύ πάθος , ρουφωντας τα καβλια σας .........κ κοιτάζοντας σας στα μάτια.....
Επίσης , ανέβασα αυτή τη φωτό σαν μια "γεύση" του πως είναι το πρόσωπο μου, για όσους δεν με έχουν δει κ φοβούνται μην αντικρίσουν τη Γεωργία Βασιλειάδου....
καλα ασε τις τριπλες, γιατι αυτα θα παθουν τα χειλακια σου ?Αυτά τα χείλη τα χρησιμοποιώ κ μάλιστα με πολύ πάθος , ρουφωντας τα καβλια σας .........κ κοιτάζοντας σας στα μάτια.....
Επίσης , ανέβασα αυτή τη φωτό σαν μια "γεύση" του πως είναι το πρόσωπο μου, για όσους δεν με έχουν δει κ φοβούνται μην αντικρίσουν τη Γεωργία Βασιλειάδου....
όσοι-κάποιοι εκφράζονται έτσι ιδίως για εσένα είτε δεν σε έχουν δει ποτέ και απλά δεν τους έκανες καμιά μείωση, είτε τους τρως την δουλειά, είτε έχουν δαγκώσει λαμαρίνα μαζί σου και εσύ δεν ενέδωσες στον έρωτα τους.Αυτά τα χείλη τα χρησιμοποιώ κ μάλιστα με πολύ πάθος , ρουφωντας τα καβλια σας .........κ κοιτάζοντας σας στα μάτια.....
Ε ναι γιατί μετά πρέπει να την παντρευτείπάσο αρχηγέ αλλά αν στο κάνει καλό είναι να μην το γράψεις εδώ και την εκθέσεις!
Ποσο συγουρος εισαι γιατι και εγω ειμαι ομορφοπαιδο και λενε οτι φιλαω ωραια !!!!!!δε φιλαει εσας μαλλον εννοει/τε.
εμενα αμα με δει τι ομορφοπαιδο που ειμαι και τι ομορφα που φιλαω, δε θα ξεκολλαει τα χειλια της απο τα δικα μου μετα
Η γυναίκα πρέπει να είναι υποτακτική με τον άνδρα τέλος αλλιώς η καβλα χάνεται !! Οκ προσεκτικά πάνω στον έρωτα αλλά με πλήρη υποταγή !! Τώρα αν αρχίσουν μέσα στο δωμάτιο οι συζητήσεις ναι είσαι ευγενική ναι είμαι ευγενικός αχ τι καλός αχ τι καλή τρώγετε πολύς χρόνος έτσι πίστεψε με !! Μου έχουν τύχει ευγενικές να μειλαμε 35 λεπτά και μετά με ξεπέταξε !! Ενώ μου έχει τύχει υποτακτική να την αρπάξω να την γκυφω να τριβομαστε να την βάζω να. Με πιπονη να την γκυφο να την πετάω στο κρεβάτι και πολλά αλλά και το ευχαριστήθηκα !!φυσικα με απαλές κινήσεις εκ μέρους μουΗ εμπειρία βοηθάει σε αυτό , οι κανόνες μου κ το ότι είμαι επιλεκτική..μου έχουν τύχει πολύ λίγες κακές περιπτώσεις, ευτυχώς.
Είμαι πολύ περίεργη με το θέμα ευγένεια κ σεβασμός, κ θεωρώ την επικοινωνία βασική , για να πάει καλά δικό μου ραντεβού.
Είναι κάτι που το συζητάμε κ μέσα στα ραντεβού μου, επειδή όλοι μου λένε πόσο ευγενική είμαι κ με εκτιμούν πολύ .
αστο σε προλαβα μαστορα.Ποσο συγουρος εισαι γιατι και εγω ειμαι ομορφοπαιδο και λενε οτι φιλαω ωραια !!!!!!
Ενδεχομενως να ευθυνεται κατι αλλο αμα δεν ξεκολλανε τα χειλια σας Παπαφυλης.δε φιλαει εσας μαλλον εννοει/τε.
ποιητη @Tony xx εσυ ?Ενδεχομενως να ευθυνεται κατι αλλο αμα δεν ξεκολλανε τα χειλια σας Παπαφυλης.
Φίλτατε πουσυμπαστερ η ατακα Παπαφυλης ανήκει σε μένα, όχι τίποτα άλλο αλλά θα μας περάσει για κλωνους ο κυρ @papaphilipsΕνδεχομενως να ευθυνεται κατι αλλο αμα δεν ξεκολλανε τα χειλια σας Παπαφυλης.
σας τσακωσα κλωναραιους.Φίλτατε πουσυμπαστερ η ατακα Παπαφυλης ανήκει σε μένα, όχι τίποτα άλλο αλλά θα μας περάσει για κλωνους ο κυρ @papaphilips
Δέχομαι ποινή παπαφυλάκισηςσας τσακωσα κλωναραιους.
προδοθηκατε
Τωρα αργησες φιλος την εχω κατοχυρωσει σε Ελβετικη θυριδα.Πιο πιθανον να σε φιλησει ρομαντικα στο στομα η νηματοθετρια παρα να βγαλεις λεφτα απο την πατεντα σου.Φίλτατε πουσυμπαστερ η ατακα Παπαφυλης ανήκει σε μένα, όχι τίποτα άλλο αλλά θα μας περάσει για κλωνους ο κυρ @papaphilips