tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 18.938
- Πόντοι
- 3.656
Το κορυφαιο μουνι που εβγαλε η Ελλάδα ειναι η ΒΙΝΑ ΑΣΙΚΗ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ...
Φοβερή. Και επιπλέον όμως Γκέλυ Γαβριήλ και Νανά Βενέτη !!!!!!!
Το κορυφαιο μουνι που εβγαλε η Ελλάδα ειναι η ΒΙΝΑ ΑΣΙΚΗ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ...
Τις γαμησει μικρός και τις δύο.Μόνο η Νίνα Χαρτλε'υ' μπορούσε να ανταγωνιστεί αυτός το κωλαρακι την εποχή εκείνη....
Kανατε τρίο και τις κατουρησες μετά ...ξέρω,ξέρω.Τις γαμησει μικρός και τις δύο.
Ωραίος ο παίκτης...!Τις γαμησει μικρός και τις δύο.
Ε όχι και το κορυφαίο μουνί που έβγαλε ποτέ η Ελλάδα.Μέσα στις κορυφαίες ναι αλλά πολύ πίσω στις λίστες.Έχουν βγει μουνιά που μόνο με το βλέμμα τους σε έκαναν να παραπατάς, .Όσον αφορά την Τζούλια είχε τις προδιαγραφές να κάνει μια πολύπλευρη πλούσια καριέρα αλλά της έβαλε ταφόπλακα με την τσόντα που έκανε και μετά μαζί με τον χρόνο ήρθε ο ξεπεσμός της.
Φοβερή. Και επιπλέον όμως Γκέλυ Γαβριήλ και Νανά Βενέτη !!!!!!!
Στο στυλ της Τζουλιας δεν εχει βγει κατι αλλο. Ναι εχουν βγει μουναρας μελαχρινές, καστανες με καθαρά ελληνικο γονίδιο, αλλα ξανθιά μουναρα μιση Αγγλίδα, μιση Ελληνίδα δεν εχει υπάρξει αλλη.Πες μου αν θες μερικές καλύτερες απ'την Τζούλια στα ντουζένια της,να καταλάβω τί εννοείς
Στα καλά τους θα διάλεγα Ζωή Λάσκαρη , Τζούλια Αλεξανδράτου.Πες μου αν θες μερικές καλύτερες απ'την Τζούλια στα ντουζένια της,να καταλάβω τί εννοείς
Για λάτρεις των μελαχροινων ισχύει...Σιγα μην είναι και η Αλιμπέρτη
Κυριάρχησε το ελληνικό γονίδιο....να ξερε να κάνει και πίπα
ισχυει...ηταν τοσο καβλιαρια η ασικη, που ξεκινουσαμε να τον παιζουμε 2-3 σκηνες πριν εμφανιστει στην ταινια...ειχε σπασει τα καυλομετρα....Για λάτρεις των μελαχροινων ισχύει...
Όμως η Βινα Άσικη ήταν τόσο σέξυ ώστε αν πήγαινε σε άλλη κατηγορία ταινιών θα γινόταν ίνδαλμα παγκόσμιου βεληνεκούς.
ισχυει...ηταν τοσο καβλιαρια η ασικη, που ξεκινουσαμε να τον παιζουμε 2-3 σκηνες πριν εμφανιστει στην ταινια...ειχε σπασει τα καυλομετρα....
οριστε μερικές που μου ερχονται τωρα στο μυαλο μου
Προτιμω ξανθιές αλλά την σέξυ αυρα της ΒιναςΠοια Ασίκη ρε μύστες,πάτε καλά;
Φαντάζομαι μετά οι μουνάρες των 90s θα νομίζατε ότι ήρθαν απο κανα άλλο πλανήτη
μιλησες για ομορφια σεξι και γυναικάρες καλυτερες ή να κοντράρουν την τζουλια.σου εβαλα και μοντελες αν αυτο ειναι το θεμα σου..
Το φυσικό της όμως ήταν το καστανό και με αυτό ξεκίνησε την καριέρα της.Την Τζούλια μπορώ να την συγκρίνω μόνο με την Ζετα Λογοθέτη που είχε παρόμοια χαρακτηριστικά,ξανθιά,ψηλή,προσωπάρα.
Και δίνω συν στην Λογοθέτη γιατί πρέπει να ήταν και 100% ελληνίδα,ενώ η Τζούλια είχε την αγγλική μίξη
Το φυσικό της όμως ήταν το καστανό και με αυτό ξεκίνησε την καριέρα της.
Ρε συ κι η Μέριλιν το ίδιο. Μόνο που η Τζούλια και ως καστανή κουκλα ήταν.Φυσικο ξανθό ρε τύπε μόνο οι Σκανδιναβές έχουν
Και η Σκλεναρίκοβα πχ μελαχρινή ήταν,αλλά σαν ξανθιά έμεινε στην ιστορία