SpasmenoKaravi
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Τύπε γουστάρεις τις άπλυτες...
Αλλά δεν με γουστάρουν αυτές..
Τύπε γουστάρεις τις άπλυτες...
Γουστάρει δύσκολες καταστάσεις ο φίλος μας. Στο επόμενο thread το κόβω να ερωτεύεται καμιά μουσουλμάνα από τη μειονότητα εκεί πάνω.
και γιατι παρακαλω ο βιαστης και ο παιδεραστης να μην ειναι περηφανοι;;; επειδη δεν ταιριαζουν τα γουστα σας;;;Μα δεν γίνεται να το κάνεις και να το κρατήσεις για τον εαυτό σου. Ομαλό ή ανώμαλο, είσαι περήφανος γι'αυτό και θέλεις να το μοιραστείς. Όλοι εδώ στο φόρουμ δεν διαφημίζουμε τα κατορθώματά μας, τις γκόμενές μας, το μέγεθός μας, την πείρα μας, κτλ. Άν δεν είσαι περήφανος για την σεξουαλική σου ζωή, χέσε μέσα. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να είναι περήφανος- εκτός από βιαστές, παιδεραστές. Όλα τ'άλλα μέσα.
Αν θελεις σε λεω κόλπα για να ρίξεις την συντρόφισσα ;)Αλλά δεν με γουστάρουν αυτές..
what s so funny about peace love and understanding?
και γιατι παρακαλω ο βιαστης και ο παιδεραστης να μην ειναι περηφανοι;;; επειδη δεν ταιριαζουν τα γουστα σας;;;
Τι λες ρε μεγαλε; Η εισαι ομαλος η ανωμαλος τι μας λες ο ενας γουσταρει παρτουζες και ο αλλος σκυλους... γιατι ο ενας ειναι ανωμαλος και ο αλλος οχι;;;
και γιατι παρακαλω ο βιαστης και ο παιδεραστης να μην ειναι περηφανοι;;; επειδη δεν ταιριαζουν τα γουστα σας;;;
Τι λες ρε μεγαλε; Η εισαι ομαλος η ανωμαλος τι μας λες ο ενας γουσταρει παρτουζες και ο αλλος σκυλους... γιατι ο ενας ειναι ανωμαλος και ο αλλος οχι;;;
τους μισώ
:o
shame on you.
Δεν σαρεσουν ουτε οι tool δηλαδη!?
και τι σχέση έχουν οι tool με τους χίπιδες ?
οι χιπις ρε φιλε κατ εμε θεοτρελοι... αλλα εν πασει περιπτωση καναν το κομματι τους και ουτε αποδοχη ζητουσαν ουτε τιποτα. Μαγκες ειμαι εναντιον σαν και σας γραφω στα @@ μου... Οχι αν δεν γινεται σαν και μενα ειστε φασιστες, φοβικοι και τα ρεστα...οι χίπις είναι (δλδ ήταν) η ποιο υποκριτική και ηλίθια σύγχρονη μορφή κουλτούρας...
όχι γιατί κάναν ότι κάναν, αλλά γιατί χώνανε ιδεολογικά μανιφέστα στην καλοπέραση,στις παρτούζες και στα ντράγκια
ήταν τύποι/σες που θέλαν απλά να μαστουρώσουν, να γαμήσουν και να περάσουν καλά, που για να γίνουν αποδεκτοί από τους υπόλοιπους βρομιάρηδες το παίζαν ιδεολόγοι και ιδεολόγες
Αν θελεις σε λεω κόλπα για να ρίξεις την συντρόφισσα ;)
πες το στους Ολλανδους και στους Γερμανους αυτο...γιατι η κτηνοβασια και η παιδοφιλια ειναι ΚΑΚΟποιηση δεν ειναι γουστα
τι μαλακιες γραφετε ρε
πες το στους Ολλανδους και στους Γερμανους αυτο...
για πες...
Κάτι έχω πάθει με μια συμφοιτήτρια, 25άρα, φανατική αριστερή αγωνίστρια (συριζαία). Πήγα για πλάκα σε μια συνέλευση, όπου ήταν βασική ομιλήτρια και ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα. Από εμφάνιση, αντικειμενικά δε λέει πολλά. Πάντα μου την έδινε το στυλάκι της. Ντύνεται απαίσια, παρδαλά ρούχα, τσάντες ταγάρια, καθόλου μακιγιάζ, ανακατωμένα κόκκινα μαλλιά και κοτσίδες. Είναι φεμινίστρια και λέει τα χειρότερα για τους άντρες (κατά τη γνώμη της είμαστε όλοι υποψήφιοι βιαστές ανυποψίαστων γυναικών!!) Το θέμα είναι οτι της τα ρίχνω αλλά μου το παίζει ιστορία. Της έστειλα αίτημα φιλίας πρίν πολλές μέρες και δεν μου απαντά (δεν με απορρίπτει κιόλας). Δεν ξέρω γιατί σκαλώνει έτσι. Δεν έχω ακούσει τόσα χρόνια να έχει κανένα γκόμενο, πάντα ελεύθερη ήταν. Σημειωτέον οτι πρόπερσι είχα πηδήξει μια φίλη της, που ήταν κανονική γκόμενα, κοκέτα. Ίσως επειδή είμαι δεξιός και της τη βγαίνω στα πολιτικά, την χαλάει. Θέλω πάρα πολύ να την δαμάσω. Με τρελαίνει το ατημέλητο στύλ και όταν μιλάει με πάθος φαντάζομαι πόσο καύλα θα είναι στο κρεβάτι! Εμπειρίες κανείς από αυτό το είδος;
ενω η ομοφυλοφιλια και η οι παρτουζες δεν ειναι...Συμφωνώ 100%. Οι περιπτώσεις αυτές είναι γνησίως παρα φύσιν..
αναφερομουν στους a perfect circle
οι χιπις ρε φιλε κατ εμε θεοτρελοι... αλλα εν πασει περιπτωση καναν το κομματι τους και ουτε αποδοχη ζητουσαν ουτε τιποτα. Μαγκες ειμαι εναντιον σαν και σας γραφω στα @@ μου... Οχι αν δεν γινεται σαν και μενα ειστε φασιστες, φοβικοι και τα ρεστα...