Νέα

Αριστερή αγωνίστρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SpasmenoKaravi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 388
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Γουστάρει δύσκολες καταστάσεις ο φίλος μας. Στο επόμενο thread το κόβω να ερωτεύεται καμιά μουσουλμάνα από τη μειονότητα εκεί πάνω.

Γιατί όχι; Ψυχή έχουν κι αυτές (εκτός από το άλλο).

Επισκέπτης
Μα δεν γίνεται να το κάνεις και να το κρατήσεις για τον εαυτό σου. Ομαλό ή ανώμαλο, είσαι περήφανος γι'αυτό και θέλεις να το μοιραστείς. Όλοι εδώ στο φόρουμ δεν διαφημίζουμε τα κατορθώματά μας, τις γκόμενές μας, το μέγεθός μας, την πείρα μας, κτλ. Άν δεν είσαι περήφανος για την σεξουαλική σου ζωή, χέσε μέσα. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να είναι περήφανος- εκτός από βιαστές, παιδεραστές. Όλα τ'άλλα μέσα.
και γιατι παρακαλω ο βιαστης και ο παιδεραστης να μην ειναι περηφανοι;;; επειδη δεν ταιριαζουν τα γουστα σας;;;
Τι λες ρε μεγαλε; Η εισαι ομαλος η ανωμαλος τι μας λες ο ενας γουσταρει παρτουζες και ο αλλος σκυλους... γιατι ο ενας ειναι ανωμαλος και ο αλλος οχι;;;

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
και γιατι παρακαλω ο βιαστης και ο παιδεραστης να μην ειναι περηφανοι;;; επειδη δεν ταιριαζουν τα γουστα σας;;;
Τι λες ρε μεγαλε; Η εισαι ομαλος η ανωμαλος τι μας λες ο ενας γουσταρει παρτουζες και ο αλλος σκυλους... γιατι ο ενας ειναι ανωμαλος και ο αλλος οχι;;;

γιατι η κτηνοβασια και η παιδοφιλια ειναι ΚΑΚΟποιηση δεν ειναι γουστα

τι μαλακιες γραφετε ρε :uglystupid:

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36

:helpplea:

Επισκέπτης
οι χίπις είναι (δλδ ήταν) η ποιο υποκριτική και ηλίθια σύγχρονη μορφή κουλτούρας...
όχι γιατί κάναν ότι κάναν, αλλά γιατί χώνανε ιδεολογικά μανιφέστα στην καλοπέραση,στις παρτούζες και στα ντράγκια

ήταν  τύποι/σες που θέλαν απλά να μαστουρώσουν, να γαμήσουν και να περάσουν καλά, που για να γίνουν αποδεκτοί από τους υπόλοιπους βρομιάρηδες το παίζαν ιδεολόγοι και ιδεολόγες :grin:
οι χιπις ρε φιλε κατ εμε θεοτρελοι... αλλα εν πασει περιπτωση καναν το κομματι τους και ουτε αποδοχη ζητουσαν ουτε τιποτα. Μαγκες ειμαι εναντιον σαν και σας γραφω στα @@ μου... Οχι αν δεν γινεται σαν και μενα ειστε φασιστες, φοβικοι και τα ρεστα...

OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1

Όχι επειδή δεν ταιριάζουν τα γούστα μας. Αλλά επειδή ο βιαστής και ο παιδεραστής ΔΕΝ έχει την συναίνεση, την άδεια, την σύμφωνη γνώμη του ανθρώπου τον οποίο ΥΠΟΧΡΕΏΝΕΙ να συνευρεθεί μαζί του, χωρίς ο άλλος να το επιθυμεί. Στην περίπτωση της παρτούζας, όλοι θέλουν και κανείς δεν πιέζει κανέναν με την βία. Είναι θέμα ελευθερίας, βούλησης.

''Τα όρια του ενός ανθρώπου, τελειώνουν εκεί που ξεκινούν τα όρια του άλλου. '', Ρήγας Φεραίος. Απλά πράγματα, αυτονόητα.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Κάτι έχω πάθει με μια συμφοιτήτρια, 25άρα, φανατική αριστερή αγωνίστρια (συριζαία). Πήγα για πλάκα σε μια συνέλευση, όπου ήταν βασική ομιλήτρια και ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα. Από εμφάνιση, αντικειμενικά δε λέει πολλά. Πάντα μου την έδινε το στυλάκι της. Ντύνεται απαίσια, παρδαλά ρούχα, τσάντες ταγάρια, καθόλου μακιγιάζ, ανακατωμένα κόκκινα μαλλιά και κοτσίδες. Είναι φεμινίστρια και λέει τα χειρότερα για τους άντρες (κατά τη γνώμη της είμαστε όλοι υποψήφιοι βιαστές ανυποψίαστων γυναικών!!) Το θέμα είναι οτι της τα ρίχνω αλλά μου το παίζει ιστορία. Της έστειλα αίτημα φιλίας πρίν πολλές μέρες και δεν μου απαντά (δεν με απορρίπτει κιόλας). Δεν ξέρω γιατί σκαλώνει έτσι. Δεν έχω ακούσει τόσα χρόνια να έχει κανένα γκόμενο, πάντα ελεύθερη ήταν. Σημειωτέον οτι πρόπερσι είχα πηδήξει μια φίλη της, που ήταν κανονική γκόμενα, κοκέτα. Ίσως επειδή είμαι δεξιός και της τη βγαίνω στα πολιτικά, την χαλάει. Θέλω πάρα πολύ να την δαμάσω. Με τρελαίνει το ατημέλητο στύλ και όταν μιλάει με πάθος φαντάζομαι πόσο καύλα θα είναι στο κρεβάτι! Εμπειρίες κανείς από αυτό το είδος;

Θα φας τριχα μπολικη. Ετσι για να γουσταρεις!  :sunglasses:

URL]]

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
αναφερομουν στους a perfect circle  :2funny:

μάλλον χρειάζομαι καφέ   :P

οι χιπις ρε φιλε κατ εμε θεοτρελοι... αλλα εν πασει περιπτωση καναν το κομματι τους και ουτε αποδοχη ζητουσαν ουτε τιποτα. Μαγκες ειμαι εναντιον σαν και σας γραφω στα @@ μου... Οχι αν δεν γινεται σαν και μενα ειστε φασιστες, φοβικοι και τα ρεστα...

βασικά παπαριές..
ακόμα μια μορφή ανόητης παιδικής "επανάστασης" χωρίς νόημα ήταν και αυτό το φαινόμενο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom