Νέα

Αριστερή αγωνίστρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SpasmenoKaravi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 388
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
ωραια και τι θες να μας πεις;;
Κατ αρχην δεν σε εμποδιζει κανενας να τους κραξεις. Υστερα δεν νομιζω οτι αυτη που βαζει εξτενσιονς για την παρτη της εχει καμια σχεση με τον πουστη που θα την πεσει στον γιο σου...

Ενώ ο κώλος του εκάστοτε γιού δεν ξέρει τίποτα!!

(μέχρι τώρα είχα ακούσει μόνο για διακορευμένες κορασίδες,. άμα έγιναν και οι γιοί θύματα διακόρευσης..)

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
τοτε εσυ λες μαλακιες... :grin:
Ο πουστης ειναι πουστης, αυτη που παει σε παρτουζες ψωλου και ολοι μαζι ανωμαλοι...
:2funny: :2funny: :2funny:

ειπα εγω καπου το αντιθετο??

ο πουστης προφανως ειναι πουστης

ο καθενας -απο την στιγμη που δεν ενοχλεί τον διπλα του-κανει οτι γουσταρει ομως.

Επισκέπτης
ειπα εγω καπου το αντιθετο??

ο πουστης προφανως ειναι πουστης

ο καθενας -απο την στιγμη που δεν ενοχλεί τον διπλα του-κανει οτι γουσταρει ομως.
αρα πραγματι δεν διαφωνουμε :rockon:
Οταν ο πουστης και ο καθε ανωμαλος παραδεχθει το προβλημα του και δεν θα θελει να το δεχθω σαν φυσιολογικο δεν θα εχω κανενα προβλημα με το τι γουσταρει να κανει...

OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
σωπα ρε μεγαλε. Οι γιοι δεν ειναι παιδια;;;

Εξαρτάται. Αν έχουν περάσει τα 12-13 θεωρούνται πλέον έφηβοι και όχι παιδιά, ούτε νήπια. Και ένας έφηβος είναι σεξουαλικό όν (έστω και ώς αυνάν) και ξέρει πολύ καλά τι γουστάρει και τί όχι, επομένως δεν υπάρχει κίνδυνος αποπροσανατολισμού.

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
σωπα ρε μεγαλε. Οι γιοι δεν ειναι παιδια;;;

οπως θα μαθεις την κορη σου να μην παρασυρεται απο τον πορνογερο που θα της την πεσει
ετσι θα μαθεις και τον γιο σου να μην παρασυρθει απο καποιον ενδεχομενο πουστη.

αν δεν μπορεις να τα μαθεις να υπερασπιζονται τον εαυτο τους
τοτε το φταιξιμο ειναι κυριως δικο σου
οχι των αλλων.

Επισκέπτης
Εξαρτάται. Αν έχουν περάσει τα 12-13 θεωρούνται πλέον έφηβοι και όχι παιδιά, ούτε νήπια. Και ένας έφηβος είναι σεξουαλικό όν (έστω και ώς αυνάν) και ξέρει πολύ καλά τι γουστάρει και τί όχι, επομένως δεν υπάρχει κίνδυνος αποπροσανατολισμού.
Μονο εδω θα μαθεις την πραγματικοτητα φιλε...ετσι προσεγγιζουν μια κομμουνιστρια>

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

τελικά αποφάσισες πως θα την προσεγγίσεις ?  :zfuck:

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
αρα πραγματι δεν διαφωνουμε :rockon:
Οταν ο πουστης και ο καθε ανωμαλος παραδεχθει το προβλημα του και δεν θα θελει να το δεχθω σαν φυσιολογικο δεν θα εχω κανενα προβλημα με το τι γουσταρει να κανει...

το τι εστι φυσιολογικο ειναι μια αλλη μεγαλη κουβεντα.  

OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
τελικά αποφάσισες πως θα την προσεγγίσεις ?  :zfuck:

Θα συχνάζω στις συνελεύσεις των παρατάξων της σχολής και θα κάνω οτι ακούω με ενδιαφέρον τις αριστερίστικες μαλακιολογίες της, ενόσω θα ζουμάρω διακριτικά στις βυζάρες της.

Επισκέπτης
οπως θα μαθεις την κορη σου να μην παρασυρεται απο τον πορνογερο που θα της την πεσει
ετσι θα μαθεις και τον γιο σου να μην παρασυρθει απο καποιον ενδεχομενο πουστη.

αν δεν μπορεις να τα μαθεις να υπερασπιζονται τον εαυτο τους
τοτε το φταιξιμο ειναι κυριως δικο σου
οχι των αλλων.
ναι ε;
και αν τους τα μαθω και την πεσει στην κορη μου ο 70χρονος πορνογερος παει να πει οτι δεν θα τον δειρω; η παει να πει οτι ειμαι ρατσιστης επειδη τον εδειρα;;;

Επισκέπτης
Θα συχνάζω στις συνελεύσεις των παρατάξων της σχολής και θα κάνω οτι ακούω με ενδιαφέρον τις αριστερίστικες μαλακιολογίες της, ενόσω θα ζουμάρω διακριτικά στις βυζάρες της.
τριψου με παστουρμα....θα το εκτιμησει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom