violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
τον αρπαζε ο παππους;
ο παππους ειναι λεβεντης
τον αρπαζε ο παππους;
να στον σκασει χοντρα ψοφας ομωςδεν χρειαζομαι απο κανεναν να μου τα σκασει χοντρα
να στον σκασει χοντρα ψοφας ομως
Τους κάθεσαι και χωρίς γκαφράδεν χρειαζομαι απο κανεναν να μου τα σκασει χοντρα
τοτε εσυ λες μαλακιες...ο παππους ειναι λεβεντης
ωραια και τι θες να μας πεις;;
Κατ αρχην δεν σε εμποδιζει κανενας να τους κραξεις. Υστερα δεν νομιζω οτι αυτη που βαζει εξτενσιονς για την παρτη της εχει καμια σχεση με τον πουστη που θα την πεσει στον γιο σου...
τοτε εσυ λες μαλακιες...
Ο πουστης ειναι πουστης, αυτη που παει σε παρτουζες ψωλου και ολοι μαζι ανωμαλοι...
σωπα ρε μεγαλε. Οι γιοι δεν ειναι παιδια;;;Ενώ ο κώλος του εκάστοτε γιού δεν ξέρει τίποτα!!
(μέχρι τώρα είχα ακούσει μόνο για διακορευμένες κορασίδες,. άμα έγιναν και οι γιοί θύματα διακόρευσης..)
αρα πραγματι δεν διαφωνουμεειπα εγω καπου το αντιθετο??
ο πουστης προφανως ειναι πουστης
ο καθενας -απο την στιγμη που δεν ενοχλεί τον διπλα του-κανει οτι γουσταρει ομως.
σωπα ρε μεγαλε. Οι γιοι δεν ειναι παιδια;;;
σωπα ρε μεγαλε. Οι γιοι δεν ειναι παιδια;;;
Μονο εδω θα μαθεις την πραγματικοτητα φιλε...ετσι προσεγγιζουν μια κομμουνιστρια>Εξαρτάται. Αν έχουν περάσει τα 12-13 θεωρούνται πλέον έφηβοι και όχι παιδιά, ούτε νήπια. Και ένας έφηβος είναι σεξουαλικό όν (έστω και ώς αυνάν) και ξέρει πολύ καλά τι γουστάρει και τί όχι, επομένως δεν υπάρχει κίνδυνος αποπροσανατολισμού.
Εξαρτάται. Αν έχουν περάσει τα 12-13 θεωρούνται πλέον έφηβοι και όχι παιδιά, ούτε νήπια. Και ένας έφηβος είναι σεξουαλικό όν (έστω και ώς αυνάν) και ξέρει πολύ καλά τι γουστάρει και τί όχι, επομένως δεν υπάρχει κίνδυνος αποπροσανατολισμού.
αρα πραγματι δεν διαφωνουμε
Οταν ο πουστης και ο καθε ανωμαλος παραδεχθει το προβλημα του και δεν θα θελει να το δεχθω σαν φυσιολογικο δεν θα εχω κανενα προβλημα με το τι γουσταρει να κανει...
τελικά αποφάσισες πως θα την προσεγγίσεις ?
ναι ε;οπως θα μαθεις την κορη σου να μην παρασυρεται απο τον πορνογερο που θα της την πεσει
ετσι θα μαθεις και τον γιο σου να μην παρασυρθει απο καποιον ενδεχομενο πουστη.
αν δεν μπορεις να τα μαθεις να υπερασπιζονται τον εαυτο τους
τοτε το φταιξιμο ειναι κυριως δικο σου
οχι των αλλων.
οχι δεν ειναι...το τι εστι φυσιολογικο ειναι μια αλλη μεγαλη κουβεντα.
τριψου με παστουρμα....θα το εκτιμησει..Θα συχνάζω στις συνελεύσεις των παρατάξων της σχολής και θα κάνω οτι ακούω με ενδιαφέρον τις αριστερίστικες μαλακιολογίες της, ενόσω θα ζουμάρω διακριτικά στις βυζάρες της.