Επισκέπτης
κραξτε τον κουπερ παλι
Ο Χομεϊνί τα κόρδωσε.
Προσωπολατρεία τέλος.
Αν χρειαστεί να κράξουμε και τον Κούπερ θα το κάνουμε..
κραξτε τον κουπερ παλι
Ειχε κουραστει,ισως;
γνωμη μου ειναι οτι μας λειπει ενας καλος αμυντικος διλπα στον giaro τυπου νασουτη-αβρααμ που να μαζευει τα "σκουπιδια".το ροστερ με τους 2 τραυμαυτιες(οριολ-παπαζαχαριας)εχει κενο..αυτο βλεπω εγω.ο λαζαριδης κανει το παιχνιδι του giaro αλλα με περιορισμενες δυνατοτητες και παιχτης κουλοχερης δεν υπαρχειΟ Χομεϊνί τα κόρδωσε.
Προσωπολατρεία τέλος.
Αν χρειαστεί να κράξουμε και τον Κούπερ θα το κάνουμε..
Α και κάτι άλλο.
Δεν υπάρχει αμυντικό χαφ που να λέγεται Φατί..
Να συμπληρώσω και κάτι ακόμη.
Ένα μεγάλο μπράβο στο μαλάκα που αποφάσισε πως ο Γκαρσία έπρεπε να φύγει φέτος όποιος κι αν είναι αυτός.
Άξιος ο μισθός του..
συμφωνω εν μερη
αν ειχε βρει το εαυτο του φετος θα ηταν οντως αναντικααστατος
ναι οι αμυντικοι σας πειραξανε
η επιθεση απο τα πλαγια ΣΥΝΕΧΕΙΑ δεν σας πειραζει?
απο ΑΡΙΣΤΕΡΑ βασικα γιατι Καλβο ηταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ. Καλυτερα ο Τσεσναουσκις και αλλαγη Μενδρινο
Ο Κοκε μονο μια πασα, αυτη του γκολ. Σκατας δηλαδη. Η θεση του απαιτει τουλαχιστον 5 καλες ασιστ σε καθε ματς.
Αρα Ρουιζ κατα 50% αχριστος λογω μη τροφοδοσιας
Φατι μια χαρα το παιδι. Και πασαρε και ψυχραιμος και εκοψε. Ολα τα εκανε. Και ο Πριττας.
Το αλλο το λεσι ο Τοχα τι γυρευε στο χορτο δεν ξερω. Δεν ειχε ρουμανες εκει.
Ο Βαγγελι φιλοτιμος αλλα δεν μπορουσε κοντρα στα ντερεκια της Ροζεμποργκ. Λιγος.
Ο Μιτσελ μια βελτιωση την ειχε. Κατα τ αλλα μετριοτητα.
Αυτα. Ελπιζω να μην χασει το νευρο του ο Κουπερ γιατι μερικοι χαλαροι μου φανηκαν σημερα.
και που να δειτε την κυριακη γκολ και ξυλο που θα εχει......ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΑΡΕΙΑΝΟΣ.....ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ....
κοτοπουλα με κρανη της πολης οι ρουφιανοι αν ησασταν παντελονατοι επρεπε να δωσετε εισητηρια να δουμε ποιος θα ετρεχε ποιον να σας κανουμε ανακαινηση το μπουρδελακι σαςκαι που να δειτε την κυριακη γκολ και ξυλο που θα εχει......ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΑΡΕΙΑΝΟΣ.....ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ....
και που να δειτε την κυριακη γκολ και ξυλο που θα εχει......ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΑΡΕΙΑΝΟΣ.....ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ....
Καλημερα αλανιαααααααααααααα
Καλημέρα..
Υ.Γ.1) Γιατί έγινε αλλαγή ο Ρουίζ?
Υ.Γ.2) Φέρτε πίσω το Νάτσο τώρα!!
πάλι εδώ είσαι πουτανόσπερμα?και που να δειτε την κυριακη γκολ και ξυλο που θα εχει......ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΑΡΕΙΑΝΟΣ.....ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ....