είχα περάσει από Ιταλικές άλπεις πριν πολλά χρόνια και είχα πάθει ντουβρουτζά. Κάπου εκεί δεν είναι και η γιγάντια σήραγγα?Ευχαριστως να σου πω (αν και αναλυτικοτερα στο μοτοσυκλεταδικο..)
Ωραια χωρα,καταπληκτικη υπαιθρος,οχι ομως καλυτερη η ομορφοτερη απο την δικη μας
Αλλα εχουν πιασει το νοημα και την φροντιζουν καλυτερα και απο τα παιδια τους,και εκεινη
τους ανταμειβει με τον τουρισμο
Φροντισμενα χωριουδακια,καθαροτατα με ευγενικο κοσμο,Αλπεις βγαλμενες απο ονειρο,με ασφαλτο
εξαιρετικης ποιοτητας σε ολες τις κορφες,ωστε ο κοσμος να τις επισκεπτεται και να τις
χαιρεται με απολυτο σεβασμο (σαν επισκεπτης και οχι σαν κονκισταδορ αν "πιανεις" την
διαφορα..)καιθε στροφη και μια (οπτικη..) εκπληξη για τα διψασμενα ματια μου...
Δεν μπορω να πω οτι τα ζηλεψα,απλα στεναχωρηθηκα που αυτα δεν συμβαινουν και στην χωρα
που λατρευω την Πατριδα μου...
Φλωρεντια,υπαιθριο μουσειο,Ντουομο,Ποντε Βεκιο,Ριμινι,Φορλι,Μπολονια,Σιεννα-απιθανη
μεσαιωνικη πολη,εμεις θα την ειχαμε κανει πολυκατοικιες οχταωροφες-Σαν Τζιμινιανο,εκπληκτικα
διατηρημενο χωριο του Μεσαιωνα μου θυμησε τα Μαστιχοχωρια της Χιου,Μεστα και ετσι για οποιον
εχει παει..
Οι Ιταλοι,ενταξει,ωραιοι τυποι γενικοτερα..αλλη παιδεια ομως,αλλες παραστασεις
Αδελφε ηρεμησε το μυαλο μου αυτες τις μερες
Και μολις επεστρεψα αρχισε το ...καψιμο
Συνταξη στα 100,βγαινουμε απο την ευρωζωνη,κοβουμε δραχμες,πιασαμε το Τζοχατζοπουλο
την παναγια μου καποιος να σκοτωσει τους δημοσιοκαφρους και τους πολιτικους ρε πουστη μου
πουθενα στην Ιταλια οσες μερες ημουν δεν ειδα-ακουσα τετοιες μαλακιες
Τεσπα....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
είχα περάσει από Ιταλικές άλπεις πριν πολλά χρόνια και είχα πάθει ντουβρουτζά. Κάπου εκεί δεν είναι και η γιγάντια σήραγγα?
Μαλλον,δεν πηγα στις Αλπεις απο οτοστραντα,το αποφυγα
Ανεβηκα καμμια 22αρια "πασσα" των Δολομιτικων Αλπεων,dello Stelvio,de Gavia,Passo Palade
και ακολουθησα επαρχιακους δρομους,με τελεια ασφαλτο και τελεια χαραξη οπου πηγα ταπα με την
μηχανη,ταγμα θανατου λεμεεεε,χωρις να κινδυνευσω πουθενα να γλιστρησει η μηχανη η διαφορα
αλλα κουλα που συμβαινουν επι ελληνικης ασφαλτου...Το θεμα ειναι οτι και εμεις οι ελληνες
φορολογουμενοι πληρωνουμε για τετοια ΑΚΡΙΒΩΣ ασφαλτο αλλα την "τρωνε" οι πονηρεοι,γαμω την
φαρα μου...
Οταν σκεφτομαι το ποσοι σακατεμενοι απο ατυχηματα εχουν γινει τα θυματα μιας τετοιας
κλεψιας στα υλικα που πληρωνουμε και το τι επιπτωσεις εχει αυτο στην οικονομια μας,δεν απορω
που φτασαμε εκει που εχουμε φτασει...Δεν ειναι ο αποκλειστικος λογος βεβαια,αλλα ενας απο
τους σημαντικους...
Γενικοτερα οι Ιταλοι ειναι απο τους πιο διασημους οδοποιους του κοσμου,απο την αρχαιοτητα
ακομα,ας θυμηθουμε τους δρομους που εστρωναν οι Ρωμαιοι,Αππια οδοος και αλλες....
Τι να σου λεω,τουνελια..δεν τα εχουν για τιποτα οι ανθρωποι
Τι ειναι αυτο;
Βουνακλα;
Στα αρχιδια μας,τραβανε μια τρυπα και ολα καλα....και γρηγορα και φτηνα σε κοστος...
‹ Κόσμος
«Αξίζαμε την νίκη στο ΟΑΚΑ»
Από Γιώργος Καραγιάννης | Κυριακή, 13 Ιουνίου 2010 10:02
Bookmark and Share
* Μέγεθος κειμένου:
* Εκτύπωση
* 26 Σχόλια
«Αξίζαμε την νίκη στο ΟΑΚΑ»
Κόσμος
Αρης - Παναθηναϊκός
Πεπεισμένος ότι ο Άρης άξιζε να αναδειχθεί Κυπελλούχος Ελλάδας στον τελικό με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Ντάρσι Νέτο. Τι είπε για το γκολ του Σεμπάστιαν Λέτο αλλά... και την μπάλα του αγώνα (Jabulani).
Το γνωστό λαικό άσμα του Βασίλη Καρρά αναφέρει ως τίτλο: «Χρέωσε τα σε μένα», ωστόσο ο Ντάρσι Νέτο το παραφράζει τονίζοντας: «Χρέωσε τα (την ήττα στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Hellas on Line)...στην μπάλα!
Ο αμυντικός του Άρη απέδωσε ευθύνες στην μπάλα του τελικού, η οποία παρεμπιπτόντως χρησιμοποιείτε και στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, «Jabulani», υπογραμμίζοντας ότι το γκολ του Λέτο ήταν τυχερό, με την μπάλα να αλλάζει ακραιφνώς πορεία».
Ο Νέτο μιλώντας στα ΜΜΕ της χώρας και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα rede bom dia.com.br τόνισε σχετικά:
«Αυτή η μπάλα είναι άθλια. Το γκολ του Παναθηναϊκού ήρθε από ένα μακρινό σουτ, η μπάλα πήρε ταχύτητα, άλλαξε πορεία και ξεγέλασε τον τερματοφύλακα μας. Εμείς, πάντως, αξίζαμε τη νίκη και το Κύπελλο», σημείωσε σχετικά.
συμφωνω και επαυξανω...
εφταιγε και ο αερας που φυσουσε κοντρα το χορταρι που δεν το ειχαν παρει στο κανονικο υψος που προβλεπεται και να μην ξεχασουμε και τον φωτισμο μου αντανακλουσε στην φαλκρα του ναφτι και θαμπωνε τον σηφακη
καλημερα στρακια
anoixtomyalos
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 4.175
ναι το διαβασα και γω ...
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ZIGOLLO
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Bad News
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Ουτε να τον πουλησουν καταφεραν οι αχρηστοι.Τα ιδια θα χουμε και του χρονου...μετα σου λεει δεν υπαρχει χρημα.
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Πολύ κοντά στον Michel
Λίγες ώρες μετά από τη λύση της συνεργασίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ με τον Κάρλος Αράνο, η Διοίκηση της ΠΑΕ προχωρά στην αντικατάσταση του Αργεντινού και βρίσκεται μία ανάσα από τον διεθνή Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, Michel Garbini Pereira, κάτοχο ιταλικού διαβατηρίου.
Ο Michel Γεννήθηκε το 1981 και έχει ύψος 1.88. Αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στη Βραζιλία, αλλά την τριετία 2003-2006 αγωνίστηκε στη Σταντάρ Λιέγης. [glow=red,2,300]Οι άνθρωποι του ΑΡΗ τον παρακολουθούν εδώ και έξι μήνες περίπου[/glow], χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο παίκτης αγωνίστηκε στη Βιλανόβα και έμεινε ελεύθερος, ώστε να ενσωματωθεί στον ΑΡΗ.
Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη (16/06), προκειμένου να επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Αναλυτικά οι συμμετοχές του:
• 01/2000 έως 06/2004: Atletico Mineiro (Brazil):..........83 συμ. - 9 γκολ
• 07/2004 έως 06/2006: Standard Liege (Belgium):.......28 συμ. - 2 γκολ
• 07/2006 έως 06/2009: Atletico Paranaense (Brazil):....58 συμ. - 6 γκολ
• 07/2009 έως 02/2010: Nautico Capibaribe (Brazil):......27 συμ. - 1 γκολ
• 02/2010 έως 06/2010: Vila Nova FC (Brazil):.............11 συμ. - 0 γκολ
• Σύνολο:.......................................................207 συμ. - 18 γκολ
Προσωπικές πληροφορίες:
Πλήρες όνομα: Michel Garbini Pereira
Ημερομηνία γέννησης: 09/06/1981
Τόπος γέννησης: Vitoria, Brazil
Εθνικότητα: Βραζιλιάνικη, κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου
Ύψος: 1,87m
Βάρος: 75kg
Θέση: Αριστερός μπακ/χαφ
Αυτον αραγε ο Κουπερ τον ξερει?????? (θα ελεγε καποιος αγαπητος ορκ.....)
Λίγες ώρες μετά από τη λύση της συνεργασίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ με τον Κάρλος Αράνο, η Διοίκηση της ΠΑΕ προχωρά στην αντικατάσταση του Αργεντινού και βρίσκεται μία ανάσα από τον διεθνή Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, Michel Garbini Pereira, κάτοχο ιταλικού διαβατηρίου.
Ο Michel Γεννήθηκε το 1981 και έχει ύψος 1.88. Αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στη Βραζιλία, αλλά την τριετία 2003-2006 αγωνίστηκε στη Σταντάρ Λιέγης. [glow=red,2,300]Οι άνθρωποι του ΑΡΗ τον παρακολουθούν εδώ και έξι μήνες περίπου[/glow], χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο παίκτης αγωνίστηκε στη Βιλανόβα και έμεινε ελεύθερος, ώστε να ενσωματωθεί στον ΑΡΗ.
Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη (16/06), προκειμένου να επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.
• Σύνολο:.......................................................207 συμ. - 18 γκολ
Προσωπικές πληροφορίες:
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ρε τον ΚοντηΠολύ κοντά στον Michel
Προσωπικές πληροφορίες:
πηρε διεθνη βραζιλιανο?
και μαλιστα αναπληρωματικος σε ομαδα της β κατηγοριας βραζιλιας?
ρε το γατονι
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
Το 2005 Δοκιμάστηκε και στα φιλικα της Γιουβεντους αλλα τραυματίστηκε και ισως εχασε μια μεγαλη ευκαιρια να κανει μεγαλη καριερα!
Here's who played for Juve in this game:
Juventus: 1 Chimenti, 15 Birindelli, 5 Zebina (7’st Aronica), 21Thuram, 7 Pessotto, 23 Kapo, 8 Zanchi (1’st Parisi), 3 Tacchinardi, 11 Nedved, 10 Del Piero, 17 Trezeguet (29’st Sculli).
All.: Capello.
A disposizione: 12 Bonnefoi, 2 Ferrara, 6 Aronica, 20 Garbini Pereira, 19 Parisi, 14 Sculli, 9 Tchite
O Παικτης ειχε εδω και μηνες! Γι' αυτο και δεκτικε να παει 6 μηνες στη 2η κατηγορια για να μπορεσει να σπασει το συμβολαιο του. Ειναι ενα τρικ των Βραζιλιανων αυτο για να σπανε συμβολαια.
Εχει 4 συμμετοχες στην ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ το 2003!!!
Δεν ειναι τυχαίος παικτης, Εχει αγωνιστει και στην Στανταρ Λιεγης
οποτε γνωριζει και απο ευρωπαικο ποδοσφαιρο και ηταν συμπαικτης του Κονσεισαο.
*μην ακουτε τις τουρκαλινες.... ειναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ
υγ: και να θυμασαι παντα βραζιλιανικο παλικαρι περειρα
να γαμεις παντα την παουκ
Here's who played for Juve in this game:
Juventus: 1 Chimenti, 15 Birindelli, 5 Zebina (7’st Aronica), 21Thuram, 7 Pessotto, 23 Kapo, 8 Zanchi (1’st Parisi), 3 Tacchinardi, 11 Nedved, 10 Del Piero, 17 Trezeguet (29’st Sculli).
All.: Capello.
A disposizione: 12 Bonnefoi, 2 Ferrara, 6 Aronica, 20 Garbini Pereira, 19 Parisi, 14 Sculli, 9 Tchite
O Παικτης ειχε εδω και μηνες! Γι' αυτο και δεκτικε να παει 6 μηνες στη 2η κατηγορια για να μπορεσει να σπασει το συμβολαιο του. Ειναι ενα τρικ των Βραζιλιανων αυτο για να σπανε συμβολαια.
Εχει 4 συμμετοχες στην ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ το 2003!!!
Δεν ειναι τυχαίος παικτης, Εχει αγωνιστει και στην Στανταρ Λιεγης
οποτε γνωριζει και απο ευρωπαικο ποδοσφαιρο και ηταν συμπαικτης του Κονσεισαο.
*μην ακουτε τις τουρκαλινες.... ειναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ
υγ: και να θυμασαι παντα βραζιλιανικο παλικαρι περειρα
να γαμεις παντα την παουκ
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ενταξει
πηγε στην β να σπασει το συμβολαιο
πριν?
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
Λαμπριάκος: «ΑΡΗ θυμήσου μια ζωή μαζί σου»
Ο Σταύρος Λαμπριάκος μετά από 1,5 χρόνο (στην δεύτερη παρουσία του) στον ΑΡΗ αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και πραγματοποίησε την παρακάτω δήλωση στο . «Για κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή έρχεται η στιγμή που πρέπει να πάρει την καθοριστική απόφαση να βάλει ένα τέλος στην καριέρα του. Πιστεύω ότι για μένα αυτή η στιγμή ήρθε και φυσικά δεν θα μπορούσα να κρεμάσω την φανέλα σε καμία άλλη ομάδα εκτός του ΑΡΗ. Πρώτιστα θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου και ιδιαίτερα στην σύζυγο μου, που ήταν δίπλα μου τόσο στις καλές όσο και στις κακές στιγμές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές και ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Από τα τμήματα υποδομής του ΑΡΗ μέχρι και την χρονιά που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους ιθύνοντες των διοικήσεων τόσο του ΑΡΗ, όσο και του Απόλλωνα Αθηνών και της Ξάνθης. Ευχαριστώ όλους τους γιατρούς, φυσιοθεραπευτές, φροντιστές και γενικότερα υπαλλήλους των ομάδων με τους οποίους συνεργάστηκα. Σε όλους τους συλλόγους που αγωνίστηκα προσπάθησα να τιμήσω την φανέλα που φορούσα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς και τους φιλάθλους όλων των ομάδων στις οποίες αγωνίστηκα, αλλά πάνω από όλα τον κόσμο του ΑΡΗ. Άλλωστε ποτέ δεν έκρυψα ότι αποτελώ κι εγώ κομμάτι αυτού του κόσμου και πως πάντα για μένα στο μυαλό μου θα βρίσκεται ένα σύνθημα: «ΑΡΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ».
ΣΤΑΥΡΑΚΑ ΑΛΑΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ο Σταύρος Λαμπριάκος μετά από 1,5 χρόνο (στην δεύτερη παρουσία του) στον ΑΡΗ αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και πραγματοποίησε την παρακάτω δήλωση στο . «Για κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή έρχεται η στιγμή που πρέπει να πάρει την καθοριστική απόφαση να βάλει ένα τέλος στην καριέρα του. Πιστεύω ότι για μένα αυτή η στιγμή ήρθε και φυσικά δεν θα μπορούσα να κρεμάσω την φανέλα σε καμία άλλη ομάδα εκτός του ΑΡΗ. Πρώτιστα θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου και ιδιαίτερα στην σύζυγο μου, που ήταν δίπλα μου τόσο στις καλές όσο και στις κακές στιγμές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές και ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Από τα τμήματα υποδομής του ΑΡΗ μέχρι και την χρονιά που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους ιθύνοντες των διοικήσεων τόσο του ΑΡΗ, όσο και του Απόλλωνα Αθηνών και της Ξάνθης. Ευχαριστώ όλους τους γιατρούς, φυσιοθεραπευτές, φροντιστές και γενικότερα υπαλλήλους των ομάδων με τους οποίους συνεργάστηκα. Σε όλους τους συλλόγους που αγωνίστηκα προσπάθησα να τιμήσω την φανέλα που φορούσα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς και τους φιλάθλους όλων των ομάδων στις οποίες αγωνίστηκα, αλλά πάνω από όλα τον κόσμο του ΑΡΗ. Άλλωστε ποτέ δεν έκρυψα ότι αποτελώ κι εγώ κομμάτι αυτού του κόσμου και πως πάντα για μένα στο μυαλό μου θα βρίσκεται ένα σύνθημα: «ΑΡΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ».
ΣΤΑΥΡΑΚΑ ΑΛΑΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Συνημμένα
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Ειναι καλος παικτης,γρηγορος με καλο σουτ και καλα στημενα.Εκανε μια "αδεια" χρονια το 08,κατα τα αλλα εχει καλη καρριερα σε Παραναενσε και Μινειρο οπως και ενα διετες περασμα απο Στανταρ Λιεγης.Δεν θελω να τον χαρακτηρισω παικταρα πριν τον δω,ωσοτοσο εχω την εντυπωση οτι ειναι καλυτερος του Αρανο.Θα δειξει...
ενταξει
πηγε στην β να σπασει το συμβολαιο
πριν?
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
Ανακοινώθηκαν οι Μενδρινός και Βελλίδης
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Σαντος,Ζορζε Κοστα,χυλοπιτα και οι 2 και αρνηση να παν Τσου Λου με την παοκ.Τυχαιο?Δεν νομιζω...αυτος δεν ηταν που περσυ σας πουλησε και πηγε στο γιαννενο.....μεγαλη επιτυχια 2 χρονια τον κυνηγατε.....και οπου παει η πμαδα του πεφτει....ΤΥΧΑΙΟ????ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K