AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Ασε,αυτον ευτυχως τον στειλαμε νωρις,να ναι καλα οι γριες...Εχουμε και πιτου γκαρσια σε εκεινη τη θεση για επιπλεον ¨"λυση"..
Ασε,αυτον ευτυχως τον στειλαμε νωρις,να ναι καλα οι γριες...Εχουμε και πιτου γκαρσια σε εκεινη τη θεση για επιπλεον ¨"λυση"..
Τον Χαβίτο πότε θα τον κάνουμε καμιά ευθανασία?????????
>
Θα πάρετε πάλι πίσω τον ΓιωργοΚούσα...???Έρχεται τεράστιο μπαμ στο κέντρο της άμυνας..
Θυμηθείτε το.
Θα πάρετε πάλι πίσω τον ΓιωργοΚούσα...???
Γιατι ρε μπουλ το αφησατε ελευθερο το παικτακι?Μια χαρα δουλεια σας κανει,παιζει και σε δυο θεσεις...Θα πάρετε πάλι πίσω τον ΓιωργοΚούσα...???
Εμένα ρωτάς????Γιατι ρε μπουλ το αφησατε ελευθερο το παικτακι?Μια χαρα δουλεια σας κανει,παιζει και σε δυο θεσεις...
Θα τον ηθελα και στον Αρη ως εναλλακτικη λυση αλλα δεν γουσταρω τον τροπο που εφυγε.Εμένα ρωτάς????
Ο μόνος που έπρεπε να μείνει από την "παλιά φρουρά" αυτός είναι...
Τι να σ'πω????
Αβυσσος η ψχή τ'χοντρού...
Πουτάς γελάνα...
Και το Ρόβα τώρα που ξεκουμπίζεται ο μαλακοντάριος..
Πουτάς γελάνα...
Εμείς θα τα πούμε αργότερα...πριβε
πουστραδελιαΠουτάς γελάνα...
Εμείς θα τα πούμε αργότερα...πριβε
Μια χαρά παικτάκι είναι και τα δίνει πάντα όλα...Θα τον ηθελα και στον Αρη ως εναλλακτικη λυση αλλα δεν γουσταρω τον τροπο που εφυγε.
Ζηλέυ'ς μωρή Χάϊδω????πουστραδελια
Κωτσιος φιλε μου...ποδοσφαιρικο ανεκδοτο,αφου αυτος εκανε καρριερα εμεις αδικηθηκαμε...Μια χαρά παικτάκι είναι και τα δίνει πάντα όλα...
Και σε μας αν είχε έναν καλύτερο παίκτη δίπλα του και όχι τον Κώτσιο ή τον Μαϊστόροβιτς θα φαινόταν πολύ περισσότερο σαν παίκτης...
Τι γίνεται ρε πούστη μου πάνε να μας κόψουν τη μπάλα...
Μου φαίνεται θα το γυρίσω κι εγώ σαν το Νάτσο στο μπαλέτο...
Μου φαίνεται θα το γυρίσω κι εγώ σαν το Νάτσο στο μπαλέτο...
Οπως το είπες,ΑΝΕΚΔΟΤΟ...Κωτσιος φιλε μου...ποδοσφαιρικο ανεκδοτο,αφου αυτος εκανε καρριερα εμεις αδικηθηκαμε...
Κι άλλος αδικημένος AGNIUS...Κι αυτοί οι μαλάκες στον ΑΝΤ1 να μην αναγνωρίζουν το ταλέντο μου!
Μπααα...Πετροπουλος? Μακαρι!καυτες πληροφοριες εκ των εσω
ναφτι,νετο, αντου,πεσκοβιτς λος πουλος
τους λογους για ναφτι,νετο δεν κανει να τους πω δημοσια...
νεα προταση για νασουτη
ερχονται δαρλας,πετροπουλος προς το παρων