Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Δεν μου άρεσε φέτος γενικά. Δεν μου εμπνέει εμπυστοσύνη, είναι άλλωστε πολύ μεγάλος. Αν είπαν στοκ Κούπερ "δεν υπάρχουν φράγκα, βολέψου με αυτούς που έχουμε", τι θα κάνει, θα τον κρατήσει. Σίγουρα κάποιοι ξέρουν παραπάνω από εμάς, αλλά η γκρίνια είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμά μας  :grin:.

το χειρότερο είναι ότι το είδα το όνειρο με τον χαβλίτο και θα σκίσω τα προικιά μου γαμώ την τρέλα μου.

Βλέπω πάντως να φεύγουν Φερνάντεζ, Γκαρσία, Νέτο, οι αμερικάνοι, και μάλλον και οι τερματοφύλακες.
ο Νετο γιατι να φυγει ρε Πετρη; το συμβολαιο του εληξε; ο Δαριος φευγει ο Αντου εχει συμβολαιο ενα χρονο ακομα ο Τζονσον καλο θα ηταν να μεινει, Νασουτι Αρανο εχουμε κανα νεο;

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ο Νετο γιατι να φυγει ρε Πετρη; το συμβολαιο του εληξε; ο Δαριος φευγει ο Αντου εχει συμβολαιο ενα χρονο ακομα ο Τζονσον καλο θα ηταν να μεινει, Νασουτι Αρανο εχουμε κανα νεο;
Δεν είπα ότι θέλω να φύγει αλλά το βλέπω πιθανό

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Για Νασουτη χωθηκαν και οι βαζελοι..το προβλημα ειναι η ριβερ πλειτ που δε χαμηλωνει το κασε..

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
αν δεν κανω λαθος το ακουγα και το πρωι στο ραδιο καλβο νετο καμπορα εχουν συμβολαιο μεχρι και 13 και ο Αντου ειναι ο δανεισμος του 1,5 χρονο οποτε μενει και του χρονου

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Λαζαριδης απο Αστερα τριπολης..Κολονα!!!

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Για επιπεδο superleague μονο..αν φτανει.. και τσεσναουσκις απο εργοτελη ειναι οι "σιγουροι"..
καλα εχουμε να ακουσουμε παλι ονοματα και ονοματα ..... :) αρε πως θα περασουν 70 μερες χωρις ΑΡΗ; αντε παλι να ερθουν οι μερες στο πλευρο του θεου

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
αν δεν κανω λαθος το ακουγα και το πρωι στο ραδιο καλβο νετο καμπορα εχουν συμβολαιο μεχρι και 13 και ο Αντου ειναι ο δανεισμος του 1,5 χρονο οποτε μενει και του χρονου
Ναι,μην τον χασουμε τον παικταρα,του καναν 1.5 χρονο.Ω ρε κοροιδο που μας πιασαν οι Μπενφικοι...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τον Χαβίτο πότε θα τον κάνουμε καμιά ευθανασία?????????

>:cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom