Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Διπλα στου Κυρλαγκιτση εισαι ρε????

με τον τασο (συγχωρεμενος) και τον μιχαλη ειναι πολλα χρονια πελατες και ηρθαμε παρεα στην σινδο,
για αυτο τον λογο και ειμαστε διπλα-διπλα.

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
+1000 το αυτοκινητο οπως το βγαζει το εργοστασιο πρεπει να παραμενει, εκτος αν κανεις παρεμβασεις προσεκτικα και μελετημενες για την καλυτερη συμπεριφορα του εκ των υστερων π.χ. καλυτερη αναρτηση 'η φρενα, αλλα παντα λυσεις δοκιμασμενες και αξιοπιστες και οχι ταρζανιες στο συνεργειο του κυρ τακη που "ολα τα φτιαχνει, ολα τα βελτιωνει".......

γνωριζεις τοτε καλα οτι ο ψυχακιας ο μιχαλης εχει κανει τελεια δουλεια στο φτιαγμενο xtrail,
δεν ηρθε ποτε ουτε και για επισκευη να φανταστεις

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ακριβως διπλα ειμαστε, εχεις ερθει εδω?
κανας καγκουρας εισαι? μονο τετοιους βλεπω εδω  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

δεν ειναι αεραναρτηση ειναι υδραυλικη, απο μενα πηρε τα αλουμινια για τα υδραυλικα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Μπα, ειμαι πλεον μεγαλος για καγκουριες, ασχετα αν η καγκουρια δεν εχει ηλικια!!!!!! Τρεχω σε αγωνες, ξερω την κορη του συγχωρεμενου και προσφατα ειχα περασει με τον κολλητο μου για να μας δωσει τα φωτα του για rebuild της αναρτησης ενος 911, μεχρι τοτε ειχα ακουσει αρκετα καλα για την εταιρια, απο την προσωπικη μου εμπειρια ο ανθρωπος ειναι οντως κορυφη στο αντικειμενο του, ξερει πολλα και εχει λυσεις γι αυτο που χρειαζεσαι.

Καλη λυση και η υδραυλικη, πιο ευκολη και πιο εξιοπιστη για after market.......

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
γνωριζεις τοτε καλα οτι ο ψυχακιας ο μιχαλης εχει κανει τελεια δουλεια στο φτιαγμενο xtrail,
δεν ηρθε ποτε ουτε και για επισκευη να φανταστεις

Απιστευτος ειναι, πιασαμε κουβεντα απο αγωνες εως αυτοκινητο just for fun and drift και εκτος οτι ΦΥΣΙΚΑ το ΚΑΤΕΧΕΙ το αντικειμενο, εχει φοβερο μερακι......... εκεινο το smart for two που μονο με smart for two δε μοιαζει, το τελειωσε 'η ακομα το παιδευουνε???????

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Απιστευτος ειναι, πιασαμε κουβεντα απο αγωνες εως αυτοκινητο just for fun and drift και εκτος οτι ΦΥΣΙΚΑ το ΚΑΤΕΧΕΙ το αντικειμενο, εχει φοβερο μερακι......... εκεινο το smart for two που μονο με smart for two δε μοιαζει, το τελειωσε 'η ακομα το παιδευουνε???????

ακομαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αφου ο ιδιοκτητης ειναι πιο ψυχακιαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλο απογευμα στρακια και καγκουρια

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ανανέωσε ο Γκιάρο. Τα ΚΑΠΗ της Παπαναστασίου σας εύχονται καλό καλοκαίρι

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ανανέωσε ο Γκιάρο. Τα ΚΑΠΗ της Παπαναστασίου σας εύχονται καλό καλοκαίρι

Ηταν απο τους πιο αξιοπιστους και σταθερους φετος, δεν ξερουμε με ποσα και για τι ρολο στην ομαδα εκλεισε, αλλα αφου προφανως ειναι εισηγηση και επιλογη Κουπερ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΩ........

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
1.Ηταν απο τους πιο αξιοπιστους και σταθερους φετος, δεν ξερουμε με ποσα και για τι ρολο στην ομαδα εκλεισε,
2.αλλα αφου προφανως ειναι εισηγηση και επιλογη Κουπερ,
3.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΩ........
1. Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως
2. Δεν είμαι και τόσο σίγουρος
3. Δεν θα το βουλώσω ποτέ. Με τα λεφτά μας ζούνε

αυτά

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
1. Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως
2. Δεν είμαι και τόσο σίγουρος
3. Δεν θα το βουλώσω ποτέ. Με τα λεφτά μας ζούνε

αυτά

1. Δεν ηταν ΣΥΝΟΛΙΚΑ ο πιο αξιοπιστος μαζι με Νασουτι?
2. Πιστευεις οτι ο ΕΚΤΟΡ ΡΑΟΥΛ ΚΟΥΠΕΡ μπορει να καπελωθει στην ελλαδα στον Αρη απο καποιον π.χ. κοντη?????
3. Συμφωνω, εννοω οτι το βουλωνω ΤΩΡΑ, περιμενω και οταν ερθει η ωρα θα κρινω......  ;)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
1. Δεν ηταν ΣΥΝΟΛΙΚΑ ο πιο αξιοπιστος μαζι με Νασουτι?
2. Πιστευεις οτι ο ΕΚΤΟΡ ΡΑΟΥΛ ΚΟΥΠΕΡ μπορει να καπελωθει στην ελλαδα στον Αρη απο καποιον π.χ. κοντη?????
3. Συμφωνω, εννοω οτι το βουλωνω ΤΩΡΑ, περιμενω και οταν ερθει η ωρα θα κρινω......  ;)
Δεν μου άρεσε φέτος γενικά. Δεν μου εμπνέει εμπυστοσύνη, είναι άλλωστε πολύ μεγάλος. Αν είπαν στοκ Κούπερ "δεν υπάρχουν φράγκα, βολέψου με αυτούς που έχουμε", τι θα κάνει, θα τον κρατήσει. Σίγουρα κάποιοι ξέρουν παραπάνω από εμάς, αλλά η γκρίνια είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμά μας  :grin:.

το χειρότερο είναι ότι το είδα το όνειρο με τον χαβλίτο και θα σκίσω τα προικιά μου γαμώ την τρέλα μου.

Βλέπω πάντως να φεύγουν Φερνάντεζ, Γκαρσία, Νέτο, οι αμερικάνοι, και μάλλον και οι τερματοφύλακες.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δεν μου άρεσε φέτος γενικά. Δεν μου εμπνέει εμπυστοσύνη, είναι άλλωστε πολύ μεγάλος. Αν είπαν στοκ Κούπερ "δεν υπάρχουν φράγκα, βολέψου με αυτούς που έχουμε", τι θα κάνει, θα τον κρατήσει. Σίγουρα κάποιοι ξέρουν παραπάνω από εμάς, αλλά η γκρίνια είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμά μας  :grin:.

το χειρότερο είναι ότι το είδα το όνειρο με τον χαβλίτο και θα σκίσω τα προικιά μου γαμώ την τρέλα μου.

Βλέπω πάντως να φεύγουν Φερνάντεζ, Γκαρσία, Νέτο, οι αμερικάνοι, και μάλλον και οι τερματοφύλακες.

Προφανως και θα του ειπαν, αυτα ειναι, με αυτα πορευομαστε, προφανως επισης ξερει και συμφωνησε καθως και ξερει τι μπορει να κανει με το συγκεκριμενο μπατζετ, δε νομιζω να ειναι τρελος...........

Ο χαβλιτο για τριτοτεταρτη λυση 'η για καποια ενδιαφερουσα ανταλλαγη δε με χαλαει.......

Εεεεεε ρε, ολους τους εδιωξες......
Φερναντεζ δε με χαλαει, ειναι πολλα τα λεφτα του και ειναι πολυυυυυυυ αργος...
Νατσο επισης δε με χαλαει, βαρεθηκα να περιμενω..... "τον παλιο καλο νατσο"
Νετο με χαλαει, δε νομιζω να φευγει παντως.....
Σηφακης σταθερα με το 1 στην πλατη, αλλα επιτελους αξιολογους 2 και 3 ακομα και για τον ανταγωνισμο της προπονησης, που φετος δεν υπηρχε και φρεναρε καπως και τον Μιχαλιω.....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δεν πιστευω ουτε μια στο εκατομμυριο να τον κρατησαν ως βασικο,αλλιως θα τους παρουμε με τις πετρες.Θα ειναι μια καλη εναλλακτικη λυση οπως και ο Λαζαριδης(θελω να πιστευω).Φετος,μια απο τις αδυναμιες μας ηταν και το οτι στερουμασταν απο αξιοπιστες εναλλακτικες λυσεις.Προσωπικα,δεν θα ηθελα να ξαναδω τους 2 γκολκηπερ,και τους Βαγγελι,Αντου,Γκαρσια,Χαβιτο,Λαμπριακο,Κουλοχερη,Φερναντεζ,Μεριεμ.Αν στη θεση τους αποκτηθουν καποιοι καλυτεροι συν 1-2 ταλεντακια η ομαδα θα ειναι πιο ποιοτικη.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δεν πιστευω ουτε μια στο εκατομμυριο να τον κρατησαν ως βασικο,αλλιως θα τους παρουμε με τις πετρες.Θα ειναι μια καλη εναλλακτικη λυση οπως και ο Λαζαριδης(θελω να πιστευω).Φετος,μια απο τις αδυναμιες μας ηταν και το οτι στερουμασταν απο αξιοπιστες εναλλακτικες λυσεις.Προσωπικα,δεν θα ηθελα να ξαναδω τους 2 γκολκηπερ,και τους Βαγγελι,Αντου,Γκαρσια,Χαβιτο,Λαμπριακο,Κουλοχερη,Φερναντεζ,[glow=red,2,300]Μεριεμ[/glow].Αν στη θεση τους αποκτηθουν καποιοι καλυτεροι συν 1-2 ταλεντακια η ομαδα θα ειναι πιο ποιοτικη.

Γι αυτον εχω μια ενσταση, νομιζω οτι του χρονου εχει να δωσει.........

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δεν θα θελες καποιον καλυτερο?Μιλαμε για την θεση του επιτελικου γιατι για τα πλαγια,ασ τα να πανε...

ΠΑΝΤΑ θελουμε ΟΛΟΙ κατι καλυτερο, αλλα και με βαση τα οικονομικα δεδομενα που δεν ξερουμε ποσο στενα ειναι, μου φαινεται οτι με σωστη προετοιμασια, μπορει να ειναι η λυση που θελουμε, μπαλα ξερει κανταρια παντως, εχει και καλα στημενα.....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ΠΑΝΤΑ θελουμε ΟΛΟΙ κατι καλυτερο, αλλα και με βαση τα οικονομικα δεδομενα που δεν ξερουμε ποσο στενα ειναι, μου φαινεται οτι με σωστη προετοιμασια, μπορει να ειναι η λυση που θελουμε, μπαλα ξερει κανταρια παντως, εχει και καλα στημενα.....
Που τα ειδες τα στημενα?Τα κορνερ του ηταν ασ τα να πανε,μονο ενα καλο φαουλ με την ξανθουλα θυμαμαι.Οσο για τα οικονομικα,εννοειται πως πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι αλλα μπορουμε να βρουμε καλυτερο παικτη για βασικο κουμανταδορο.Μην ξεχνας και την ηλικια του,γινεται 33 νομιζω.Επισης για την θεση αυτη θελεις και παικτη ηγετη,που να κουβαλαει την ομαδα και αυτος δεν εδειξε τετοια στοιχεια στο παιχνιδι του.Προσωπικα θα τον εβαζα και αυτον στην κατηγορια της εναλλακτικης λυσης.Και(επαναλαμβανω)ΜΟΝΟ ως επιτελικο,με τιποτα απο τα πλαγια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom