Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Σου αρέσουν τα ζόρικα καλή μου??
:2funny:
πολυ....δεν με εχεις καταλαβει ακομα?
εχω να κανω προταση....
να αλλαξει ο τιτλος του θρεντ κ να γινει πουσταρης
πουστρευουμε που πουστρευουμε,ας το χαιρομαστε κιολας στο καταλληλο θρεντ μιας κ αρης δεν υπαρχει
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
καλα ειστε μαλακες?πρωτος ειχα βγει κ το ειχα πει αυτο....ρε σας πειραξε η 4αρα στον εγκεφαλο....τελικα το πολυ γαμησι δεν κανει καλο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
για μενα ειναι πουτανας γιοι αυτοι απλα ειχα πει οτι ειναι μεριδα ανθρωπων απο τους οποιους δεν μπορεις να κρινεις εναν ολοκληρο λαο κ επισης ειχα πει οτι κραταω επιφυλαξεις για τον αν ηταν παοκια η οχι
αστο αδελφε, οι δικοι μου τουλαχιστον κανα δυο τους ξερουν πολυ καλα

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Το θεμα ειναι οτι κυκλοφορουν ακομα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και οι δικοι σας και να ηθελαν, ειμαι σιγουρος οτι δε θελουν, ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ, τους φοβουνται, τι παιζει δεν ξερω, αλλα δε μπορουν να κανουν κατι, γι αυτο τηρειται σιγη ιχθυος..... τεσπα.... περασμενα, ΟΧΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ, εμας που δε μας αγγιζουν αυτα, συνεχιζουμε το χαβα μας!!!!

Την Κυριακη βλεπω σφαγη στο ΟΑΚΑ και λογικο αλλωστε, ο ενας ο απο δω εχει να "ξοφλησει", η αλλη κατω ερχεται απο μουφα πεναλτυ..... τα ιδια γνωστα "ωραια πραγματα" της ελληνικης πραγματικοτητας....... στο Βικελιδης δε μπορω πλεον να μαντεψω τι θα γινει... αλλα.... ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΥΦΑ ΥΠΕΡ.......

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
θα εισαι την κυριακη μεσα;

Εννοειται, μπορει πλεον το "εκτος" να μην το εχω ιδιαιτερα, κανενα καυταντζογριο, φετος μας το εκοψαν και οι καταραμενες, καμια κομοτηνη 'η γιαννενο, αλλα Βικελιδης ειμαι μεσα σταθερα τα τελευταια 5-6 χρονια με διαρκειας προς 7Α μερια!

Και μην ξεχνιομαστε, Σαββατο εχει και Παλαι το μενου..... :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Γαμαϊκανέ
Την Κυριακή θέλω ξελαρύγγιασμα!
Φωνή και για μας που είμαστε μακριά!
αδελφε νατσο εγω εχω το διαρκειας μου πλεον στην θυρα 2
φωναζω οσο μπορω αλλα περασαν τα αφιονισμενα νιατα
εσεις παντως που εισται μακρια
ειστε ΑΡΕΙΑΝΟΙ εις διπλουν
γιατι βλεπετε την ομαδα μια στο τοσο
αλλα επιμενετε να στηριζετε με το ιδιο παθος και ζεση

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
κοτεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςς :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :police: :police: :police: :police: :sperm: :sperm: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :piss: :piss: :piss: :piss:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Το θεμα ειναι οτι κυκλοφορουν ακομα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και οι δικοι σας και να ηθελαν, ειμαι σιγουρος οτι δε θελουν, ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ, τους φοβουνται, τι παιζει δεν ξερω, αλλα δε μπορουν να κανουν κατι, γι αυτο τηρειται σιγη ιχθυος..... τεσπα.... περασμενα, ΟΧΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ, εμας που δε μας αγγιζουν αυτα, συνεχιζουμε το χαβα μας!!!!

Την Κυριακη βλεπω σφαγη στο ΟΑΚΑ και λογικο αλλωστε, ο ενας ο απο δω εχει να "ξοφλησει", η αλλη κατω ερχεται απο μουφα πεναλτυ..... τα ιδια γνωστα "ωραια πραγματα" της ελληνικης πραγματικοτητας....... στο Βικελιδης δε μπορω πλεον να μαντεψω τι θα γινει... αλλα.... ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΥΦΑ ΥΠΕΡ.......
αν δεις τιποτα την κυριακη θα κατσω να με γαμησεις.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε μαλακα,το σαββατο παιζουμε

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
:tits2:

Συνημμένα

• Aris - PGSS.jpg
    Aris - PGSS.jpg
    118,4 KB · Εμφανίσεις: 29

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ....ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ....ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΛΕΣ....ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ "ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ"...ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ "ΓΚΟΛΑΡΕΣ".....ΟΛΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ

Επισκέπτης
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ....ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ....ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΛΕΣ....ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ "ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ"...ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ "ΓΚΟΛΑΡΕΣ".....ΟΛΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ

Αμ' αυτό το γκολάρες Ίβιτς και Βιτόλο κάτω αριστερά!

ααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

Ο εκπρόσωπος του Λεάντρο Γκρασιάν, Σέρτζιο Μαντρίνι, αναμένεται να παραμείνει για λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη. Ο Αργεντινός μάνατζερ ταξίδεψε με δική του πρωτοβουλία στην Ελλάδα, προκειμένου να δει από κοντά τις συνθήκες εργασίας του πελάτη του, ενώ είχε συνομιλία και με τους ανθρώπους του Αρη.

Στην κουβέντα αυτή επανέλαβε ότι ο πελάτης του είναι πολύ ικανοποιημένος από τη συνεργασία του με τον Αρη. Οι άνθρωποι της ομάδας εξέφρασαν την απορία, σύμφωνα με πληροφορίες, για το γεγονός ότι ο Γκρασιάν δεν έχει δείξει ακόμα το αγωνιστικό πρόσωπο που περίμεναν. Ο Σέρτζιο Μαντρίνι τους διαβεβαίωσε ότι αυτό απασχολεί και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και ότι πολύ σύντομα θα δουν τον πραγματικό Γκρασιάν.

Μπορεί στην Ελλάδα κάποιοι να βιάστηκαν να τον απαξιώσουν, ειδικά μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στην Ιταλία όμως το όνομα του Εκτορ Κούπερ χρησιμοποιήθηκε από τα ΜΜΕ μετά την ήττα της Ιντερ από την Μπαρτσελόνα. Συγκεκριμένα, έγινε αναφορά στη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας του Μουρίνιο στο Τσάμπιονς Λιγκ, με την υποσημείωση ότι ήταν χαμηλότερη από την αντίστοιχη της Ιντερ με τον Μαρτσέλο Λίπι, τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και τον Εκτορ Κούπερ.

εμεις ομως ρε μαλακομανατζερ δεν ειμεθα ευχαριστημενοι....
τον τυπο τον χρυσοπληρωσαμε και δεν κανει τιποτες
Α...ρε κουπερ προπονηταρα   μου
ακομα σε μνημονευουν στο μιλανο

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Αμαννννννννννννν