Επισκέπτης
τι θες να πουμε τζουτζουκα?θες να ερθει παλι κ η αλλη,(πετρος)κ να σαλιαρισουμε?
Σου αρέσουν τα ζόρικα καλή μου??
τι θες να πουμε τζουτζουκα?θες να ερθει παλι κ η αλλη,(πετρος)κ να σαλιαρισουμε?
πολυ....δεν με εχεις καταλαβει ακομα?Σου αρέσουν τα ζόρικα καλή μου??
αστο αδελφε, οι δικοι μου τουλαχιστον κανα δυο τους ξερουν πολυ καλακαλα ειστε μαλακες?πρωτος ειχα βγει κ το ειχα πει αυτο....ρε σας πειραξε η 4αρα στον εγκεφαλο....τελικα το πολυ γαμησι δεν κανει καλο
για μενα ειναι πουτανας γιοι αυτοι απλα ειχα πει οτι ειναι μεριδα ανθρωπων απο τους οποιους δεν μπορεις να κρινεις εναν ολοκληρο λαο κ επισης ειχα πει οτι κραταω επιφυλαξεις για τον αν ηταν παοκια η οχι
τεσπα,τα εχουμε ξαναπει.αστο αδελφε, οι δικοι μου τουλαχιστον κανα δυο τους ξερουν πολυ καλα
γι'αυτο μην αμφιβαλεις οτι ηταν μπαοκιατεσπα,τα εχουμε ξαναπει.
αντε καλα.....γι'αυτο μην αμφιβαλεις οτι ηταν μπαοκια
θα εισαι την κυριακη μεσα;
θα εισαι την κυριακη μεσα;
αδελφε νατσο εγω εχω το διαρκειας μου πλεον στην θυρα 2Γαμαϊκανέ
Την Κυριακή θέλω ξελαρύγγιασμα!
Φωνή και για μας που είμαστε μακριά!
να φαει το αυγουλακι του...Γαμαϊκανέ
Την Κυριακή θέλω ξελαρύγγιασμα!
Φωνή και για μας που είμαστε μακριά!
αν δεις τιποτα την κυριακη θα κατσω να με γαμησεις....Το θεμα ειναι οτι κυκλοφορουν ακομα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και οι δικοι σας και να ηθελαν, ειμαι σιγουρος οτι δε θελουν, ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ, τους φοβουνται, τι παιζει δεν ξερω, αλλα δε μπορουν να κανουν κατι, γι αυτο τηρειται σιγη ιχθυος..... τεσπα.... περασμενα, ΟΧΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ, εμας που δε μας αγγιζουν αυτα, συνεχιζουμε το χαβα μας!!!!
Την Κυριακη βλεπω σφαγη στο ΟΑΚΑ και λογικο αλλωστε, ο ενας ο απο δω εχει να "ξοφλησει", η αλλη κατω ερχεται απο μουφα πεναλτυ..... τα ιδια γνωστα "ωραια πραγματα" της ελληνικης πραγματικοτητας....... στο Βικελιδης δε μπορω πλεον να μαντεψω τι θα γινει... αλλα.... ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΥΦΑ ΥΠΕΡ.......
Αμαννννννννννννν
σκασαν μυτη τα κομαντα.....
βρεεεεεεεεεεεεε