Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
αλλα Αβρααμ Γιαχιτς και Φελιπε Κοκε ηταν μια ομαδα μονοι τους
ενω εσεις δεν εχετε στον Αρη?ασε μας ρε βαλεντινο...ολοι τους ιδιυς εχουμε..σημερα στις κερκιδες κατι γαυροι πλακονωντουσαν μεταξυ τους...pakara σε παω εισαι και εγω τα ατομα αλλα εχετε ρε φιλε κατι ψωλομυαλους οπαδους αμπαλοι ντιπ για ντιπ.....
δεν καταλαβες στο γηπεδο εννοειτε θα δεις ολους τους.... Ουνους για εδω μεσα μιλαω ο pakara ειναι σωστος σε πολλα ενω ειναι καποιοι αλλοι μπαοκ ουτε αριστερα ουτε δεξια.... αυτα σε καθε γηπεδο γινονται να πλακωνονται μεταξυ τουςενω εσεις δεν εχετε στον Αρη?ασε μας ρε βαλεντινο...ολοι τους ιδιυς εχουμε..σημερα στις κερκιδες κατι γαυροι πλακονωντουσαν μεταξυ τους...
ευχαριστω ρε φιλε.pakara σε παω εισαι και εγω τα ατομα αλλα εχετε ρε φιλε κατι ψωλομυαλους οπαδους αμπαλοι ντιπ για ντιπ.....
ετσι ειναι πανω κατω.απλα οταν εισαι πιο μικρος δεν το καταλαβαινεις.πιτσιρικας με το που εβλεπα φασαρια ετρεχα να μπω, τωρα βεβαια βριζω αυτους που κανουν επεισοδιακαι εγω εχω παει με Θελτα και Ρομα πανω στα καγκελα κτλ..... χαιρεσαι οικονομας και ανα πονταρεις αλλα ως εκει αν πεινασεις κανεις Αρης η παοκ η οποιαδηποτε ομαδα θα σε βοηθησει.... αλλα οταν συναντας μογγολους γουσταρεις να τους την λες
ευχαριστω ρε φιλε.
μετα απο αρκετα χρονια που φαγαμε-δωσαμε ξυλο για τον παοκ, καναμε ατελειωτα χιλιομετρα για να δουμε ματς που ως επι το πλειστον φαγαμε φολες και πολλα αλλα, αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι στη νικη της ομαδας μου θα χαρω αλλα δε θα τρελαθω και στην ηττα θα χαλαστω αλλα επισης δε θα τρελαθω κιολας.
αρχισατε τα ιδια με τον πρωτο γυρο?δεν βαρεθηκατε φετος να παιρνετε κλαρινα?η συνηθεια που εγινε λατρεια!!!!Ρε παιδιά θα με πάρουν τα δάκρυα...
Τί αλληλεγγύη είναι αυτή εδώ μέσα;
Υ.Γ Οποιοσδήποτε φαντάζεται οτι τα σκουληκάκια έχουν γυρίσει το παραμύθι για να κρατήσουν πισινή σε περίπτωση κλαρίνου στην τούμπα πλανάται οικτρά....
Γιατί να μην χάσουμε ρε στο πρώτο γύρο; Αφού είστε καλύτεροι σαν ομάδα, σιγά το πρόβλημα να το παραδεχτούμε. Απλά πριν τα μάτς του πρώτου γύρου (αναφέρομαι και στα 2 αθλήματα), ειδικά εσύ warhol αναφερόσουν σε κλαρίνα, ...μπούκια, κότες και κάτι τέτοια. Τώρα: "θα είναι ντέρμπι, η τούμπα είναι καλή έδρα, ο καλύτερος άς κερδίσει και άλλα τέτοια γλυωδη"αρχισατε τα ιδια με τον πρωτο γυρο?δεν βαρεθηκατε φετος να παιρνετε κλαρινα?η συνηθεια που εγινε λατρεια!!!!
ειπα εγω αυτα για ντερμπι και για καλη εδρα??μαλλον με μπερδευεις με καποιον αλλον!και επειδη μας τα κανατε ολιγον τσουρεκια με την μπαγερν και τον αμοροζο θα θυμηθουμε τις 7 φετινες συναντησεις μας σε μπασκετ,ποδοσφαιρο και βολευ ακομα!Γιατί να μην χάσουμε ρε στο πρώτο γύρο; Αφού είστε καλύτεροι σαν ομάδα, σιγά το πρόβλημα να το παραδεχτούμε. Απλά πριν τα μάτς του πρώτου γύρου (αναφέρομαι και στα 2 αθλήματα), ειδικά εσύ warhol αναφερόσουν σε κλαρίνα, ...μπούκια, κότες και κάτι τέτοια. Τώρα: "θα είναι ντέρμπι, η τούμπα είναι καλή έδρα, ο καλύτερος άς κερδίσει και άλλα τέτοια γλυωδη"
Μου σπαράζετε τη ψυχή βρε... Τι φοβάστε; Και να χάσετε πάλι καλύτεροι θα είστε...