Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Αφού ήταν σίγουρο ότι θα φάνε ψωλιά σήμερα!ειπα κ εγω,δεν θα το σχολιαζες?το ειδα χθες κ απορουσα μαζι σου
Πήγαν να παίξουν χωρίς το "Μουντιαλικό" Λόκο...
Αφού ήταν σίγουρο ότι θα φάνε ψωλιά σήμερα!ειπα κ εγω,δεν θα το σχολιαζες?το ειδα χθες κ απορουσα μαζι σου
ρε αν επαιζε κ αυτος θα ηταν πιο ευκολο για μενα.....Αφού ήταν σίγουρο ότι θα φάνε ψωλιά σήμερα!
Πήγαν να παίξουν χωρίς το "Μουντιαλικό" Λόκο...
Πωπω με αποστομωσες...Το χεις το λεγειν οπως κ να το κανουμε
δεν μιλαμε για τη δικη σου γυναικα ρε φιλε,μην μπερδευεσαι.φαε την πουτσαρα τωρα πουτανα κ μη μιλας.σκασε ειπα.....εισαι μπουκωμενος με 4 πουτσες
ρε φιλε,μιλησα για τη γυναικα σου η τη μανα σου η κ γω δεν ξερω τι?γιατι μου την μπαινεις μια τετοια ωρα νυχτα για μενα?τι θες?να σου γαμησω τιποτα?αντε ρουφα τωρα την 4αρα κ μη λες πολλαΠωπω με αποστομωσες...Το χεις το λεγειν οπως κ να το κανουμε
κ οχι τιποτα,μιλας εσυ που σκεφτοσουν μια μερα να σχολιασεις το ποστ μου....καψε το καρβουνο κ μη μιλας με την πουτσα στο στομαΠωπω με αποστομωσες...Το χεις το λεγειν οπως κ να το κανουμε
Αυτο τωρα πως το συμπερανες ρε φαντασμενε??κ οχι τιποτα,μιλας εσυ που σκεφτοσουν μια μερα να σχολιασεις το ποστ μου....καψε το καρβουνο κ μη μιλας με την πουτσα στο στομα
δεν ειμαι παντρεμενος μωρη κουραδα αλλα αν γουσταρεις τοσο,τη μανα σου την ειδες σημερα?Αυτο τωρα πως το συμπερανες ρε φαντασμενε??
Εχω κ αλλες δουλειες να κανω(οπως να γαμαω το στερημενο γυναικακι σου)κ δεν ειμαι on line ολη μερα..
Η μανα μου στο σπιτι ειναι ολη μερα..δεν ειμαι παντρεμενος μωρη κουραδα αλλα αν γουσταρεις τοσο,τη μανα σου την ειδες σημερα?
μαλλον οχι,τη γαμουσαμε στη τουμπα
εδω μαζι μου την εχωΗ μανα μου στο σπιτι ειναι ολη μερα..
Το γυναικακι σου(γκομενιτσα εννοω ρε τουβλο)δεν απορεις που δεν το εχεις δει εσυ σημερα?Με το να την βγαζεις στο σαιτ ολη μερα πολλες πουτσες ρουφαει αυτη...
τα χουμε πει αυτα.....μου φαινεται lecter σε τρωει ο κωλος σου να περασει ο deker καμια βολτα απο κει (με μενα για support παντα).
καληνυχτα nacho
καληνυχτα τζουτζουκαΚαληνύχτα και............ψυχραιμίαααααααααααα!!!!!!!!!!!!
Σου στελενει μηνυματακι η δικια σου να σου πει..εδω μαζι μου την εχω
γελαει μαζι σου πουτανας γιε
ρουφα την 4αρα γαμιδι χυμενο κ μη μιλας
[glow=red,2,300]εσυ ειχες ποτε στη ζωη σου γκομενα [/glow] η με την παλαμη την βγαζεις?
γραφε ελληνικαΣου στελενει μηνυματακι η δικια σου να σου πει..
ΑΡΗΣ σούρα και μαστούρα
Σωστος εισαι..Αλλα ως γνωστον με 2 μονο δεν μπορειτε να τα βγαλετε περα με εναν Αρειανο εσεις οι σκατοφλοροι..Οταν μαζευτειτε καμια 15αρια περαστε μπας κ γινει η μαχη..Αντε σας περιμενω..μου φαινεται lecter σε τρωει ο κωλος σου να περασει ο deker καμια βολτα απο κει (με μενα για support παντα).
καληνυχτα nacho
Ποσο πιο γελοιος θα γινεις?γραφε ελληνικα
τι σημαινει το στελενει που εγραψες ρε βλακα?Ποσο πιο γελοιος θα γινεις?