lazoukos78
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ντεκερ τελικα εισαι μοναχοφαης.φτανει ρε τον ξεκωλιασες δωσε σειρα και εμας
ρε ξυπνατε....ο καλοπουλος ηταν κ στους δυο μας καποτε.οσο για την βελτιωση που μπορει να εχει η ομαδα μου μαλλον μπορει να εχειΔεν τα ξερεις καλα τα πραγματα, για τα αλλα εχεις λιγο δικιο, αλλα σημερα φανηκε οτι η ομαδα ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΛΕΟΝ εχει περιθωρια βελτιωσης και ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ μεχρι τωρα........ εσυ αν θελεις να το παραδεχτεις ΚΑΙ σημερα εκανες οτι καλυτερο μπορουσες....
οδοντοβουρτσα,αμαξι,γυναικα κ αρειανο δεν δινω ρε φιλεντεκερ τελικα εισαι μοναχοφαης.φτανει ρε τον ξεκωλιασες δωσε σειρα και εμας
οδοντοβουρτσα,αμαξι,γυναικα κ αρειανο δεν δινω ρε φιλε
κατι κανουμε.....τι θες να εχω?απο δω κ περα στη γκομενα μου δεν θα χαλαω χατιριΕχεις καλο αμαξι τουλαχιστον να ζητιανεψω?????
κατι κανουμε.....τι θες να εχω?απο δω κ περα στη γκομενα μου δεν θα χαλαω χατιρι
κατι σε τι?δεν το βγαζει ρε?ρε μπουφε,σε πειραξε η 4αρα?αφου ξερεις τι εχω.....τα λεγαμε τις προαλλες.α3 το καινουριο 1.8τΕχω καιρο να οδηγησω κατι σε ro******, 2 χρονια χωρις cabrio..... και ενα Cayenne απο περιεργια δε με χαλαει..... να δω διαφορες απο το tuareg.....
κατι σε τι?δεν το βγαζει ρε?ρε μπουφε,σε πειραξε η 4αρα?αφου ξερεις τι εχω.....τα λεγαμε τις προαλλες.α3 το καινουριο 1.8τ
Πωπω, καλα λες, με βαρεσε η πουτσα στον εγκεφαλο, εκτος απο τα λαιμα!!!!!
Πωπω, καλα λες, με βαρεσε η πουτσα στον εγκεφαλο, εκτος απο τα λαιμα!!!!!
γιατι ρε,τα χυσια μου τι σε πειραζουν?μια χαρα σας κανουν κ αυταΓαργάρες με λιναρόσπορο και όλα περνάνε
γιατι ρε,τα χυσια μου τι σε πειραζουν?μια χαρα σας κανουν κ αυτα
για την ωρα γαμαει ο Παοκτσης σε μπαλα κ μπασκετ....πρεπει να σας επεσε βαρυα παντως ε?Γέλα κουφάλα θα γυρίσει ο τροχός θα κι ο Αρειανός
Άντε γεια!!Πλύνε το στόμα σου απ'τα φλοκια του Μπακαγιόκο και μετά μίλα για τον Άρη!
ειπα κ εγω,δεν θα το σχολιαζες?το ειδα χθες κ απορουσα μαζι σουΆντε γεια!!
για την ωρα γαμαει ο Παοκτσης σε μπαλα κ μπασκετ....πρεπει να σας επεσε βαρυα παντως ε?
Άντε γεια!!
Την οδοντοβουρτσα δεν σου την ζητησε κανεις γιατι την εχεις 7-8 χρονια..οδοντοβουρτσα,αμαξι,γυναικα κ αρειανο δεν δινω ρε φιλε
Την οδοντοβουρτσα δεν σου την ζητησε κανεις γιατι την εχεις 7-8 χρονια..
Το αμαξακι(κανα datsun θα χεις να πουλας τις πατατες)καντο οτι γουσταρεις..
Την γυναικα σου την εχει παρει κοσμος κ κοσμακης(για να δει ασπρη μερα η κακομοιρα)
Αρειανο δεν δινεις γιατι ΠΟΤΕ δεν καταφερες να εχεις στα σκελια σου..
Αυτα..Το ξερω το ξερω δεν μου μιλας κ συγνωμη που σου απηυθυνα τον λογο...