Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

lazoukos78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ντεκερ τελικα εισαι μοναχοφαης.φτανει ρε τον ξεκωλιασες δωσε σειρα και εμας

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα, για τα αλλα εχεις λιγο δικιο, αλλα σημερα φανηκε οτι η ομαδα ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΛΕΟΝ εχει περιθωρια βελτιωσης και ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ μεχρι τωρα........ εσυ αν θελεις να το παραδεχτεις ΚΑΙ σημερα εκανες οτι καλυτερο μπορουσες....
ρε ξυπνατε....ο καλοπουλος ηταν κ στους δυο μας καποτε.οσο για την βελτιωση που μπορει να εχει η ομαδα μου μαλλον μπορει να εχει

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
κατι κανουμε.....τι θες να εχω?απο δω κ περα στη γκομενα μου δεν θα χαλαω χατιρι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εχω καιρο να οδηγησω κατι σε sport, 2 χρονια χωρις cabrio..... και ενα Cayenne απο περιεργια δε με χαλαει..... να δω διαφορες απο το tuareg.....  :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εχω καιρο να οδηγησω κατι σε ro******, 2 χρονια χωρις cabrio..... και ενα Cayenne απο περιεργια δε με χαλαει..... να δω διαφορες απο το tuareg.....  :2funny: :2funny: :2funny:
κατι σε τι?δεν το βγαζει ρε?ρε μπουφε,σε πειραξε η 4αρα?αφου ξερεις τι εχω.....τα λεγαμε τις προαλλες.α3 το καινουριο 1.8τ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
κατι σε τι?δεν το βγαζει ρε?ρε μπουφε,σε πειραξε η 4αρα?αφου ξερεις τι εχω.....τα λεγαμε τις προαλλες.α3 το καινουριο 1.8τ

Πωπω, καλα λες, με βαρεσε η πουτσα στον εγκεφαλο, εκτος απο τα λαιμα!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε,τωρα ακουσα τι ειπε ο κοντης....παγκοσμια πρωτοτυπια το πεναλντυ?τρελα πουλαει?δωστε του μπουλο ρε.....περσυ δεν πηρατε τετοιο πεναλντυ?σαν τον μαξιμο ειναι,απο την πουτσα ξεχασε τα παντα

Επισκέπτης
για την ωρα γαμαει ο Παοκτσης σε μπαλα κ μπασκετ....πρεπει να σας επεσε βαρυα παντως ε?

Μπααααααααα τη μπαλίτσα γουστάρω να τη βλέπω και  να νικάω επίσης.
Άμα κάτσει η στραβή πάλι δεν τρέχει και τίποτα,και το πικάρισμα μέσα στο παιχνίδι είναι.

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.608
Πόντοι
6.495
οδοντοβουρτσα,αμαξι,γυναικα κ αρειανο δεν δινω ρε φιλε
Την οδοντοβουρτσα δεν σου την ζητησε κανεις γιατι την εχεις 7-8 χρονια..
Το αμαξακι(κανα datsun θα χεις να πουλας τις πατατες)καντο οτι γουσταρεις..
Την γυναικα σου την εχει παρει κοσμος κ κοσμακης(για να δει ασπρη μερα η κακομοιρα)
Αρειανο δεν δινεις γιατι ΠΟΤΕ δεν καταφερες να εχεις στα σκελια σου..

Αυτα..Το ξερω το ξερω δεν μου μιλας κ συγνωμη που σου απηυθυνα τον λογο... :birdman:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Την οδοντοβουρτσα δεν σου την ζητησε κανεις γιατι την εχεις 7-8 χρονια..
Το αμαξακι(κανα datsun θα χεις να πουλας τις πατατες)καντο οτι γουσταρεις..
Την γυναικα σου την εχει παρει κοσμος κ κοσμακης(για να δει ασπρη μερα η κακομοιρα)
Αρειανο δεν δινεις γιατι ΠΟΤΕ δεν καταφερες να εχεις στα σκελια σου..

Αυτα..Το ξερω το ξερω δεν μου μιλας κ συγνωμη που σου απηυθυνα τον λογο... :birdman:
δεν μιλαμε για τη δικη σου γυναικα ρε φιλε,μην μπερδευεσαι.φαε την πουτσαρα τωρα πουτανα κ μη μιλας.σκασε ειπα.....εισαι μπουκωμενος με 4 πουτσες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom