Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Δεν θες να σχολιαζω ποσταρισματα σου γιατι σε κανω παντα ρομπα..Αντε κοιμησου γιατι θα πας κ σχολειο αυριο..
Τωρα ΤΕΛΟΣ!!!  
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ετσι ετσι.....εχεις δικιο.με κανεις ρομπα,δες τι ειπε κ ο αλλος ο φιλος σου ο ανοιχτομυαλος....αντε ρουφα το αυγο σου τωρα κ ειπαμε,μην σχολιαζεις δικα μου ποστ γιατι θα εχουμε αλλα.μια χαρα τα λεγαμε εδω,μην γινεσαι κομπλεξικος κ καλα πρωτευουσιανος

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
παρεπιπτοντως μιλαω στον λεκτερ για να μην εξιταρω τον αντρισμο :2funny: μερικων ευθικτων εδω μεσα
μπορει να ηταν κ η πρωτη φορα που θα συμφωνουσα μαζι σου.....παρεπιπτοντως αντρακλα εσυ

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Συγνωμη που θα αναφερθω στο ποστ σου αν και μου το απαγορεψες και μενα αλλα θα συμφωνισω μαζι σου εν μερη αν και νομιζω οτι εσκεμενα δεν τους πετανε εξω τους καφρους.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Συγνωμη που θα αναφερθω στο ποστ σου αν και μου το απαγορεψες και μενα αλλα θα συμφωνισω μαζι σου εν μερη αν και νομιζω οτι εσκεμενα δεν τους πετανε εξω τους καφρους.
αν εκοβες κ την ειρωνια.....εσκεμενα ξεεσκεμενα πρεπει να φυγουν.....κανουν κακο σε σενα κ σε μενα κ στον καθε υγιη οπαδο που θελει να δει την ομαδα του να κανει κατι

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.608
Πόντοι
6.495
και γω Αθηνα μενω. Η αληθεια ειναι οτι οταν λεω οτι ειμαι απο Σαλονικη ολοι μου λενε "Μπαογκτζης εισαι???" με την χαρακτηριστικη αθηναικη προφορα. Αλλα τους εξηγω πως εχουν τα πραγματα, για τους παπαδες που τρωνε τοσα χρονια και ειναι πιο υποψιασμενοι πλεον...
Βεβαια οι μονοι που σας παραδεχονται ειναι οι ανεγκεφαλοι οι γαυροι...
Ομοιος στον ομοιο που λενε...
Παντως αν θελουμε να κραζουμε τους αθηναιους και να εχουμε και μουτρα κατι φαινομενα σαν τα σημερινα πρεπει να εξαφανιστουν. Ας ξεκολλησουν οι συνδεσμοι καποια στιγμη για να παει μπροστα ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ στην πολη γιατι δυστηχως αυτα δεν ειναι μονο ποδοσφαιρικα φαινομενα...
Οι γαυροι παραδεχονται οτι οι γυφτοι εχουν το ιδιο πανω κατω επιπεδο(καφριλας δλδ)με αυτους..
Κατα τ΄αλλα παραδεχονται κ θαυμαζουν κ αυτοι κ οι περισσοτεροι αλλοι οπαδοι του Ποκ τους Αρειανους..Για πολλους λογους μαλιστα..
Εν τω μεταξυ σε καθε ματς στην Αθηνα οι Αρειανοι απο την πρωτευουσα ειναι κατα μ.ο. 300-400..Οποτε δεν πιστευω οτι οι γυφτοι υπερτερουν ουτε σε αυτο το σημειο..

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
ντεκερ αυτο λεγεται φλεγματικο χιουμορ. αν γινεις λιγο πιο ανεκτικος και το δεις λιγο απο μια αλλη σκοπια, θα με καταλαβεις. λιγο εξτριμ ειναι αλλα δεν ειναι προσβλιτικο. εγω γιατι σε πιανω δηλαδη? μαλλον προσπαθω να περναω χαλαρα εδω μεσα φιλαρακο, γι αυτο.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ντεκερ αυτο λεγεται φλεγματικο χιουμορ. αν γινεις λιγο πιο ανεκτικος και το δεις λιγο απο μια αλλη σκοπια, θα με καταλαβεις. λιγο εξτριμ ειναι αλλα δεν ειναι προσβλιτικο. εγω γιατι σε πιανω δηλαδη? μαλλον προσπαθω να περναω χαλαρα εδω μεσα φιλαρακο, γι αυτο.
τι ειπες τωρα.......?ειναι πως θα μου συμπεριφερθει ο καθενας κ πως θα μου κατσει ο τροπος που γραφει....μερικους ουτε να τους βλεπω να ποσταρουν δεν μπορω κ απο αλλους,κ μαλιστα παρα πολλους αρειανους,δεν εχω προβλημα οτι κ να μου πουν γιατι τους πιανω

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
λεκτερ νομιζω οτι η αρειανοσυνη σε εχει κυριεψει. ενταξει. αρεσουμε πιο πολυ γιατι δεν μας ξεραν τοσα χρονια αφου πεμπτο ογδοοι ημασταν και απο μπαλα μαυρα χαλια. τα τελευταια 3 χρονια μας γουσταρουν και μαλιστα ειμαστε ο συλογος που ολοι μας βλεπουν. εχουμε τηλεθεαση στην Αθηνα. Αυτο ειναι σιγουρο.

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
ενταξει ρε ντεκερ. δες το και απο μια αλλη σκοπια το πραγμα και θα καταλαβεις οτι δεν σου την μπαινω για να σε βγαλω απ τα ρουχα σου. εσυ οτι και να μου πεις παντως δεν τσιτωνω γιατι πολυ απλα δεν σε ξερω προσωπικα. αν σε ηξερα μπορει να ειχα αλλες αντιδρασεις. καλυτερες η χειροτερες. τελος παντων καλο ματς να δινει την κυριακη, να βγουν ολοι οι παιχτες αρτιμελης απο το χορτο γιατι δεν μας παιρνουν απωλειες εκατεροθεν.
Και τωρα παω ενα lido palace :rockon: με εναν φιλο γαυρο  :fuck2:να γιορτασουμε την νικη της εθνικης με τις μαυρουλες του μαγαζιου για ζεσταμα για την νοτια αφρικη  :tits:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλα να περασεις....εγω εχω αυριο εξοδο οπως επισης κ ξυπνημα στις 6....οσο για την εθνικη ειτε περνουσε ειτε οχι ενα κ το αυτο.την εχουν καταντησει πολυ βαζελοομαδα κ δεν μ αρεσουν αυτα

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Κατα τ΄αλλα παραδεχονται κ θαυμαζουν κ αυτοι κ οι περισσοτεροι αλλοι οπαδοι του Ποκ τους Αρειανους..Για πολλους λογους μαλιστα..
Εν τω μεταξυ σε καθε ματς στην Αθηνα οι Αρειανοι απο την πρωτευουσα ειναι κατα μ.ο. 300-400..Οποτε δεν πιστευω οτι οι γυφτοι υπερτερουν ουτε σε αυτο το σημειο..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
ελα ντε? ο τζορβας αντι του σιφακη? δεν με πειραζει το βαζελοομαδα... μονοπροσωπη ομαδα να μην ειναι...

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
τελος παντων...
εφυγααααααααααααααα
καληνυχτα στους φιλτατους συναρειανους και μη!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ρουφα μωρη κουραδα κ μη μιλας μη σε παρει ο διαολος.....τραβα τωρα τα ζορια σου κ μοκο.....εσυ που τα ξερεις ολα....εχεις δικιο,εμεινα 5 λεπτα.....μου το παιζεις κ πρωτευουσιανος,σε φτυνουν κ νομιζεις βρεχει.κ ειπαμε,μην ξανασχολιαζεις ποσταρισματα μου γιατι δεν θα τα παμε καλα.τελος

Χαλαρωσε deker, εκνευρισμενο σε βρισκω, πετας μια μαλακια ΠΟΥ ΔΕ ΣΤΕΚΕΙ, ερχεται καποιος να σου απαντησει και αρχιζεις τα μπινελικια..... ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΜΑΓΚΑ....... για να "τα παμε καλα"... :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

Επισκέπτης
ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΜΑΓΚΑ....... για να "τα παμε καλα"... :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

Υπάρχει πιο ήπια έκφραση γι'αυτό

3154077111_73fea7e5c5.jpg

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Χαλαρωσε deker, εκνευρισμενο σε βρισκω, πετας μια μαλακια ΠΟΥ ΔΕ ΣΤΕΚΕΙ, ερχεται καποιος να σου απαντησει και αρχιζεις τα μπινελικια..... ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΜΑΓΚΑ....... για να "τα παμε καλα"... :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:
μηπως να χαλαρωσεις εσυ μαγκα?ξερει ο αλλος γιατι μπινελικιαστηκαμε....
:grin: :grin: :grin: :grin:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μηπως να χαλαρωσεις εσυ μαγκακο?ξερει ο αλλος γιατι μπινελικιαστηκαμε....μη χωνεσαι αν δεν ξερεις
Εκνευρισμένη είσαι τζουτζούκα? Δεν το πήρες ακόμα? (τον υπνάκο)  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom