Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Ο Σταύρος Λαμπριακός σε δηλώσεις του πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου εξέφρασε την αισιοδοξία του για το τελικό αποτέλεσμα του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας προβλέποντας τον Άρη νικητή και μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

"Με την έλευση του κ. Κούπερ εδώ και δύο εβδομάδες η ομάδα δουλεύει σε άλλους ρυθμούς και θα είμαστε έτοιμοι στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα θα δείξει αυτά που θέλει να δει ο κόσμος του Άρη. Είμαστε καλύτερη και μεγαλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και πάμε για το "διπλό".

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ο Σταύρος Λαμπριακός σε δηλώσεις του πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου εξέφρασε την αισιοδοξία του για το τελικό αποτέλεσμα του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας προβλέποντας τον Άρη νικητή και μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

"Με την έλευση του κ. Κούπερ εδώ και δύο εβδομάδες η ομάδα δουλεύει σε άλλους ρυθμούς και θα είμαστε έτοιμοι στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα θα δείξει αυτά που θέλει να δει ο κόσμος του Άρη. Είμαστε καλύτερη και μεγαλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και πάμε για το "διπλό".

:2funny: :2funny: :2funny:

Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
τι ειναι αυτο?δεν μου το ανοιγει....πες στο περιπου
Eνημέρωση 18/11/2009 19:45
Τυχαία συνάντηση σε λεωφορείο
Επεισόδια μεταξύ οπαδών του Αρη και του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη
Action Images
Θερμό το κλίμα λίγες ημέρες πριν οι ομάδες πατήσουν το χόρτο της Τούμπας
Θεσσαλονίκη
Συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Άρη και του ΠΑΟΚ σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της πύλης εμπορευμάτων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που κοινοποίησε η Αστυνομία, επρόκειτο για δύο μικρές ομάδες οπαδών, που φορούσαν διακριτικά των ομάδων τους και συναντήθηκαν τυχαία μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ.

Οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» κατευθύνονταν προς το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, ενώ εκείνοι του «Δικεφάλου» είχαν προορισμό το κλειστό της Πυλαίας, ώστε να παρακολουθήσουν τους αγώνες μπάσκετ αντίστοιχα του Άρη και του ΠΑΟΚ.

Τα πνεύματα «άναψαν» έπειτα από φραστικό επεισόδιο μέσα στο λεωφορείο και έτσι οι νεαροί αποφάσισαν να λύσουν τις... διαφορές τους μόλις κατέβουν από το όχημα.

Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να τραυματιστούν τρεις οπαδοί του ΠΑΟΚ, που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ δεν έγινε αναφορά σε συλλήψεις.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Eνημέρωση 18/11/2009 19:45
Τυχαία συνάντηση σε λεωφορείο
Επεισόδια μεταξύ οπαδών του Αρη και του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη
Action Images
Θερμό το κλίμα λίγες ημέρες πριν οι ομάδες πατήσουν το χόρτο της Τούμπας
Θεσσαλονίκη
Συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Άρη και του ΠΑΟΚ σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της πύλης εμπορευμάτων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που κοινοποίησε η Αστυνομία, επρόκειτο για δύο μικρές ομάδες οπαδών, που φορούσαν διακριτικά των ομάδων τους και συναντήθηκαν τυχαία μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ.

Οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» κατευθύνονταν προς το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, ενώ εκείνοι του «Δικεφάλου» είχαν προορισμό το κλειστό της Πυλαίας, ώστε να παρακολουθήσουν τους αγώνες μπάσκετ αντίστοιχα του Άρη και του ΠΑΟΚ.

Τα πνεύματα «άναψαν» έπειτα από φραστικό επεισόδιο μέσα στο λεωφορείο και έτσι οι νεαροί αποφάσισαν να λύσουν τις... διαφορές τους μόλις κατέβουν από το όχημα.

Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να [glow=red,2,300]τραυματιστούν τρεις οπαδοί του ΠΑΟΚ[/glow], που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ δεν έγινε αναφορά σε συλλήψεις.

Κατ αρχας ειμαι εναντια σε καθε μορφης επεισοδια και βια.....

Αλλα.... τι εγινε ρε μαγκες, στα ΙΣΙΑ δεν το αντεχετε το ξυλο???????
Τουλαχιστον αυτο ηταν ενα ΑΝΤΡΙΚΙΟ επεισοδιο απο τα παλια, βρεθηκαν δεκα αλανια απο τη μια, με δεκα αλανια απο την αλλη, ειπαν πεντε φωνηεντα, κατεβηκαν απο το bus, αραξαν καπου μονοι τους και "ελυσαν τις διαφορες" τους.......... Οχι σαν τις ΑΔΕΛΦΕΣ που κανουν "επιθεσεις" με κουκουλες-κρανη-πιστολια στυλο-καδρονια-πετρες-μολοτωφ σε στορια,γυναικοπαιδα και οταν λειπουν οι "αλλοι"........

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το ξυλο?να το αντεχουμε?γιατι αφου το δινουμε....τωρα αν βρηκατε κανα δυο παιδακια κ ηταν καμια 10αρια μαντραχαλαδες τι να λεμε?σε παρακαλω....δεν μπορω αλλο αυτο το πραγμα....ειστε το ρεζιλι των οπαδων κ μιλατε ακομα?πανε στην αθηνα να μιλησεις για το ποιος λαος μετραει στο βορρα.....σας ξερουν?δεν νομιζω
κλαψτε τωρα ολοι μαζι γιατι οταν ακους δηλωσεις στυλ λαμπριακου ερχεσαι κ κανεις πιπες

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.608
Πόντοι
6.495
το ξυλο?να το αντεχουμε?γιατι αφου το δινουμε....τωρα αν βρηκατε κανα δυο παιδακια κ ηταν καμια 10αρια μαντραχαλαδες τι να λεμε?σε παρακαλω....δεν μπορω αλλο αυτο το πραγμα....ειστε το ρεζιλι των οπαδων κ μιλατε ακομα?[glow=red,2,300]πανε στην αθηνα να μιλησεις για το ποιος λαος μετραει στο βορρα[/glow].....σας ξερουν?δεν νομιζω
κλαψτε τωρα ολοι μαζι γιατι οταν ακους δηλωσεις στυλ λαμπριακου ερχεσαι κ κανεις πιπες
Εγω που ειμαι απο Πειραια θες να σου πω ποιος μετραει για τους Αθηναιους απο τον βορρα ή δεν μετραει η αποψη μου καθως στα εχουν μεταφερει αλλιως καποιοι καπως καποτε????

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εγω που ειμαι απο Πειραια θες να σου πω ποιος μετραει για τους Αθηναιους απο τον βορρα ή δεν μετραει η αποψη μου καθως στα εχουν μεταφερει αλλιως καποιοι καπως καποτε????
εχω μεινει αθηνα.....προπαγανδα αλλου πουθεναδες

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ο,τι και να εγινε,οπως και να εγινε ηταν αλλη μια μαλακια και ντροπη της πολης,ουτε σε 100 χρονια να ανταλλαξουν εισητηρια,αυτο μας αξιζει μονο...

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.608
Πόντοι
6.495
Μενω 28 χρονια..
Εσυ ποσες..μερες εχεις μεινει ρε ξερολα??

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εγω αυτο που ξερω ειναι οτι κοροιδευαμε στους αθηναιους αυτο κανουμε......στο τελος θα εχουμε θυματα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μενω 28 χρονια..
Εσυ ποσες..μερες εχεις μεινει ρε ξερολα??
οσο θελω,λογαριασμο θα σου δωσω μηπως?μην ανησυχεις,πανω απο χρονο παντως
φλοκο τωρα κ ειπαμε,προπαγανδα αλλου

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.608
Πόντοι
6.495
οσο θελω,λογαριασμο θα σου δωσω μηπως?μην ανησυχεις,πανω απο χρονο παντως
φλοκο τωρα κ ειπαμε,προπαγανδα αλλου
Ρε βλακακο σου λεω οτι μενω 28 χρονια στην πρωτευουσα κ εχω μια αποψη..
Εσυ λες οτι εχεις μεινει ενα φεγγαρι(κανα μηνα το κοβω)κ με χαρακτηριζεις προπαγανδιστη ενω εσυ ξερεις την αληθεια..
Μα ποσο μαλακας εισαι?? :jerking:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ρε βλακακο σου λεω οτι μενω 28 χρονια στην πρωτευουσα κ εχω μια αποψη..
Εσυ λες οτι εχεις μεινει ενα φεγγαρι(κανα μηνα το κοβω)κ με χαρακτηριζεις προπαγανδιστη ενω εσυ ξερεις την αληθεια..
Μα ποσο μαλακας εισαι?? :jerking:
ρουφα μωρη κουραδα κ μη μιλας μη σε παρει ο διαολος.....τραβα τωρα τα ζορια σου κ μοκο.....εσυ που τα ξερεις ολα....εχεις δικιο,εμεινα 5 λεπτα.....μου το παιζεις κ πρωτευουσιανος,σε φτυνουν κ νομιζεις βρεχει.κ ειπαμε,μην ξανασχολιαζεις ποσταρισματα μου γιατι δεν θα τα παμε καλα.τελος

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
και γω Αθηνα μενω. Η αληθεια ειναι οτι οταν λεω οτι ειμαι απο Σαλονικη ολοι μου λενε "Μπαογκτζης εισαι???" με την χαρακτηριστικη αθηναικη προφορα. Αλλα τους εξηγω πως εχουν τα πραγματα, για τους παπαδες που τρωνε τοσα χρονια και ειναι πιο υποψιασμενοι πλεον...
Βεβαια οι μονοι που σας παραδεχονται ειναι οι ανεγκεφαλοι οι γαυροι...
Ομοιος στον ομοιο που λενε...
Παντως αν θελουμε να κραζουμε τους αθηναιους και να εχουμε και μουτρα κατι φαινομενα σαν τα σημερινα πρεπει να εξαφανιστουν. Ας ξεκολλησουν οι συνδεσμοι καποια στιγμη για να παει μπροστα ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ στην πολη γιατι δυστηχως αυτα δεν ειναι μονο ποδοσφαιρικα φαινομενα...

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.608
Πόντοι
6.495
ρουφα μωρη κουραδα κ μη μιλας μη σε παρει ο διαολος.....τραβα τωρα τα ζορια σου κ μοκο.....εσυ που τα ξερεις ολα....εχεις δικιο,εμεινα 5 λεπτα.....μου το παιζεις κ πρωτευουσιανος,σε φτυνουν κ νομιζεις βρεχει.κ ειπαμε,μην ξανασχολιαζεις ποσταρισματα μου γιατι δεν θα τα παμε καλα.τελος
Δεν θες να σχολιαζω ποσταρισματα σου γιατι σε κανω παντα ρομπα..Αντε κοιμησου γιατι θα πας κ σχολειο αυριο..
Τωρα ΤΕΛΟΣ!!!  

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
λουζομαστε οτι κοροιδευαμε τοσα χρονια.....κ καλα να παθουμε γιατι δεν εχουμε τα κοτσια να ξεκοψουμε κ να απομακρυνουμε 5 βλαμενα απο την καθε πλευρα

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
παρεπιπτοντως μιλαω στον λεκτερ για να μην εξιταρω τον αντρισμο :2funny: μερικων ευθικτων εδω μεσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom