Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
και για να μαθαινεις και πεντε πραγματα ο μαγαλυτερος προπονητης που περασε απο τον παγκο σου εστω και για λιγο ειναι Ντέτμαρ Κράμερ που ηταν συμβουλος στη μπαγερ οταν κατακτουσε τα πρωταθλητριων ;)

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Σαν την ποδοσφαιρικη ιδιοφυια της μποκα τζουνιορς...γκρασιαν!
βγαλε κιαλο χολη
σε τσουζει που ο ΑΡΗΣ ειναι πρωτη ειδηση
και δεν ασχολειται κανεις με την παοκ
κοτο-τσικεν
κοτο-τσικεν
κοτο-τσικεν
ο κουπερ θελει κοτοπουλα δικεφαλα δικεφαλα
εχουμε παρτυ εδώ
δεν θελω ελληνικα
μονο τουρκικα μογγολικα
γιατι ως γνωστον
το φρεσκο κοτοπουλο που παιρνει ο κουπερ φροντιζει
να εχει τα αρχιδια κομενα

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
ζοριζεσαι χαρα μου
μαυρα φιδια ζωνουν το τζαμι
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Οπως παντα εδω κ χρονια!Απολαυσε το αραλικι σου απο κατω μου,απολαυσε την 35αρα φαποκρατορα,και σε κανα 2 μηνο θα συναντηθουμε και στο κυπελλο για αλλη μια φαπα!

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
βγαλε κιαλο χολη
σε τσουζει που ο ΑΡΗΣ ειναι πρωτη ειδηση
και δεν ασχολειται κανεις με την παοκ
κοτο-τσικεν
κοτο-τσικεν
κοτο-τσικεν
ο κουπερ θελει κοτοπουλα δικεφαλα δικεφαλα
εχουμε παρτυ εδώ
δεν θελω ελληνικα
μονο τουρκικα μογγολικα
γιατι ως γνωστον
το φρεσκο κοτοπουλο που παιρνει ο κουπερ φροντιζει
να εχει τα αρχιδια κομενα
αυτο θελω,να μην ασχολειται κανεις μαζι μου!Εσυ ασχολεισου με τον προπονητη που πηρες μεσα απο τα χερια των ρεαλ,Μιλαν,Μπαρτσελονα και εχει σαρωσει τους τιτλους στην πορεια του ως προπονητης!Εγω...τσουκου τσουκου 1-0,παρτο κατω το ερπετο!!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Οπως παντα εδω κ χρονια!Απολαυσε το αραλικι σου απο κατω μου,απολαυσε την 35αρα φαποκρατορα,και σε κανα 2 μηνο θα συναντηθουμε και στο κυπελλο για αλλη μια φαπα!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
δωστε εισητηρια αν φορατε παντελονια
η μηπως τρεμετε τον λαο του ΑΡΗ
θυμασαι;;;
τοτε που τα καναμε ολα πουτανα  :pipa2: :pipa2: :pipa2:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
αυτο θελω,να μην ασχολειται κανεις μαζι μου!Εσυ ασχολεισου με τον προπονητη που πηρες μεσα απο τα χερια των ρεαλ,Μιλαν,Μπαρτσελονα και εχει σαρωσει τους τιτλους στην πορεια του ως προπονητης!Εγω...τσουκου τσουκου 1-0,παρτο κατω το ερπετο!!!!
δεν ντρεπεσαι ρε λιγακι :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
εσυ που εχεις τον πιο λουζερ προπονητη ολων των εποχων...
με 11-0 στην Αθηνα :uglystupid: :uglystupid:
τετοιο προπονηταρα
δεν ειχες
δεν εχεις
και δεν θα εχεις ΠΟΤΕ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Τι ακριβως γουσταρεις???????? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Οτι γουσταρω..... εσυ.... ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ.......ασχολησου με τους 35.... ασχολησου με την ομαδουλα σου...... α και προετοιμασου για κανενα Σταυριδη, λαθος μας τελειωσε αυτος, κανενα παμποριδη στο κοτετσι..... γιατι δυσκολος εισαι γενικοτερα......

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
δωστε εισητηρια αν φορατε παντελονια
η μηπως τρεμετε τον λαο του ΑΡΗ
θυμασαι;;;
τοτε που τα καναμε ολα πουτανα  :pipa2: :pipa2: :pipa2:
Εισιτηρια θα παρεις οταν αποφασισεις να μου δωσεις ολη την θυρα 1,για να θυμηθω ολα τα παρτι που εχω κανει στο κλεανθης καρπαζιδης!Αλλιως...μπα!Βλεπεις εχω και 21000 διαρκειας!Ενω του ρουλη....ποσα ειναι αραγε?Θα μας πει κανεις?Νοεμβριος μπηκε!!!!

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Οτι γουσταρω..... εσυ.... ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ.......ασχολησου με τους 35.... ασχολησου με την ομαδουλα σου...... α και προετοιμασου για κανενα Σταυριδη, λαθος μας τελειωσε αυτος, κανενα παμποριδη στο κοτετσι..... γιατι δυσκολος εισαι γενικοτερα......
Ζορι?Εγω?Το ζορι το τραβας εσυ απο το Σαββατο το βραδυ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να ετοιμαστω για αεροδρομιο???????

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Ελα..... αντε στο κοτετσι σου, καραγκιοζακο, αντε βρες κανενα πιτουρο να φας....

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Εισιτηρια θα παρεις οταν αποφασισεις να μου δωσεις ολη την θυρα 1,για να θυμηθω ολα τα παρτι που εχω κανει στο κλεανθης καρπαζιδης!Αλλιως...μπα!Βλεπεις εχω και 21000 διαρκειας!Ενω του ρουλη....ποσα ειναι αραγε?Θα μας πει κανεις?Νοεμβριος μπηκε!!!!
ρε δεν καταλαβεινεις
εχω 11 χιλιαδες διαρκειας
αν σου δωκω ολη την 1
που θα πανε τα διαρκειας της 1
δεν καταλαβαινεις :uglystupid: :uglystupid:
1.200 παιρνεις
1.500 μου δινεις
ετσι παει
η τουμπα ειναι μεγαλυτερη ετσι και αλλιως

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ελα..... αντε στο κοτετσι σου, καραγκιοζακο, αντε βρες κανενα πιτουρο να φας....
Τι επιχειρηματολογια...!Αντε...μπαρτσελονα,βενταλια και και και.....αραξε απο κατω μου και απολαυσε!Γιδι!Και προσοχη οταν σε ξανασυναντησω στο κυπελλο θα σε ξαναπεταξω εξω οπως σε ολη την 90χρονη ιστορια σου!!!!

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε δεν καταλαβεινεις
αν σου δωκω ολη την 1
1.200 παιρνεις
1.500 μου δινεις
ετσι παει
Η Τουμπα ειναι μεγαλυτερη αλλα εχω τα διπλασια διαρκειας οποτε......

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Καλα... τα αρχιδια μας κουνιουνται.... ΓΕΛΙΟΙ..... ειστε η μονη πουστροομαδουλα που εχετε τετοιες απιστευτες δικαιολογιες για να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 4, ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ, ολοι οι αλλοι "ΒΛΕΠΟΥΝ" μονο εσεις ταγαρακια νομιζετε οτι περναν οι τσαμπουκαδες του '80,ΚΟΤΕΣ......αντε καμια μαλαματινα

Θα σου δωσω και την 1 και τη 2 και την τρια και την 44 ταγαρακο.......

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ρε δεν καταλαβεινεις
αν σου δωκω ολη την 1
1.200 παιρνεις
1.500 μου δινεις
ετσι παει

Καλα ρε συ, περιμενεις να καταλαβει το γιδι??????

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ψευταρα
στην 7-8 δεν εχεις
δωσε
δωσε κατι
δωσε ενα μπλοκακι

Καλα.... καθεσαι και ασχολεισαι?????? Οι αδελφες δε δινουν... ΤΕΛΟΣ.... στα @@ μας... ΤΕΛΟΣ... ασε που πρεπει να τους δωσουμε να ερθουν στο Βικελιδης...... ρωτας τον Σολωνα αν εχει ορεξη να καθαριζει με betadine 3 μερες την κερκιδα????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλα... τα αρχιδια μας κουνιουνται.... ΓΕΛΙΟΙ..... ειστε η μονη πουστροομαδουλα που εχετε τετοιες απιστευτες δικαιολογιες για να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 4, ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ, ολοι οι αλλοι "ΒΛΕΠΟΥΝ" μονο εσεις ταγαρακια νομιζετε οτι περναν οι τσαμπουκαδες του '80,ΚΟΤΕΣ......αντε καμια μαλαματινα

Θα σου δωσω και την 1 και τη 2 και την τρια και την 44 ταγαρακο.......
1) Την 3?Τι μου θυμιζεις τωρα,τι μου θυμιζεις!!!!χα χα χα
2) Την 44? Δεν πιστευω να ειναι συμπτωματικος ο αριθμος???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ειναι ο γνωστος ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΤΟΣ αριθμος χαρη στον οποιο υπαρχεις!!!!Αν και αυτο ειναι καλο γιατι τετοιο σβερκο για φαπες δυσκολα βρισκεις!!!!ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
1) Την 3?Τι μου θυμιζεις τωρα,τι μου θυμιζεις!!!!χα χα χα
2) Την 44? Δεν πιστευω να ειναι συμπτωματικος ο αριθμος???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ειναι ο γνωστος [glow=red,2,300]ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΤΟΣ αριθμος χαρη στον οποιο υπαρχεις[/glow]!!!!Αν και αυτο ειναι καλο γιατι τετοιο σβερκο για φαπες δυσκολα βρισκεις!!!!ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ

Χαρη στον οποιο θα ΗΘΕΛΕΣ και συ πολυ να υπαρχεις, αλλα δε σου εκατσε.... οποτε ΠΙΠΑ ΣΤΗΝ ΠΙΠΑ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ........κοκκαλης-βγενοπουλος-πατερας..... οποιος γουσταρει σε γονατιζει και σε τσιμπουκωνει........

Ααααα.... πληροφορια... ο Γιωργακης, ο πρωθυπουργος ντε, δε δινει ΠΙΠΕΣ.... οποτε ετοιμασου.... μην ανοιξει το ΨΥΓΕΙΟ..... χαθηκες.....  :s&m_3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom