Επισκέπτης
και για να μαθαινεις και πεντε πραγματα ο μαγαλυτερος προπονητης που περασε απο τον παγκο σου εστω και για λιγο ειναι Ντέτμαρ Κράμερ που ηταν συμβουλος στη μπαγερ οταν κατακτουσε τα πρωταθλητριων ;)
βγαλε κιαλο χοληΣαν την ποδοσφαιρικη ιδιοφυια της μποκα τζουνιορς...γκρασιαν!
Οπως παντα εδω κ χρονια!Απολαυσε το αραλικι σου απο κατω μου,απολαυσε την 35αρα φαποκρατορα,και σε κανα 2 μηνο θα συναντηθουμε και στο κυπελλο για αλλη μια φαπα!ζοριζεσαι χαρα μου
μαυρα φιδια ζωνουν το τζαμι
αυτο θελω,να μην ασχολειται κανεις μαζι μου!Εσυ ασχολεισου με τον προπονητη που πηρες μεσα απο τα χερια των ρεαλ,Μιλαν,Μπαρτσελονα και εχει σαρωσει τους τιτλους στην πορεια του ως προπονητης!Εγω...τσουκου τσουκου 1-0,παρτο κατω το ερπετο!!!!βγαλε κιαλο χολη
σε τσουζει που ο ΑΡΗΣ ειναι πρωτη ειδηση
και δεν ασχολειται κανεις με την παοκ
κοτο-τσικεν
κοτο-τσικεν
κοτο-τσικεν
ο κουπερ θελει κοτοπουλα δικεφαλα δικεφαλα
εχουμε παρτυ εδώ
δεν θελω ελληνικα
μονο τουρκικα μογγολικα
γιατι ως γνωστον
το φρεσκο κοτοπουλο που παιρνει ο κουπερ φροντιζει
να εχει τα αρχιδια κομενα
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Οπως παντα εδω κ χρονια!Απολαυσε το αραλικι σου απο κατω μου,απολαυσε την 35αρα φαποκρατορα,και σε κανα 2 μηνο θα συναντηθουμε και στο κυπελλο για αλλη μια φαπα!
δεν ντρεπεσαι ρε λιγακιαυτο θελω,να μην ασχολειται κανεις μαζι μου!Εσυ ασχολεισου με τον προπονητη που πηρες μεσα απο τα χερια των ρεαλ,Μιλαν,Μπαρτσελονα και εχει σαρωσει τους τιτλους στην πορεια του ως προπονητης!Εγω...τσουκου τσουκου 1-0,παρτο κατω το ερπετο!!!!
Τι ακριβως γουσταρεις????????
Εισιτηρια θα παρεις οταν αποφασισεις να μου δωσεις ολη την θυρα 1,για να θυμηθω ολα τα παρτι που εχω κανει στο κλεανθης καρπαζιδης!Αλλιως...μπα!Βλεπεις εχω και 21000 διαρκειας!Ενω του ρουλη....ποσα ειναι αραγε?Θα μας πει κανεις?Νοεμβριος μπηκε!!!!:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
δωστε εισητηρια αν φορατε παντελονια
η μηπως τρεμετε τον λαο του ΑΡΗ
θυμασαι;;;
τοτε που τα καναμε ολα πουτανα
Ζορι?Εγω?Το ζορι το τραβας εσυ απο το Σαββατο το βραδυΟτι γουσταρω..... εσυ.... ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ.......ασχολησου με τους 35.... ασχολησου με την ομαδουλα σου...... α και προετοιμασου για κανενα Σταυριδη, λαθος μας τελειωσε αυτος, κανενα παμποριδη στο κοτετσι..... γιατι δυσκολος εισαι γενικοτερα......
αυτο θελω,να μην ασχολειται κανεις μαζι μου!Εσυ ασχολεισου με τον προπονητη που πηρες μεσα απο τα χερια των ρεαλ,Μιλαν,Μπαρτσελονα και εχει σαρωσει τους τιτλους στην πορεια του ως προπονητης!Εγω...τσουκου τσουκου 1-0,παρτο κατω το ερπετο!!!!
ρε δεν καταλαβεινειςΕισιτηρια θα παρεις οταν αποφασισεις να μου δωσεις ολη την θυρα 1,για να θυμηθω ολα τα παρτι που εχω κανει στο κλεανθης καρπαζιδης!Αλλιως...μπα!Βλεπεις εχω και 21000 διαρκειας!Ενω του ρουλη....ποσα ειναι αραγε?Θα μας πει κανεις?Νοεμβριος μπηκε!!!!
Τι επιχειρηματολογια...!Αντε...μπαρτσελονα,βενταλια και και και.....αραξε απο κατω μου και απολαυσε!Γιδι!Και προσοχη οταν σε ξανασυναντησω στο κυπελλο θα σε ξαναπεταξω εξω οπως σε ολη την 90χρονη ιστορια σου!!!!Ελα..... αντε στο κοτετσι σου, καραγκιοζακο, αντε βρες κανενα πιτουρο να φας....
Η Τουμπα ειναι μεγαλυτερη αλλα εχω τα διπλασια διαρκειας οποτε......ρε δεν καταλαβεινεις
εχω 11 χιλιαδες διαρκειας
αν σου δωκω ολη την 1
που θα πανε τα διαρκειας της 1
δεν καταλαβαινεις
1.200 παιρνεις
1.500 μου δινεις
ετσι παει
η τουμπα ειναι μεγαλυτερη ετσι και αλλιως
ψευταραΗ Τουμπα ειναι μεγαλυτερη αλλα εχω τα διπλασια διαρκειας οποτε......
Εισιτηρια θα παρεις οταν αποφασισεις να μου δωσεις ολη την θυρα 1,για να θυμηθω ολα τα παρτι που εχω κανει στο κλεανθης καρπαζιδης!Αλλιως...μπα!Βλεπεις εχω και 21000 διαρκειας!Ενω του ρουλη....ποσα ειναι αραγε?Θα μας πει κανεις?Νοεμβριος μπηκε!!!!
ρε δεν καταλαβεινεις
εχω 11 χιλιαδες διαρκειας
αν σου δωκω ολη την 1
που θα πανε τα διαρκειας της 1
δεν καταλαβαινεις
1.200 παιρνεις
1.500 μου δινεις
ετσι παει
η τουμπα ειναι μεγαλυτερη ετσι και αλλιως
Τι λες ρε συ,η 7 ειναι σχεδον ολη διαρκειαςψευταρα
στην 7-8 δεν εχεις
δωσε
δωσε κατι
δωσε ενα μπλοκακι
ψευταρα
στην 7-8 δεν εχεις
δωσε
δωσε κατι
δωσε ενα μπλοκακι
1) Την 3?Τι μου θυμιζεις τωρα,τι μου θυμιζεις!!!!χα χα χαΚαλα... τα αρχιδια μας κουνιουνται.... ΓΕΛΙΟΙ..... ειστε η μονη πουστροομαδουλα που εχετε τετοιες απιστευτες δικαιολογιες για να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 4, ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ, ολοι οι αλλοι "ΒΛΕΠΟΥΝ" μονο εσεις ταγαρακια νομιζετε οτι περναν οι τσαμπουκαδες του '80,ΚΟΤΕΣ......αντε καμια μαλαματινα
Θα σου δωσω και την 1 και τη 2 και την τρια και την 44 ταγαρακο.......
1) Την 3?Τι μου θυμιζεις τωρα,τι μου θυμιζεις!!!!χα χα χα
2) Την 44? Δεν πιστευω να ειναι συμπτωματικος ο αριθμος????
Ειναι ο γνωστος [glow=red,2,300]ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΤΟΣ αριθμος χαρη στον οποιο υπαρχεις[/glow]!!!!Αν και αυτο ειναι καλο γιατι τετοιο σβερκο για φαπες δυσκολα βρισκεις!!!!ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ