thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
E ρε γλέντια που έρχονται...
Καλα ρε thess,παλι σ'αυτους υπεγραψε????Ρε τελικα ειχε δικιο ο βαζελος διευθυντης......Επειδή είμαι σίγουρος οτι δεν καταλαβατε τι εννοώ με το "μεγάλη εβδομάδα για εσάς", να σας βοηθήσω λίγο:
Τι ειρωνευεσαι ρε μεγαλε?Εσυ παιζεις 6/8 Ευρωπη...klain main δηλαδη!!!!Ενω εγω παιζω μια μερα πριν ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ,με την παντοδυναμη,τρισμεγιστη,λαοφιλεστερη ομαδα του κοσμου ρε,ξυπναααααααα!Με καμερες απο 878 τηλεοπτικα δικτυα απο χωρες ολης της υφηλιου!32000 δημοσιογραφους που θα καταγραψουν το κοσμοιστορικο γεγονος!Με παροντες 367 επιστημονες που θα αλωνισουν ενα προς ενα τα καθισματα του κλεανθης τριαριδης προκειμενου να καταγραψουν στο βιβλιο των ρεκορ γκινες την προσπαθεια των πολυαριθμων οπαδων μας το πρωτο μεταπολεμικο sold out στο συγκεκριμενο γηπεδο!!!Και ολα αυτα στις 5/8 στο ξαναθυμιζω ειρωνα και αλαζονα συμπολιτη!!!
Ήρθα κουφάλες γιοκ οι διακοπές.... όπως και οι διακοπές του πουστόλο. Τώρα δουλειά και ευρώπη. Μπορεί να πάω και στο αεκ μποκά. Εκτός και αν παίξουν και με τον πάνθραξ
μην γραφεις αγνωστες λεξεις για τους αρειανουςΤι ειρωνευεσαι ρε μεγαλε?Εσυ παιζεις 6/8 Ευρωπη...klain main δηλαδη!!!!Ενω εγω παιζω μια μερα πριν ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ,με την παντοδυναμη,τρισμεγιστη,λαοφιλεστερη ομαδα του κοσμου ρε,ξυπναααααααα!Με καμερες απο 878 τηλεοπτικα δικτυα απο χωρες ολης της υφηλιου!32000 δημοσιογραφους που θα καταγραψουν το κοσμοιστορικο γεγονος!Με παροντες 367 επιστημονες που θα αλωνισουν ενα προς ενα τα καθισματα του κλεανθης τριαριδης προκειμενου να καταγραψουν στο βιβλιο των ρεκορ γκινες την προσπαθεια των πολυαριθμων οπαδων μας το πρωτο μεταπολεμικο sold out στο συγκεκριμενο γηπεδο!!!Και ολα αυτα στις 5/8 στο ξαναθυμιζω ειρωνα και αλαζονα συμπολιτη!!!
ΥΓ Και αν νομιζεις οτι ο βιτολο θα ερθει στην ομαδουλα σου,εισαι βαθια νυχτωμενος!!!Η στον αρη η πουθενα στην ελλαδα!Μου το ειπε ο βαζελος γιαννακης
Κοιτα ειναι τιμη καθε ομαδουλας να εχει στο ροστερ παιχτη του Θεου,αφου ο μονος λογος που χαιρονται ειναι οτι πηραν παιχτη που φορεσε την κιτρινη φανελλα,οσο κι αν δε το παραδεχονται...τι να κλασει ο Ιμπρα και ο Ροναλντο και ο Κακα εδω πηρανε(;) βιτολο, παει μας κανανε τα μουτρα κρεας λυθηκε το προβλημα τους μεχρι και τα δισεγγονα τους και τους εξωγηινους για πλακα 5μπαλα θα ριχνουνε
εσυ μπαινεις και στο εμπερορ μωρη λουγκριτιανη βοργιασσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ..............
Ακουσες τι ειπε ο κοντης???????μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεσυ μπαινεις και στο εμπερορ μωρη λουγκριτιανη βοργια