Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Τα διαρκειας σας δεν ισχουν ε???Σας πιανουν τον κωλο και εσας μου φαινεται...οπως στους μπαουγκτζιδες που οπως το πανε θα βγαλουν ξεχωριστα διαρκειας και για τα ντερμπυ... :2funny: :2funny:
τα διαρκειας ισχυουν για αλλο φιλικο
με ουντινεζε νομιζω
αλλα δεν με απαντησες
θυμασαι που σε εκοψα το πρωταθλημα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Οχι,οχι...Δεν ημουν μεσα...Ποτε εγινε??? :rolleyes: :rolleyes: :grin: :2funny: :2funny: :dancing:
θυμηθηκες;;;
νικουσατε 1-0 πανιγυριζατε λιγα λεπτα πριν ληξει το ματς
γιατι εχανε ο βαζελος στην ξανθη
αλλα στο 89 ο ζεντιλ σας εστειλε.....
35.000 αεκατζηδες ειναι τεζα
και 2.000 αρειανα βγαζουν τα λαρυγγια τους

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
θυμηθηκες;;;
νικουσατε 1-0 πανιγυριζατε λιγα λεπτα πριν ληξει το ματς
γιατι εχανε ο βαζελος στην ξανθη
αλλα στο 89 ο ζεντιλ σας εστειλε.....
35.000 αεκατζηδες ειναι τεζα
και 2.000 αρειανα βγαζουν τα λαρυγγια τους
Περα απο την πλακα το πλασε του ζεντιλ με το εξωτερικο,μπροστα μου μπηκε. :'( :'( :tickedoff:..Παρα την κηδεια ομως που μας εκανε ο ντουσαν τοτε,Για να δεις το μεγαλειο μας σαν σωματειο,σας δωσαμε το φετινο μπας και βγεις ουεφα,αλλα ο κροκους ειχε αλλα σχεδια... :- :-

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
να το γραφετε και εσεις στην ιστορια σας σαν τους αλλους εκει πανω που αναγραφουν και τις 2ες θεσεις  :grin:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Περα απο την πλακα το πλασε του ζεντιλ με το εξωτερικο,μπροστα μου μπηκε. :'( :'( :tickedoff:..Παρα την κηδεια ομως που μας εκανε ο ντουσαν τοτε,Για να δεις το μεγαλειο μας σαν σωματειο,σας δωσαμε το φετινο μπας και βγεις ουεφα,αλλα ο κροκους ειχε αλλα σχεδια... :- :-
ελα ρε συ που μας το δωσες το φετεινο..
αφου περσυ ησασταν μεταξυ φθορας και αφθαρσιας
αλλα εκεινη τηνχρονια με ριμπο που ριξατε 4 στον γαυρο
γαμουσατε και δερνατε
αξιζε μια κουπα η ομαδα που εφταιξε ο κοντος
κακα τα ψεματα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
να το γραφετε και εσεις στην ιστορια σας σαν τους αλλους εκει πανω που αναγραφουν και τις 2ες θεσεις  :grin:
Μην το θεωρεις απιθανο να εχει αφιερωθει ηδη μια πτερυγα στο νεο μουσειο 10τ.μ της ιστοριας του αρη...
ελα ρε συ που μας το δωσες το φετεινο..
αφου περσυ ησασταν μεταξυ φθορας και αφθαρσιας
αλλα εκεινη τηνχρονια με ριμπο που ριξατε 4 στον γαυρο
γαμουσατε και δερνατε
αξιζε μια κουπα η ομαδα που εφταιξε ο κοντος
κακα τα ψεματα
Στο δωσα θες δε θες να το παραδεχτεις...Τι να γινει που εχω ψυχοπονιαρη κοουτσ?? :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Βαριεμαι να απαντησω στους ντορκς, βορειους και νοτιους, το γατακι της σμυρνης ειναι απιστευτα λιγο........

Και Ντικουδη εχω λεμε λεμε............. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Βαριεμαι να απαντησω στους ντορκς, βορειους και νοτιους, το γατακι της σμυρνης ειναι απιστευτα λιγο........

Και Ντικουδη εχω λεμε λεμε............. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
αντε να ανεβαινει το μπασκετακι

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
αντε να ανεβαινει το μπασκετακι

Ειναι η ιδεα μου 'η απο τοτε που εφυγε ο σκορδας, ολα πηγαινουν (μεχρι στιγμης) απο το καλο στο ΚΑΛΥΤΕΡΟ??????? Ποδοσφαιρο-μπασκετ-βολλευ-λεσχη-διαρκειας..... ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ειναι η ιδεα μου 'η απο τοτε που εφυγε ο σκορδας, ολα πηγαινουν (μεχρι στιγμης) απο το καλο στο ΚΑΛΥΤΕΡΟ??????? Ποδοσφαιρο-μπασκετ-βολλευ-λεσχη-διαρκειας..... ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
και ο τζεβελεκος.....
πακετο

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Κοιτα πως θα γεμισουμε ντορκς......

Ρε παιδια, ειδε κανεις τον Βιτολο????????

τον αιμαρ???????

τον ρεγκειρο?????

τον κατσουρανη????????

τον εστογιαννοφ??????

Ο κονσεισαος-πηρατηφανελαμουστοσπιτι, γιατι ανανεωσε ενω τον ειχαν για πουλο????? ο παυλος????????

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Η ιστορία που δυστυχώς είναι από αυτές που περνούν στα ψιλά, έχει ως εξής: Το 2007 σ’ ένα νόμο που είχε τον άσχετο με τον αθλητισμό τίτλο «Αγορές χρηματοπιστωτικών μέσων και άλλες διατάξεις» η κυβέρνηση πέρασε μια ακόμη ρύθμιση για τα χρέη των Αθλητικών Ανωνύμων Εταιρειών. Το «ζουμί» στη συγκεκριμένη περίπτωση βρίσκεται στην παράγραφο 13 του άρθρου 86 αυτού του νόμου (3606/07) όπου, άκουσον - άκουσον, προβλέπεται πως τα χρέη προς ποδοσφαιριστές που με αποφάσεις της ΕΠΟ ή της Σούπερ Λίγκας τους έχουν επιδικαστεί και βαρύνουν την  ΠΑΕ Αρης, η οποία πρόλαβε ανοιχτές τις θύρες του άρθρου 44 και μαζί με την ΑΕΚ εισήλθε και αυτή και την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα που την εποχή του κ. Κούγια μετετράπη από ΠΑΕ σε ΤΑΠ και τώρα ξανάγινε ΠΑΕ και θα την καμαρώνουμε στη Σούπερ Λίγκα, θα ικανοποιηθούν από τον κρατικό προϋπολογισμό μέχρι του ποσού 4.177.000 ευρώ για τους παίκτες του Αρη και μέχρι του ποσού 664.153 για τους παίκτες του ΠΑΣ... ΜΠΛΟΥ

Για να ξέρουμε δηλαδή

Δηλαδή, όσο κι αν ακούγεται κοινότοπο ή για κάποιους λαϊκίστικο, οι από το κράτος φορολογούμενοι καλούνται να πληρώσουν τα σπασμένα δύο ανωνύμων εταιρειών, οι οποίες γλίτωσαν τα χρέη μεταφέροντάς τα στις πλάτες των φορολογούμενων και τουλάχιστον στην περίπτωση του Αρη καμία βλάβη δεν υπέστησαν (π.χ. υποβιβασμός λόγω χρεών). Επίσης, ούτε το χρέος, από τη στιγμή που μεταβιβάστηκε στους φορολογούμενους, αποτέλεσε ποινή για τα φυσικά πρόσωπα που το δημιούργησαν, αφού δεν μετακυλίστηκε πάνω τους. Την περασμένη Τετάρτη ο κ. Ιωαννίδης, υφυπουργός Αθλητισμού, μαζί με τον πακτωλό χρημάτων που μοίρασε στις ομοσπονδίες, στο τέλος της σχετικής ανακοίνωσης γνωστοποίησε ότι «δίνετε 1.211.000 ευρώ, ως 2η δόση, του πρώτου εξαμήνου 2009, για τη ρύθμιση απαιτήσεων των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών (Ελλήνων και αλλοδαπών) κατά των ΠΑΕ Αρης και ΠΑΣ Γιάννινα». Ετσι, για να ξέρουμε, τουλάχιστον, τι πληρώνουμε... ΜΠΛΟΥ

Έτσι η διοίκηση της Cosmote ενεργώντας σε προφανή αντίθεση με τα συμφέροντα των μετοχών του ομίλου στον οποίο ανήκει δηλαδή στον Ο.Τ.Ε. ανανέωσε τη συνεργασία µε τον ΠΑΟ, το τίµηµα της οποίας ήταν πολύ υψηλό ακόµη και για τα δεδοµένα της οικονοµίας πριν από την κρίση, ως κύριος χορηγός. Επίσης ανανέωσαν συνεργασία µε την ΠΑΕ Αρης  έναντι υπερδιπλάσιου ποσού από αυτό που είχε καταβάλει η Vodafone κατά την προηγούµενη αγωνιστική περίοδο.

αυτα, για να μην τρωνε τον παπα οι φιλοι μου οι αρειανοι, οτι το κρατος πολεμα τον Αρη

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ω ω ω ω ω ω βαλερεγκα σ'αγαπω
μεσα στην καρδια μου εχω τον νορβηγο

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
δεν νιωθεις πολυ περηφανος που η ομαδα σου επιτελους θα κανει sold out?

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
φιλοι και εχθροι του θεου
δες τε το αξιζει 2:30 λεπτα απο τον χρονο σας
δυο απο τις μεγαλυτερες ομαδες του πλανητη αναμετρονται σε φιλικη μαχη στις 5 αυγουστου
στο λα μπομπονερα της ελλαδος
ενας εκ  των δυο φανατικοτερων και semper fidelis οπαδους του πλανητη αλλα και του γαλαξια
δινει τα ρεστα του στις 9:00 το βραδυ
προκειτε για το γεγονος της χρονιας στην πολη της σαλονικης
υγ: υπαρχει και ενα  παιχνιδι μιας ομαδας απο τον ανω μαχαλα με κατι νορβηγιδες
ξερει κανεις κατι :think: :think: :think: :think: :think: :think: :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom