Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλά κάναμε και την πήραμε τη χορηγία, το ζόρι σας ποιό είναι;

Τα τηλεοπτικά της ΕΡΤ είναι σαν 10 χορηγίες...  Τα οποία για τους γνωρίζοντες αντιστοιχούν σε νταβατζιλίκια λεφτά (ΔΕΗ κτλ)...
σε καλη μερια τα λεφτα της εποχορηγησης!!και για να απαντησω σε μια προηγουμενη ερωτηση σου,κυριακιδη τον λενε!

Επισκέπτης
ρε συναγωνιστές θα ξυπνήσουμε καμιά φορά? γαμώ το κέρατο μου καθόμαστε εδώ και τσακωνόμαστε για της κολοομάδες μας εντάξει κάνουμε το κέφι μας με αυτές και ξεδίνουμε αλλά να τσακωνόμαστε  στην ουσία αν το κάθε λαμόγιο που μπορεί να μπει μέσα σε αυτές να το παίξει παράγοντας και να βρει το τραπέζι στρωμένο με τα δικά μου και τα δικά σας λεφτά και γαμώ το κέρατο μου πάλι τα παιδιά μας να πηγαίνουν σε σχολεία με κτίρια ερείπια και σε αυτό το ζήτημα να κάνουμε τον μαλάκα? κουλάρετε λίγο ρε!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
ρε συναγωνιστές θα ξυπνήσουμε καμιά φορά? γαμώ το κέρατο μου καθόμαστε εδώ και τσακωνόμαστε για της κολοομάδες μας εντάξει κάνουμε το κέφι μας με αυτές και ξεδίνουμε αλλά να τσακωνόμαστε  στην ουσία αν το κάθε λαμόγιο που μπορεί να μπει μέσα σε αυτές να το παίξει παράγοντας και να βρει το τραπέζι στρωμένο με τα δικά μου και τα δικά σας λεφτά και γαμώ το κέρατο μου πάλι τα παιδιά μας να πηγαίνουν σε σχολεία με κτίρια ερείπια και σε αυτό το ζήτημα να κάνουμε τον μαλάκα? κουλάρετε λίγο ρε!!!!!!!!!!!
ετσι σε θελω ρε αριων  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:!!τι κανει ενα μιουτ ομως.... ;) ;) ;) ;)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Καλά κάναμε και την πήραμε τη χορηγία, το ζόρι σας ποιό είναι;

Τα τηλεοπτικά της ΕΡΤ είναι σαν 10 χορηγίες...  Τα οποία για τους γνωρίζοντες αντιστοιχούν σε νταβατζιλίκια λεφτά (ΔΕΗ κτλ)...

[/quote

Το τηλεοπτικο συμβολαιο της ΝΕΤ ηλθε μεσα απο μια εμπορικη συναλλαγη που βασιζεται στο νομο προσφορα-αντιπροσφορα, αφου ειχε να συναγωνιστει τις ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ του supersport και νωριτερα,πριν βγει απο το παιχνιδι, του alpha. Βεβαια επιμελως ξεχνατε πως θα μπορουσατε καλλιστα να διαπραγματευτειτε και εσεις τηλεοπτικο συμβολαιο με καθε ΝΕΤ αν Ο ΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ, εχοντας μαλιστα παρει τα χρηματα προκαταβολικα.
Ομως η ιστορια με τη ΔΕΠΑ ειναι κατι αλλο..... μιλαμε για μια ΔΗΜΟΣΙΑ (οπως φυσικα και η ΝΕΤ) ΕΤΑΙΡΕΙΑ η οποια ομως ειναι ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ, δεν εχει ανταγωνιστες στο χωρο της κατα συνεπεια δε συντρεχει και -ιδιαιτερος- λογος διαφημισης της, αφου ο υποψηφιος πελατης θα παει απευθειας εκει, χωρις να εχει αλλη επιλογη. Αυτο περιπου σας λενε και τα παιδια της Θ4, γιατι βλεπουν μπροστα και -πολυ σωστα για μενα- δε θελουν να παραμεινουν στο καθεστως του "παρε-δωσε" με τον κρατικο μηχανισμο.
Το "10 χορηγιες" δεν ξερω που το ειδες, μιλαμε για 1.7 εκ. τηλεοπτικο το χρονο ο Αρης και συ για 1 εκ. διαφημιση φανελας ΕΧΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ, σωστα?? Και βεβαια δεν αντιλεγω οτι ειναι ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ολη η ιστορια της πληρωμης της ΕΡΤ μεσω ΔΕΗ αλλα δε φταει ο Αρης ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ρε παιδια!!!!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
SORRY για το λαθος στην προηγουμενη παραθεση μου............

φιλε arion +10000000000000 για την τοποθετηση σου....

Επισκέπτης
μα που στο διάολο σε άλλη χώρα γίνονται αυτά τα πράγματα να το παίζουν όλοι μάγκες με τα λεφτά τα δικά μας!!!!!!!!!!!!!!!!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Σωστοοοοοοοοοοοοοοοος.!!!!
+10000000000000000000

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Στο κατω κατω ακομα και τα ποδοσφαιρικα-αθλητικα-ομαδες-φανατισμος ειναι μεσα στο γενικοτερο πλαισιο του δογματος τους.... ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ !  :think:

Επισκέπτης
να σας πω και κάτι άλλο αν δείτε πολύ  εδώ μέσα τον Νικολαίδη κοντό 44 λαμόγιο τον λένε βανδή ένα σωρό κοσμητικά επίθετα.
για εμένα είναι ο ποιο μάγκας και ειλικρινείς όχι γιατί έπαιξε ποδόσφαιρο στην ΑΕΚ και τώρα είναι και πρόεδρος της ομάδος που η ζωή με έκανε ΑΕΚτζή αλλά ο Ντέμης τους χάλασε την σούπα, όλοι λένε οι πρώην διοικήσεις οι πρόεδροι τα φάγανε τα κάνανε , πες τε μου ποιος τόλμησε εφόσον υπάρχει αποδεδειγμένα απάτη εις βάρος του συλλόγου τόλμησε να πάει στην δικαιοσύνη? μόνο ο Ντέμης τον πάει γαμώντας τον αγαπούλα και αν δεν παιχτεί χοντρή πουστιά εις βάρος του Ντέμη του αγαπούλα θα του πάρει μέχρι και τα σώβρακα και θα τον βάλει και μέσα, και λέω μην γίνει καμιά πουστιά γιατί κάτι παίζει, ο αγαπούλας ανήκει πολιτικά στην ΝΔ και δεν είναι τυχαίο εκεί που το ζήτημα του γηπέδου έτρεχε τώρα με την δίκη που ήταν πριν της γιορτές κόλλησε το θέμα.
πολλοί  πρόεδροι το είδαν το ζήτημα ότι τους έχει χαλάσει την μαγκιά και αυτοί είναι που μέσω διάφορων μέσων περνάνε μηνύματα στους οπαδούς άλλων συλλόγων και τον λούζουν με ένα σωρό κοσμητικά επίθετα, και να δείτε μια ημέρα αυτοί που αγαπάνε το ποδόσφαιρο θα πίνουν νερό στο όνομα του Ντέμη. 

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Φίλε Αρίων ο ντέμης θεωρείται ο ηθικός αυτουργός της επίθεσης στους Θρακομακεδονες...

Επισκέπτης
Φίλε Αρίων ο ντέμης θεωρείται ο ηθικός αυτουργός της επίθεσης στους Θρακομακεδονες...
κάνεις μεγάλο λάθος φίλε η επίθεση ήταν στημένη μόνο και μόνο για να τα ρίξουν στον Ντέμη γιατί απλά από τότε τους είχε μπει στο μάτι.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Παίδες ο Αμορόζο είναι μεγάλη παιχτούρα και για μένα θα βγει Κοβάσεβιτς Νο 2,αρκεί να μην έχει πάλι προβλήματα με τα πόδια του!!!Ζούσα για αρκετά χρόνια στο Ντορτμουντ και φυσικά στη γερμανία υποστήριζα και εξακολουθώ να υποστηρίζω τη μπορούσια,λατρεύτηκε στο Ντορτμουντ όπως και ο Μαραντόνα στη Νάπολι,αφού έβγαλε μάτια στη Βundesliga :rockon: :rockon: :rockon:βέβαια μετά άρχισαν τα προβλήματα με τους τραυματισμούς και τον πήρε η κάτω βόλτα...για Ελλάδα όμως είναι έστω και στα 33 προς 34 σούπερ!!Φίλοι Αρειανοί είμαι σίγουρος ότι θα τον λατρέψετε όσο τον λατρέψαμε κι εμείς στο Ντόρτμουντ :rockon: :rockon: :rockon:
Μεχρι να ανέβει και ο ΠΑΣ στη Σουπερ Λίγκα(δηλαδη την επόμενη σαιζόν :rockon:)θα υποστηρίζω τον Άρη στο πρωτάθλημα :rockon: :rockon: :rockon:

Υ.Γ. άντε να ξεκινήσει και το πρωτάθλημα στη ΄Β γίατι έχουμε να πάμε γήπεδο 2,5 μήνες και χαρμανιάσαμε :crazy:
πούστη Κιάσσε τη σε περιμένει :knuppel: :knuppel: :knuppel: :uzi: :uzi: :uzi:

Επισκέπτης
Παίδες ο Αμορόζο είναι μεγάλη παιχτούρα και για μένα θα βγει Κοβάσεβιτς Νο 2,αρκεί να μην έχει πάλι προβλήματα με τα πόδια του!!!Ζούσα για αρκετά χρόνια στο Ντορτμουντ και φυσικά στη γερμανία υποστήριζα και εξακολουθώ να υποστηρίζω τη μπορούσια,λατρεύτηκε στο Ντορτμουντ όπως και ο Μαραντόνα στη Νάπολι,αφού έβγαλε μάτια στη Βundesliga :rockon: :rockon: :rockon:βέβαια μετά άρχισαν τα προβλήματα με τους τραυματισμούς και τον πήρε η κάτω βόλτα...για Ελλάδα όμως είναι έστω και στα 33 προς 34 σούπερ!!Φίλοι Αρειανοί είμαι σίγουρος ότι θα τον λατρέψετε όσο τον λατρέψαμε κι εμείς στο Ντόρτμουντ :rockon: :rockon: :rockon:
Μεχρι να ανέβει και ο ΠΑΣ στη Σουπερ Λίγκα(δηλαδη την επόμενη σαιζόν :rockon:)θα υποστηρίζω τον Άρη στο πρωτάθλημα :rockon: :rockon: :rockon:

Υ.Γ. άντε να ξεκινήσει και το πρωτάθλημα στη ΄Β γίατι έχουμε να πάμε γήπεδο 2,5 μήνες και χαρμανιάσαμε :crazy:
σωστος ο γιαννιωτης  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
σωστος ο γιαννιωτης  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
warhol δε μπορει κανενας να αμφισβητησει την αξια του Αμοροζο. Αν αποφασισει να παιξει θα παει καλα. Το μονο ερωτηματικο??? ο Μπαγεβιτς. Θυμησου οτι ποτε δεν τα πηγε καλα με μεγαλους παικτες-βεντετες

Επισκέπτης
warhol δε μπορει κανενας να αμφισβητησει την αξια του Αμοροζο. Αν αποφασισει να παιξει θα παει καλα. Το μονο ερωτηματικο??? ο Μπαγεβιτς. Θυμησου οτι ποτε δεν τα πηγε καλα με μεγαλους παικτες-βεντετες
θα δειξει.....

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
...βέβαια μετά άρχισαν τα προβλήματα με τους τραυματισμούς και τον πήρε η κάτω βόλτα...

Ωχ ωχ ωχ...  Δηλαδή στην προπόνηση αυτός με τους βασικούς και ο Κλοτσίδας με τους αναπληρωματικούς;  Και μετά η Τούμπα και ο Τσιρίλο;

Ο Κιάσσος τί έκανε πάλι;

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ωχ ωχ ωχ...  Δηλαδή στην προπόνηση αυτός με τους βασικούς και ο Κλοτσίδας με τους αναπληρωματικούς;  Και μετά η Τούμπα και ο Τσιρίλο;
Ο Κιάσσος τί έκανε πάλι;
Εκανε το λάθος να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΣ....δεν ξέρω αν θυμάσαι μπαράζ περιόδου 2000-01 ΠΑΣ-ΟΦΗ...ο συγκεκριμένος παίκτης και ο Μάουρο που είχε περάσει και από το ΠΑΟ μια βραδιά...είναι persona non grata για όλους τους Γιαννιώτες!!!
:knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :ak: :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi:

Συνημμένα

• snakeater1.jpg
    snakeater1.jpg
    205,2 KB · Εμφανίσεις: 53

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Εκανε το λάθος να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΣ....δεν ξέρω αν θυμάσαι μπαράζ περιόδου 2000-01 ΠΑΣ-ΟΦΗ...ο συγκεκριμένος παίκτης και ο Μάουρο που είχε περάσει και από το ΠΑΟ μια βραδιά...είναι persona non grata για όλους τους Γιαννιώτες!!!
:knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :ak: :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi:

Σεβασμός στις επιλογές του ποινικολόγου...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Σεβασμός στις επιλογές του ποινικολόγου...
Ναι...το λαμόγιο :headbang: :uglystupid:μας έφερε και το άλλο το αρχιλαμόγιο τον Χριστόγλου για πρόεδρο :headbang: :headbang: :headbang: αν έχει την εντύπωση ότι θα μας κάνει <<οφη>> του Ολυμπιακού είναι γελασμένος και θα βρει τον κόσμο απέναντί του!!!! :cussing: :cussing: :cussing:

Συνημμένα

• resistapasw.jpg
    resistapasw.jpg
    144,8 KB · Εμφανίσεις: 27

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Κυνηγήστε τον με τα παγούρια κι αυτόν, και τον Κιάσσο και τον Πρόεδρο

Πάντως από τη στιγμή που δεν υπάρχει thread για ομάδες Β' Εθνικής, νομίζω οτι μπορούμε να μιλάμε άνετα για αυτές στο παρόν thread, για ευνότητους λόγους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom