Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα. Συμφωνώ με όλα αυτά που λες στην αρχή. Δεν ξέρω αν είναι σωστό να φύγει όμως ο χοντρός. Θα ήθελα να μάθει από τις μαλακίες που έκανε φέτος και να μην τις επαναλάβει. Πολλά πράγματα δεν μου αρέσουν σ'αυτόν π.χ συνεχής κλάψα, έπαρση ανακοινώσεις επι ανακοινώσεων κλπ. Ας ελπίσουμε οτι η έκφραση "μαθαίνω από τα λάθη μου" θα βρει εφαρμογή. Δεν το βλέπω εύκολο πάντως να φεύγει

Πρόεδρος στον αρη μείνε πάντα λαμπρο γραντα (σκορδα) λαμπρο γραντα (σκορδα)

Καλημέρα συντοπίτες και κατα βελλό συνέλληνες...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πρόεδρος στον αρη μείνε πάντα λαμπρο γραντα (σκορδα) λαμπρο γραντα (σκορδα)

Καλημέρα συντοπίτες και κατα βελλό συνέλληνες...
Καλημέρα ξάδελφε. Που εξαφανιστήκατε όλες;

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Δεν το βλέπω εύκολο πάντως να φεύγει
δεν το βλεπω πλεον ευκολο να μαθαινει. Εχει κυλισει. Ειναι πλεον junkie. Δεν εχει επιστροφη φιλε. Και στο λεω πολυ ψυχραιμα. Χωρις νευρα χωρις κινδυνολογια. Καλο ειναι να μαθαινει ΚΑΙ απο τα λαθη των προηγουμενων, αλλα ολοι ξεχναμε απο που ηρθαμε καποια στιγμη και τοτε ξερεις οτι εχεις καει και αλλαζεις εταιρια. Απλο. ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΙΑ (αν υπαρχρει) ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΝΕΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΩΡΑ!!!! ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ. ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΣΑΙΖΟΝ.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δεν το βλεπω πλεον ευκολο να μαθαινει. Εχει κυλισει. Ειναι πλεον junkie. Δεν εχει επιστροφη φιλε. Και στο λεω πολυ ψυχραιμα. Χωρις νευρα χωρις κινδυνολογια. Καλο ειναι να μαθαινει ΚΑΙ απο τα λαθη των προηγουμενων, αλλα ολοι ξεχναμε απο που ηρθαμε καποια στιγμη και τοτε ξερεις οτι εχεις καει και αλλαζεις εταιρια. Απλο. ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΙΑ (αν υπαρχρει) ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΝΕΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΩΡΑ!!!! ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ. ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΣΑΙΖΟΝ.
Καμία σχέση με προσωπολατρεία, μην τρελαθούμε τώρα. Όμως ποιός να αναλάβει; Ποιός είναι τόσο τρελός; Μήπως να μην καταδικάσουμε κάποιον με μια κακή χρονιά;

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Καμία σχέση με προσωπολατρεία, μην τρελαθούμε τώρα. Όμως ποιός να αναλάβει; Ποιός είναι τόσο τρελός; Μήπως να μην καταδικάσουμε κάποιον με μια κακή χρονιά;
οχι φιλε μου δεν τρελαινομαστε αλλα υπαρχει η εξης παραμετρος, η οποια ειναι μαλλον και η ποιο σημαντικη. το οικονομικο. μην αρχισουμε παλι να χρωσταμε. Θα γινω γραφικος αλλα ο αρης ειναι μια εταιρια. αν αρχισουμε παλι να χρωσταμε τοτε ειναι το προβλημα ποιος θα αναλαβει. Ο προεδρος τωρα δινει εμπιστοσυνη στον κοντη, ο οποιος κανει απανοτα λαθη. και η επαρση η ξεροκεφαλια και το οπαδηλικη του δυσκολα θα τον αφησουν να λειτουργησει εγκαιρα. μαθαινει ο Λαμπρος αλλα ειναι κρισημη η στιγμη και μηπως ειναι αργα να σωθει η κατασταση μετα απο καποιο διαστημα που θα συνειδητοποιησει τα λαθη του... αυτο ειναι που φοβαμαι καταλαβες? φοβαμαι για την υγεια του συλλογου. αν δεν υπαρχει υγεια δεν γινεται να εχεις και ομαδα. βλεπε τον παο. εχει λεφτα και δεν εχει ομαδα. σκεψου να μην ειχε...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, που δεν επιβεβαιώνονται από καμία πλευρά, χθες βράδυ έγινε η τελική επαφή ανάμεσα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Θανάση Παπάζογλου. Ως γνωστό, ο επιθετικός του Άρη μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και έχει δικαίωμα να συζητήσει και να προσυμφωνήσει με άλλη ομάδα. Έτσι, μετά τη χθεσινή συνάντηση, οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν έρθει σε συμφωνία για να μεταγραφεί ο Παπάζογλου στο Δικέφαλο του Βορρά.

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, που δεν επιβεβαιώνονται από καμία πλευρά, χθες βράδυ έγινε η τελική επαφή ανάμεσα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Θανάση Παπάζογλου. Ως γνωστό, ο επιθετικός του Άρη μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και έχει δικαίωμα να συζητήσει και να προσυμφωνήσει με άλλη ομάδα. Έτσι, μετά τη χθεσινή συνάντηση, οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν έρθει σε συμφωνία για να μεταγραφεί ο Παπάζογλου στο Δικέφαλο του Βορρά.
Για τετοια λαθη μιλαω. δεν διασφαλιζει το μελλον της ομαδας. φτιαχνουμε ελληνες παιχτες και τους μοιραζουμε αριστερα και δεξια...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Για τετοια λαθη μιλαω. δεν διασφαλιζει το μελλον της ομαδας. φτιαχνουμε ελληνες παιχτες και τους μοιραζουμε αριστερα και δεξια...
Σ'αυτό συμφωνώ απόλυτα. Μπορεί κανείς να μου πει γιατί δεν έπαιζε ο Παπάζογλου; Όχι αερολογίες όμως, να ξέρει σίγουρα

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Σ'αυτό συμφωνώ απόλυτα. Μπορεί κανείς να μου πει γιατί δεν έπαιζε ο Παπάζογλου; Όχι αερολογίες όμως, να ξέρει σίγουρα
Σιγουρα ξεσιγουρα δεν ξερω αλλα αν ημουν ο μαζινιο που ειμαι και μανατζερ θα εβαζα τα δικα μου τα παιδια να παιζουν στην ομαδα. Ποιοι ελληνες? Αποτελεσμα ζηταω και θα το καταφερω με παιχτες που εχω επικοινωνια. Οι ελληνες ειναι οι αλβανοι της ομαδας. Γι αυτο μου τελειωσανε τον νεμπεγλερα επειδη ειπε πολυ σωστα το παιδι, να παιζουν και οι ελληνες. Τον παρακολουθει κανεις σας? ΓΑΖΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!!!!!!!!!!!!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σιγουρα ξεσιγουρα δεν ξερω αλλα αν ημουν ο μαζινιο που ειμαι και μανατζερ θα εβαζα τα δικα μου τα παιδια να παιζουν στην ομαδα. Ποιοι ελληνες? Αποτελεσμα ζηταω και θα το καταφερω με παιχτες που εχω επικοινωνια. Οι ελληνες ειναι οι αλβανοι της ομαδας. Γι αυτο μου τελειωσανε τον νεμπεγλερα επειδη ειπε πολυ σωστα το παιδι, να παιζουν και οι ελληνες. Τον παρακολουθει κανεις σας? ΓΑΖΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!!!!!!!!!!!!
Για τον Νεμπεγλέρα λες οτι γαζώνει;

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Ναι παιζει παρα πολυ καλα.
Διαβαζα τωρα στο μετροσπορτ.τζι αρ οτι ο μαζινιο σφιγγει τα λουρια.
Ρε γαμωτο αυτα τα λουρια ολο σφιγγουν. θα σκασουν πια τα παιδια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Παντως περα απο την πλακα δεν μπορει ο ανθρωπος. εφερε αποτελεσματα χαρη στην περιοδο αλλαγης προπονητη. Με την ξανθη που επρεπε να φαινεται σιγα σιγα σοβαρο αποτελεσμα δουλειας με τους παιχτες... ειδαμε τι εγινε. Και επισης αυτα μπορουν οι φανταστικοι μας παιχτες, και αυτα παιρνουμε σαν αποτελεσμα. βλονταρτσικ, καμπορα, ρομπερζ, σιστον,ζεντιλ, μπατιον, ρεγκειρο, ΕΞΩ. Τον Λαμπριακο το κουτσο αλογο γιατι το πηραμε? επειδη ηθελε να παρει συνταξη απο την αγαπημενη του ομαδα?
Τι προσφερει ρε συ λαμπροοοοοοοοοο?
Γιναμε τοσο υπερ ανω χρηματων ξαφνικα?
Τοσο καλο ροστερ εχουμε που χωραει να πληρωνουμε εναν τελειωμενο και παντα μετριο παιχτη?
Η μηπως επειδη η οικογενεια του Αρη δεν κρεμαει τα παιδια της? Τιμης ενεκεν? Ρε ΟΥΣΤ ΑΠ ΕΔΩ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
Να παρουν αυτους τους παιχτες και να τους πανε σε αλλη ομαδα για να την κανουν μεγαλη. θα τους παρει κανεις κυριε κοντη?
θα φερεις το καλοκαιρι παλι παιχταραδες σαν κι αυτους? Η μηπως θα μαθεις απο τα λαθη σου?
Λαμπρο πεταξου ισπανια αγορακι μου, και πηγαινε και γλυψε τα ποδια του φερερ που ο ανθρωπας ειναι επαγγελματιας, και ζητα ταπεινα συγνωμη για το καλο του συλλογου.
τι θα σου ζητησει? να βγαλει λεφτα απο την ομαδα σε ανταλλαγμα να σου την στρωσει? Δωστου κατι, διαπραγματευσου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ενα εμαθες να κανεις μονο καλα. να κλεινεις πορτες επειδη ο αρης ειναι μεγαλος. τα αρχιδια μου ειναι. εισαι εκει να τον κανεις μεγαλο και οχι για να δημιουργεις εντυπωσεις οτι ο αρης ειναι μεγαλος. ερτ τελος, επαε τελος οπαπ τελος, φερερ τελος, με προσωπα που χρειαζονται δημοσιες σχεσεις τελος. τι στο κερατο επαφες εχουμε? του κοντη στη λατινικη αμερικη?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ειμαστε αστεια ομαδα. βλαχοι μεχρι εκει που δεν παει. και καποτε ο αρης ρε γαμωτο ηταν στα μεσα και τα εξω ...
παραληρημα τελος  :grin:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ναι παιζει παρα πολυ καλα.
Διαβαζα τωρα στο μετροσπορτ.τζι αρ οτι ο μαζινιο σφιγγει τα λουρια.
Ρε γαμωτο αυτα τα λουρια ολο σφιγγουν. θα σκασουν πια τα παιδια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Παντως περα απο την πλακα δεν μπορει ο ανθρωπος. εφερε αποτελεσματα χαρη στην περιοδο αλλαγης προπονητη. Με την ξανθη που επρεπε να φαινεται σιγα σιγα σοβαρο αποτελεσμα δουλειας με τους παιχτες... ειδαμε τι εγινε. Και επισης αυτα μπορουν οι φανταστικοι μας παιχτες, και αυτα παιρνουμε σαν αποτελεσμα. βλονταρτσικ, καμπορα, ρομπερζ, σιστον,ζεντιλ, μπατιον, ρεγκειρο, ΕΞΩ. Τον Λαμπριακο το κουτσο αλογο γιατι το πηραμε? επειδη ηθελε να παρει συνταξη απο την αγαπημενη του ομαδα?
Τι προσφερει ρε συ λαμπροοοοοοοοοο?
Γιναμε τοσο υπερ ανω χρηματων ξαφνικα?
Τοσο καλο ροστερ εχουμε που χωραει να πληρωνουμε εναν τελειωμενο και παντα μετριο παιχτη?
Η μηπως επειδη η οικογενεια του Αρη δεν κρεμαει τα παιδια της? Τιμης ενεκεν? Ρε ΟΥΣΤ ΑΠ ΕΔΩ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
Να παρουν αυτους τους παιχτες και να τους πανε σε αλλη ομαδα για να την κανουν μεγαλη. θα τους παρει κανεις κυριε κοντη?
θα φερεις το καλοκαιρι παλι παιχταραδες σαν κι αυτους? Η μηπως θα μαθεις απο τα λαθη σου?
Λαμπρο πεταξου ισπανια αγορακι μου, και πηγαινε και γλυψε τα ποδια του φερερ που ο ανθρωπας ειναι επαγγελματιας, και ζητα ταπεινα συγνωμη για το καλο του συλλογου.
τι θα σου ζητησει? να βγαλει λεφτα απο την ομαδα σε ανταλλαγμα να σου την στρωσει? Δωστου κατι, διαπραγματευσου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ενα εμαθες να κανεις μονο καλα. να κλεινεις πορτες επειδη ο αρης ειναι μεγαλος. τα αρχιδια μου ειναι. εισαι εκει να τον κανεις μεγαλο και οχι για να δημιουργεις εντυπωσεις οτι ο αρης ειναι μεγαλος. ερτ τελος, επαε τελος οπαπ τελος, φερερ τελος, με προσωπα που χρειαζονται δημοσιες σχεσεις τελος. τι στο κερατο επαφες εχουμε? του κοντη στη λατινικη αμερικη?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ειμαστε αστεια ομαδα. βλαχοι μεχρι εκει που δεν παει. και καποτε ο αρης ρε γαμωτο ηταν στα μεσα και τα εξω ...
παραληρημα τελος  :grin:
Μην ανησυχείς δεν παραληρείς, δίκιο έχεις. Μεγα λάθος η φυγή του Φερερ. Είπαμε η έπαρση και η αλαζονεία δεν ωφελούν. Μακάρι να ρουφούσε τη μύξα του και να ζητούσε συγνώμη. Δύσκολο όμως

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Πες μου τοτε τι να τον κανω τετοιο προεδρο που πιστευει οτι σε ολα ειναι καλυτερος απο ολους τους αλλους επειδη αγαπαει την ομαδα? εταιρια σημαινει εχω ανθρωπους ικανους στην θεση τους και τους χρησιμοποιω ωστε να αποφερουν λεφτα. δεν κανουν? τους διωχνω. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΙΟΙΚΩ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩ ΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΥΡΙΣΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ, ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ, ΛΑΜΠΡΟ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΩ ΛΑΜΠΡΟ ΜΟΥ, ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΑΜΠΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΛΑΜΠΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα αδελφοσκούληκα. Το τρένο της ευρώπης ολοένα και απομακρύνεται.

Δεν ξενερώνω και τραγουδάω [size=30pt]ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΑΩ[/size]

Υ.Γ. Ρε γριές τα καφέρνουμε και μόνοι μας, δεν θέλουμε βοήθεια

Akapotos Kavalaris

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα αδελφοσκούληκα. Το τρένο της ευρώπης ολοένα και απομακρύνεται.

Δεν ξενερώνω και τραγουδάω [size=30pt]ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΑΩ[/size]

Υ.Γ. Ρε γριές τα καφέρνουμε και μόνοι μας, δεν θέλουμε βοήθεια
ξυπνα σκουληκαντερα το τραινο κοντευει να φτασει στον επομενο σταθμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom