Επισκέπτης
Πως είσαι; Τον έχεις ακόμα μέσα σου ή άρχισες να τον κλάνεις σιγά σιγά;
Προσπαθώ να τον τραβήξω λίγο έξω για να μπορώ τουλάχιστον να στρίψω το σβέρκο μου!
Πως είσαι; Τον έχεις ακόμα μέσα σου ή άρχισες να τον κλάνεις σιγά σιγά;
Χτύπησε αμυγδαλές;Προσπαθώ να τον τραβήξω λίγο έξω για να μπορώ τουλάχιστον να στρίψω το σβέρκο μου!
Αγκάλι ήταν αυτός!Χτύπησε αμυγδαλές;
Μπα αυτοί ούτε με ηλεκτροσοκ στ'αρχίδια δεν ξυπνάνε. Δεν είμαι ειδικός αλλά η ομάδα θέλει πολλές αλλαγές. Αν εξαιρέσεις τον Βιτόλο, δεν είχαμε καμια βοήθεια από τις μεταγραφές, ο Λάμπρος έχασε το τόπι και όσο για τον Κόντη....μια γονατιά στη μάπα νομίζω θα τον βοηθούσεΑγκάλι ήταν αυτός!
Τι θα γίνει με τους δικούς μας? Θα ξυπνήσουν η θα τους ?
Ειδικά γι αυτόν μια γονατιά δε φτάνει.Μπα αυτοί ούτε με ηλεκτροσοκ στ'αρχίδια δεν ξυπνάνε. Δεν είμαι ειδικός αλλά η ομάδα θέλει πολλές αλλαγές. Αν εξαιρέσεις τον Βιτόλο, δεν είχαμε καμια βοήθεια από τις μεταγραφές, ο Λάμπρος έχασε το τόπι και όσο για τον Κόντη....μια γονατιά στη μάπα νομίζω θα τον βοηθούσε
Προσπαθώ να βρω τον πιο άχρηστο για φέτος αλλά υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός
Τρελός είσαι; Σιγά μη φύγει ο άρρωστοςΤι έγινε ρε Αρειανά?Τα κατάφερε τελικά ο Ταράτσα και τον έδιωξε τον Λαμπρούκο?
Τι κοροιδεύεις ρε άσχετε. Αυτό φταίει μαζί με τον ανάδρομο ΕρμήΑΡΗΣ: Η καταραμένη εστία!
Δύο ήττες μετράει φέτος ο Άρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η πρώτη ήταν από τον Παναθηναϊκό στην Τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ την 26ης αγωνιστικής, η Ξάνθη ήταν αυτή που έκανε την ζημιά στους «κίτρινους». Κοινό σημείο και των δύο αυτών αγώνων ήταν ότι ο Άρης δέχθηκε όλα τα τέρματα στην ίδια εστία. Πιο συγκεκριμένα, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, τόσο ο Κλέιτον όσο και ο Ίβανσιτς σκόραραν στην εστία που βρίσκεται μπροστά από την Θύρα – 3, ενώ και η βολίδα του Αγκάλι… εκτοξεύτηκε ακριβώς στην ίδια εστία. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι στην ίδια εστία ο Άρης έχει δεχθεί όλα τα γκολ της φετινής σεζόν στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Στην συγκεκριμένα εστία λοιπόν σκόραρε ο Εντίνιο που ισοφάριζε σε 1-1 για την ΑΕΚ, σε αυτήν την εστία άνοιγε το σκορ ο Φιλομένο για τον Αστέρα Τρίπολης, πριν ισοφαρίσει ο Κόκε, ενώ στην ίδια εστία σκόραρε άθελα του ο Πρίττας στο δεύτερο λεπτό του αγώνα με τον Θρασύβουλο.
Επιτέλους βρήκαμε τι φταίει
Κάπου διάβασα ότι σκέφτεται να αποχωρήσει!Κοροιδεύει τον Ταράτσα?Τρελός είσαι; Σιγά μη φύγει ο άρρωστος
Έμαθε για την απώλεια του site απο mail που του έστειλα (γνωστός ρουφιάνος) και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον αναγκάσει να επιστρέψειΚάπου διάβασα ότι σκέφτεται να αποχωρήσει!Κοροιδεύει τον Ταράτσα?
Πιστεύω να πήρες πρέφα οτι η ήττα από την Ξάνθη έγινε εξ' επι τούτουΈμαθε για την απώλεια του site απο mail που του έστειλα (γνωστός ρουφιάνος) και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον αναγκάσει να επιστρέψει
Πες το ρε μαλάκα και είχα ανησυχήσει!!!!!!Πιστεύω να πήρες πρέφα οτι η ήττα από την Ξάνθη έγινε εξ' επι τούτου
τον βιτολο τον εφερε ο ερναντεθ στον αρη και οχι ο κοντης. ο κοντης ειναι 100% αποτυχημενος. τελος. και ο λαμπρος κατα 50% που τον κραταει και αν μηνει και για την νεα σεζον θα ειναι 100% και αυτος.
Καλημέρα. Συμφωνώ με όλα αυτά που λες στην αρχή. Δεν ξέρω αν είναι σωστό να φύγει όμως ο χοντρός. Θα ήθελα να μάθει από τις μαλακίες που έκανε φέτος και να μην τις επαναλάβει. Πολλά πράγματα δεν μου αρέσουν σ'αυτόν π.χ συνεχής κλάψα, έπαρση ανακοινώσεις επι ανακοινώσεων κλπ. Ας ελπίσουμε οτι η έκφραση "μαθαίνω από τα λάθη μου" θα βρει εφαρμογή. Δεν το βλέπω εύκολο πάντως να φεύγειτι να πω ρε φιλε παθος...
δεν βλεπεις που παμε κατα διαολου?
δεν ψυχολογεις την διοικηση?
Στην αρχη μαθαινανε γιατι αγαπουσαν τον αρη.
Μετα κανανε λαθη και διορθοθηκανε γιατι αγαπανε τον αρη.
Τωρα εχουν επαρση, μετα την καλη περσινη χρονια και νομιζουν τα ξερουν ολα, απο μπαλα μεχρι επιχειρηματικες δραστηριοτητες (βλ. μεταγραφες και προπονητη μεχρι χειρισμο χορηγων και ερτ). ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗ Β'. Ο λαμπρος να μην περιμενει αλλο ψηφοδελτιο. αν αγαπαει την ομαδα να φυγει. μεχρι αυτα μπορει να δοσει. για καλυτερα ας ερθουν μανατζερ που ξερουν να διαχειριζονται μεγαλες εταιριες. αντε μην πω κι αλλα και βαριεμαι να γραφω...