Extra τυρογαριδάκια rulesΚάποια στιγμή πέρσι στο σουπερ μαρκετ(οχι τον αρη) έψαχνα Φοφικο αλλά δεν βρήκα!
Τα κατάργησαν?![]()
![]()
![]()

Extra τυρογαριδάκια rulesΚάποια στιγμή πέρσι στο σουπερ μαρκετ(οχι τον αρη) έψαχνα Φοφικο αλλά δεν βρήκα!
Τα κατάργησαν?![]()
![]()
![]()
Να ανοίξετε θρεντ "Που χαθήκανε τα Φοφίκο?"Όχι ρε συ. Δίπλα στα Κατσουλίνο ήταν.
Πλάκα πλάκα πάντως τα φοφίκο γαμάνε!!!!!!![]()
Τα θυμάσαι? Γαμάτα ήταν σε πράσινο σακουλάκι με ένα κάστορα απο έξω αν θυμάμαι καλά!Να ανοίξετε θρεντ "Που χαθήκανε τα Φοφίκο?"![]()
Κατάλαβα .Πουρ-anger είσαι κι εσύ.Πες μας τώρα ότι τα καλοκαίρια έτρωγες και τρινιτα παγωτό.Τα θυμάσαι? Γαμάτα ήταν σε πράσινο σακουλάκι με ένα κάστορα απο έξω αν θυμάμαι καλά!
Ωραίες εποχές! :'(
Καλκίτος, θέλω καλκίτοςΜε έχει πιάσει παλιμπαιδισμός!
Κάρτες σουπερ ατού που μπορούμε να βρούμε?![]()
Πολλά παγωτά είχα στο ρεπερτόριο, ειδικά γρανίτες!Κατάλαβα .Πουρ-anger είσαι κι εσύ.Πες μας τώρα ότι τα καλοκαίρια έτρωγες και τρινιτα παγωτό.![]()
Όχι εγώ είμαι σοβαρό άτομο!Τα θυμάσαι? Γαμάτα ήταν σε πράσινο σακουλάκι με ένα κάστορα απο έξω αν θυμάμαι καλά!
Ωραίες εποχές! :'(
Αθήνα ήμουν μέχρι τα 14, εκεί τα έβρισκα!Όχι εγώ είμαι σοβαρό άτομο!
Δεν μου λέει κάτι...ίσως να κυκλοφορούσε μόνο στην συμπρωτεύουσα!![]()
Και βουτούσαμε κάθε 10 λεπτά για ναξεπεράσουμε τον άλλο.Πόσα παγωτά έφαγες το καλοκαίρι?
378 έλεγε ο άλλος
και πόσα μπάνια έκανες?![]()
![]()
![]()
Το θυμάμαι αλλά δεν το έβλεπα, προτιμούσα φρουτοπια!Το βλέπατε:
Κυκλοφορούσαν και σ'εμάς.Τα τσάκιζα!Όχι εγώ είμαι σοβαρό άτομο!
Δεν μου λέει κάτι...ίσως να κυκλοφορούσε μόνο στην συμπρωτεύουσα!![]()
Καλά η φρουτοπία είναι άνευ συναγωνισμού. Θυμάμαι αμυδρά μόνιμους καβγάδες με τους γονείς μου γιατί δεν με άφηναν να δω γουέστερν κάθε Τρίτη βράδυΤο θυμάμαι αλλά δεν το έβλεπα, προτιμούσα φρουτοπια!
Και το θέατρο της Δευτέρας!![]()
![]()
![]()
Απλά γαμάτο!!!!!!!!!!Το βλέπατε:
Μια χαρά είναι στη Μοδιάνο. Καλό τριήμεροοοοοΚαλά όλα αυτά αλλά εγώ την κάνω, πάμε για ψώνια με την γυναίκα μου!
Χαλβά να πάρω απο μουδιάνο ή ξέρεις κανένα καλό μέρος πέτρο?
Επίσης!Μια χαρά είναι στη Μοδιάνο. Καλό τριήμεροοοοο
Μια χαρά είναι στη Μοδιάνο. Καλό τριήμεροοοοο
Θα μας ξενερώσετε κι άλλο με τις γλύκες σας?Επίσης!