Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγώ ετοιμάζομαι για την μάχη με τον χαλβά την Δευτέρα! :rockon:

Επισκέπτης
Τηρείς τις [size=20pt]ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ[/size] παραδόσεις αγγλόπουστα;
Μόνο αυτές που με συμφέρουν!
whistle.gif

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Έχει καργάρει.
Πάντως κι αυτό με το VITOLO που στα θετικά για τον Άρη είναι ότι οι συμπαίκτες του στη Σαντατέρ δε θέλουν ούτε ζωγραφιστό να τον βλέπουν καλό έτσι?
Λες να τα έκανε πουτάνα πριν φύγει; :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Που εξαφανίστηκαν όλα τα μπαόκια; Τους έχωσε όλους στο γιαπί ο ένας εκ των 100 κορυφαίων Ελλήνων; :2funny:
Το γιαπί το πηλοφόρι το μυστρί

Επισκέπτης
Κάτι άλλο θα εννοείς.Έτσι λέρα?  :boobies:
Όχι ρε, έχω μεγάλη αρρώστια με τον Χαλβά αλλά λόγο εγκράτειας τρώω μόνο την καθαρά δευτέρα!
Η άλλη μου αρρώστια είναι το ζαχαρούχο γάλα αλλά δεν έχω πιει εδώ και 6 χρόνια γιατί άμα αρχίζω δεν σταματάω!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Όχι ρε, έχω μεγάλη αρρώστια με τον Χαλβά αλλά λόγο εγκράτειας τρώω μόνο την καθαρά δευτέρα!
Η άλλη μου αρρώστια είναι το ζαχαρούχο γάλα αλλά δεν έχω πιει εδώ και 6 χρόνια γιατί άμα αρχίζω δεν σταματάω!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[size=30pt]Τι μπούλης είσαι ρεεεε;[/size]
Άκου ζαχαρούχο γάλα

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν ξέρω αν είναι ζαχαρούχο αλλά νομίζω ότι θα είναι καλύτερο... :2funny:

Συνημμένα

• ewasonnet09.jpg
    ewasonnet09.jpg
    58,9 KB · Εμφανίσεις: 25

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πάντως και γω είμαι άρρωστος με το χαλβά. Θυμάμαι στο στρατό στο Λουτράκι έφαγα για πρωινό 1,5 βέργα

Επισκέπτης
Γι'αυτό τρέχουν τα σιρόπια όταν μιλάς για το Λάμπρο.
Η μήπως έχετε μεγαλώσει στην ίδια γειτονιά και σου έπινε όλο το γάλα?
Γι αυτό τόσα απωθημένα μαζί του. :2funny:

Επισκέπτης
Κάποια στιγμή πέρσι στο σουπερ μαρκετ(οχι τον αρη) έψαχνα Φοφικο αλλά δεν βρήκα! :tickedoff:
Τα κατάργησαν? :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom