Επισκέπτης
Εγώ ετοιμάζομαι για την μάχη με τον χαλβά την Δευτέρα!
Τηρείς τις [size=20pt]ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ[/size] παραδόσεις αγγλόπουστα;Εγώ ετοιμάζομαι για την μάχη με τον χαλβά την Δευτέρα!
Μόνο αυτές που με συμφέρουν!Τηρείς τις [size=20pt]ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ[/size] παραδόσεις αγγλόπουστα;
Έχει καργάρει.Αμόλα καλούμπαααααααα
Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα ορίζωΜόνο αυτές που με συμφέρουν!
Λες να τα έκανε πουτάνα πριν φύγει;Έχει καργάρει.
Πάντως κι αυτό με το VITOLO που στα θετικά για τον Άρη είναι ότι οι συμπαίκτες του στη Σαντατέρ δε θέλουν ούτε ζωγραφιστό να τον βλέπουν καλό έτσι?
Κάτι άλλο θα εννοείς.Έτσι λέρα?Εγώ ετοιμάζομαι για την μάχη με τον χαλβά την Δευτέρα!
Ήδη έχει αρχίσει να καθαρίζει τις σούβλες!Ελληναράς είναι!Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα ορίζω
Θα δείξει λίγο πριν φύγει από εμάς!Λες να τα έκανε πουτάνα πριν φύγει;
Όχι ρε, έχω μεγάλη αρρώστια με τον Χαλβά αλλά λόγο εγκράτειας τρώω μόνο την καθαρά δευτέρα!Κάτι άλλο θα εννοείς.Έτσι λέρα?
Όχι ρε, έχω μεγάλη αρρώστια με τον Χαλβά αλλά λόγο εγκράτειας τρώω μόνο την καθαρά δευτέρα!
Η άλλη μου αρρώστια είναι το ζαχαρούχο γάλα αλλά δεν έχω πιει εδώ και 6 χρόνια γιατί άμα αρχίζω δεν σταματάω!
Δεν ξέρω αν είναι ζαχαρούχο αλλά νομίζω ότι θα είναι καλύτερο...Όχι ρε, έχω μεγάλη αρρώστια με τον Χαλβά αλλά λόγο εγκράτειας τρώω μόνο την καθαρά δευτέρα!
Η άλλη μου αρρώστια είναι το ζαχαρούχο γάλα αλλά δεν έχω πιει εδώ και 6 χρόνια γιατί άμα αρχίζω δεν σταματάω!
Πάντως και γω είμαι άρρωστος με το χαλβά. Θυμάμαι στο στρατό στο Λουτράκι έφαγα για πρωινό 1,5 βέργαΌχι ρε, έχω μεγάλη αρρώστια με τον Χαλβά αλλά λόγο εγκράτειας τρώω μόνο την καθαρά δευτέρα!
Ναι ρε μαλάκα παράνοια!
[size=30pt]Τι μπούλης είσαι ρεεεε;[/size]
Άκου ζαχαρούχο γάλα
Γι'αυτό τρέχουν τα σιρόπια όταν μιλάς για το Λάμπρο.Όχι ρε, έχω μεγάλη αρρώστια με τον Χαλβά αλλά λόγο εγκράτειας τρώω μόνο την καθαρά δευτέρα!
Τη Λόλα απ'τη φωτιά ποιός θα τη σώσει; O Carnation που την έχει τόοοοσηΝαι ρε μαλάκα παράνοια!
Και το καρνεισον γαμάει!
Αυτό αδερφέ είναι σίγουρα ζαχαρούχο!!!!!!!!Δεν ξέρω αν είναι ζαχαρούχο αλλά νομίζω ότι θα είναι καλύτερο...
Όχι ρε συ. Δίπλα στα Κατσουλίνο ήταν.Κάποια στιγμή πέρσι στο σουπερ μαρκετ(οχι τον αρη) έψαχνα Φοφικο αλλά δεν βρήκα!
Τα κατάργησαν?