Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν την παλευω για αλλο γραψιμο σημερα.Τα προηγουμενα σεντονια θα ηταν μια λεξη μπροστα σαυτο :grin: :grin:
Οι λιγες πιθανοτητες να μπω σαυτη την διαδικασια εξανεμιστηκαν μολις το ζητησε το ατομο σου.

Σ'αφηνω στα σκοταδια,να κοιμασαι τον υπνο του δικαιου :birdman:
Υπεκφευγείς!
Φτηνές δικαιολογίες στην έλλειψη επιχειρημάτων!
Σε καταλαβαίνω όμως γιατί είσαι μικρός και δεν ξέρεις πως ήταν τα γήπεδα παλιά εδώ και πως ήσασταν εσείς στην ίδια περίοδο!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Να σου πω ρε.
Στο ματς στην Βρεμη σας ειχαν βγαλει πανο που ελεγε ''Το πρασινο κανει κουμαντο στην Βρεμη και στην Αθηνα'' ή κατι τετοιο τελοσπαντων ή λαθος θυμαμαι? :think:
ναι και αυτο ηταν η απαντηση στον βαζελο που το εγραψε

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
ελα ρε σουηδε μην με προκαλεις
θα σου ποσταρω [size=15pt]διεθνη σχολια και λινκ απο ξενα σαιτ[/size] οπαδων
ασ'το σου λεω
Σχόλια από κάνα σαϊτ από άλλο γαλαξία δεν έχεις να μας ποστάρεις εσύ μέγιστε παγκόσμιε σύλλογε??? :2funny: :2funny:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ελα ρε σουηδε μην με προκαλεις
θα σου ποσταρω διεθνη σχολια και λινκ απο ξενα σαιτ οπαδων
ασ'το σου λεω
Τι να σε προκαλεσω ρε φιλε?Δηλαδη επειδη θα μου ποσταρεις τι ειπαν οι οπαδοι της Ρομα σημαινει οτι υπαρχει αντικειμενικοτητα σαυτο το θεμα?
Δηλαδη αν εγω σου ποσταρω τι λεγαν για 50 ατομα που ειχαν παει σε final-4 κυπελλου συνομοσπονδιων σε γυναικειο βολει στην Μοντενα,θα αποδειξω κατι?Τωρα μην μου κανεις συγκριση για τα 50 και για τις 8000,απλο παραδειγμα ειναι. :helpplea:

Δεν σου προσεβαλλα την κερκιδα,το οτι υπαρχει αντικειμενικοτητα σε οπαδικα θεματα αμφισβητησα(απο σκηνικα μεχρι παρουσια μεσα στο γηπεδο).

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Σχόλια από κάνα σαϊτ από άλλο γαλαξία δεν έχεις να μας ποστάρεις εσύ μέγιστε παγκόσμιε σύλλογε??? :2funny: :2funny:
ποσταρε τα εσυ λουσυ
κατι λινκ για φωτογραφιες απο το ολυμπιακος-μπενφικα εχω με κατι τυπους που φοραγαν φανελα του ολυμπιακου :birdman:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Υπεκφευγείς!
Φτηνές δικαιολογίες στην έλλειψη επιχειρημάτων!
Σε καταλαβαίνω όμως γιατί είσαι μικρός και δεν ξέρεις πως ήταν τα γήπεδα παλιά εδώ και πως ήσασταν εσείς στην ίδια περίοδο!
Ρε παπαρα δεν υπεκφευγω μην εχεις αυταπατες.Δεν το κανω ποτε αλλωστε για να το κανω τωρα. :birdman:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Τι να σε προκαλεσω ρε φιλε?Δηλαδη επειδη θα μου ποσταρεις τι ειπαν οι οπαδοι της Ρομα σημαινει οτι υπαρχει αντικειμενικοτητα σαυτο το θεμα?
Δηλαδη αν εγω σου ποσταρω τι λεγαν για 50 ατομα που ειχαν παει σε final-4 κυπελλου συνομοσπονδιων σε γυναικειο βολει στην Μοντενα,θα αποδειξω κατι?Τωρα μην μου κανεις συγκριση για τα 50 και για τις 8000,απλο παραδειγμα ειναι. :helpplea:

Δεν σου προσεβαλλα την κερκιδα,το οτι υπαρχει αντικειμενικοτητα σε οπαδικα θεματα αμφισβητησα(απο σκηνικα μεχρι παρουσια μεσα στο γηπεδο).
ναι αλλα αλλη βαρυτητα εχει τι θα πουν οι φιλαθλοι του γυναικειου τμηματος βολλευ της μοντενα και αλλη τι θα πουν οι τιφοζι της ρομα
παιξαμε την ιδια περιοδο ουκρανια και πηγαμε 1500 και πηγατε 4(ναι τεσσερα ατομα)οπως ελεγε και ο μενιος

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ναι αλλα αλλη βαρυτητα εχει τι θα πουν οι φιλαθλοι του γυναικειου τμηματος βολλευ της μοντενα και αλλη τι θα πουν οι τιφοζι της ρομα
παιξαμε την ιδια περιοδο ουκρανια και πηγαμε 1500 και πηγατε 4(ναι τεσσερα ατομα)οπως ελεγε και ο μενιος
Ρε τρελλε απλο παραδειγμα ηταν.Απλα μου ηρθε στο μυαλο γιατι εβλεπα ενα βιντεακι στο youtube τωρα γιαυτο το ανεφερα.
Το τι θα πει καποιος για τους οπαδους καποιας αλλης ομαδας ειναι αμεσα συνδεδεμενο με το τι παραστασεις εχει.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ρε τρελλε απλο παραδειγμα ηταν.Απλα μου ηρθε στο μυαλο γιατι εβλεπα ενα βιντεακι στο youtube τωρα γιαυτο το ανεφερα.
Το τι θα πει καποιος για τους οπαδους καποιας αλλης ομαδας ειναι αμεσα συνδεδεμενο με το τι παραστασεις εχει.
θα σε στειλω στον ορο της αληθειας και την ευγενια
και θα ξεφτιλιστεις οταν σε ρωτησει ποιος ειναι ο καλυτερος λαος της ελλαδας :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom