Υ.Γ Απαντήστε κάποιος στον Σουηδό!
Απάντησε ήδη:
μωρό μου σουηδέ...άσε τα αθλητικά και έλα να κάνουμε έρωτα...λιώνω καυλιάρηηηηηη....
Υ.Γ Απαντήστε κάποιος στον Σουηδό!
μωρό μου σουηδέ...άσε τα αθλητικά και έλα να κάνουμε έρωτα...λιώνω καυλιάρηηηηηη....
θα σε στειλω στον ορο της αληθειας και την ευγενια
και θα ξεφτιλιστεις οταν σε ρωτησει ποιος ειναι ο καλυτερος λαος της ελλαδας
και διαρκειας στην 7 μετα
Και την αληθεια θα πω και φραγκα θα παρω
Σε εμένα δεν έχει ευχαριστώ που δίνω μάχη για την ενημέρωση σου!
Ταράτσα σε ευχαριστώ για το χθεσινό καυτό βράδυ που περάσαμε!!!Thanks...
Εσυ εισαι κωλοπουστας και τσιρακι του ΔωρητηΣε εμένα δεν έχει ευχαριστώ που δίνω μάχη για την ενημέρωση σου!
Θα δώσω μάχη για εσένα και για τον παίκτη που ψάχνεις!Εσυ εισαι κωλοπουστας και τσιρακι του Δωρητη
Σε κατακλυζει με ψεμματα για τον Παναθηναικο και μας ζαλιζεις τα παπαρια
μην ξεχνας οτι ο ταρατσας ειναι μαντσεστερ και εχει δει στο ολντ τραφορντ και τους βαζελους που πηγαν και τους ολυμπιακους και κανει τη συγκριση απο μονος τουΕσυ εισαι κωλοπουστας και τσιρακι του Δωρητη
Σε κατακλυζει με ψεμματα για τον Παναθηναικο και μας ζαλιζεις τα παπαρια
Με τα λεφτα που θα παρω οχι μονο διαρκειας στην 7 του ΟΑΚΑ αγοραζω(που ειναι κεντρο σχεδον),χτυπαω σουιτουλα ανετακαι διαρκειας στην 7 μετα
μια ειναι η 7 μην κανεις το κοροιδο κρυφογαυρεΜε τα λεφτα που θα παρω οχι μονο διαρκειας στην 7 του ΟΑΚΑ αγοραζω(που ειναι κεντρο σχεδον),χτυπαω σουιτουλα ανετα
Το ειπα 2 φορες ρε μουνι,θα με βρισουν στο τελος,επειδη τους ζαλιζω τα παπαρια.Θα δώσω μάχη για εσένα και για τον παίκτη που ψάχνεις!
Ξαναγράψε το όνομα γιατί δεν το θυμάμαι!
Θα ανοίξω ειδικό thread!
Έλα βρε παπάρα που θέλεις και σουίτα!Με τα λεφτα που θα παρω οχι μονο διαρκειας στην 7 του ΟΑΚΑ αγοραζω(που ειναι κεντρο σχεδον),χτυπαω σουιτουλα ανετα
Στείλτο μου σε πμ, θα δημιουργήσω και ειδικό blog!Το ειπα 2 φορες ρε μουνι,θα με βρισουν στο τελος,επειδη τους ζαλιζω τα παπαρια.
Σιγα μην ηταν μεσα και στα 2 το πουστακιμην ξεχνας οτι ο ταρατσας ειναι μαντσεστερ και εχει δει στο ολντ τραφορντ και τους βαζελους που πηγαν και τους ολυμπιακους και κανει τη συγκριση απο μονος του
Μήπως εννοείς παστάκι?Σιγα μην ηταν μεσα και στα 2 το [size=20pt]πουστακι[/size]
Μήπως εννοείς παστάκι?
http://[URL unfurl="true"]www.lemonde.edu.gr/photos/sintages/sweets/pastakia.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Σου ηρθε μια λιγουρα μωρη λουμπινα?Ασε τα γλυκα επειδη θα ξαναπερασεις τα 100 κιλα :2funny: :2funny:
Ειδες,δεν σε κραζω,φοβαμαι τα 202 εκατοστα σου :2funny:
Φτου σου ρε ξεφτίλα!Θα ζητήσω την διαγραφή σου από το Αγγλοθρέντ!Είσαι κλώνος του antoninho!Αυτό που θα πω δεν με συμφέρει αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται!
Ωραία τα συνθήματα εδώ και το πάθος αλλά σαν τον You never walk alone δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο!
Όσες φορές πήγα στο Ανφιλντ ανατρίχιαζα απο την κορυφή μέχρι τα νύχια!
Όλα τα δικά μας είναι την πλάκας!
Επρεπε να ησουν ριζουπολη να δεις.Καλά σας τα λέει ο σουηδός ρε μπαγλαμάδες!Κάθεστε και τσακώνεστε σαν τα 12χρονα για το ποιος έχει τον καλύτερο λαό!
Αλλά για να συνεχίσω την εποικοδομητική σας κουβέντα...όποιος έχει βρεθεί στο ΝΑΟ στην πρώτη επιστροφή του Ντουσκοπρίτη με τη φόρμα του θρήνου...αυτά που ποστάρατε του φαίνονται εκκλησίες!Μέχρι και οι μουγγοί στριγγλίσανε τότε!
Δεν βγάζει πουθενά μια τέτοια κουβέντα!Θα σου πω...θα μου πεις...Επρεπε να ησουν ριζουπολη να δεις.
Ουτε αυτοι βγαζουν ακρη αφου ο δωριτης βγαινει παντα απο πανω.Δεν βγάζει πουθενά μια τέτοια κουβέντα!Θα σου πω...θα μου πεις...
Μόνο ο δωρητής με τον ταράτσα θα μπορούσαν να κουβεντιάσουν σοβαρά κάτι τέτοιο...και κατάφεραν να παρασύρουν και κάποιους υγειώς σκεπτόμενα φιλάθλους!