Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
σιγουρα δεν φταις εσυ
αλλα φανηκε οτι απο μπαλα δεν σκαμπαζεις,εισαι ασχετος,μυρωδιας
Ναι έχεις δίκιο, ότι πείς!
Οι 3 πιο δυνατοί Άσσοι στο διήμερο του ουέφα έσπασαν και όλα τα εκατομμύρια ευρώ που έβαλαν όλοι δεν ήξεραν τι έκαναν!
Σαν τον παλερμο είσαι και εσύ, δεν εκτιθέμεθα με προβλέψεις σε πολλά παιχνίδια και μετά κάνουμε και κριτική απο πάνω!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ναι έχεις δίκιο, ότι πείς!
Οι 3 πιο δυνατοί Άσσοι στο διήμερο του ουέφα έσπασαν και όλα τα εκατομμύρια ευρώ που έβαλαν όλοι δεν ήξεραν τι έκαναν!
Σαν τον παλερμο είσαι και εσύ, δεν εκτιθέμεθα με προβλέψεις σε πολλά παιχνίδια και μετά κάνουμε και κριτική απο πάνω!
προβλεψεις δεν κανω γιατι δεν παιζω
αλλα 2 που εκανα προχθες επεσα μεσα
κλαψεεεεεεεεεεεεε τωρα

Επισκέπτης
προβλεψεις δεν κανω γιατι δεν παιζω
αλλα 2 που εκανα προχθες επεσα μεσα
κλαψεεεεεεεεεεεεε τωρα
Στην ανάλυση ακόμα και τώρα που ξέρουμε το αποτέλεσμα τα + στον Άσσο είναι πολύ περισσότερα απο τους λόγους για να φοβηθείς το παιχνίδι!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Στην ανάλυση ακόμα και τώρα που ξέρουμε το αποτέλεσμα τα + στον Άσσο είναι πολύ περισσότερα απο τους λόγους για να φοβηθείς το παιχνίδι!
επιμενεις δηλαδη στην αστοχια σου
δεν ειναι κακο να παραδεχεσαι καποιες φορες την διορατικοτητα του αλλου
ολα εγω θα στα λεω ακομα και με πμ :grin:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μεγάλη καψούρα τα σκουλικάκια με τον ΠΑΟΚ έχετε γίνει οι μεγαλύτεροι κομπλεξικοί του κόσμου!
Τώρα καταλαβαίνω ποσο πολύ πονάει  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
επιμενεις δηλαδη στην αστοχια σου
δεν ειναι κακο να παραδεχεσαι καποιες φορες την διορατικοτητα του αλλου
ολα εγω θα στα λεω ακομα και με πμ :grin:
Ήταν άστοχο αλλά σωστή επιλογή άσχετα που δεν βγήκε, δεν ήταν η πρώτη φορά και λογικό είναι όταν παίζεις στοίχημα!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Μεγάλη καψούρα τα σκουλικάκια με τον ΠΑΟΚ έχετε γίνει οι μεγαλύτεροι κομπλεξικοί του κόσμου!
Τώρα καταλαβαίνω ποσο πολύ πονάει  :grin: :grin: :grin:
μπαουκτζη εισαι στο θρεντ του αρη,ξυπνα

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
μπαουκτζη εισαι στο θρεντ του αρη,ξυπνα

Αφου είμαι στου αρη να κάνω μια ερώτηση για σένα μιας και είστε αδελφά σωματεία...
Τα πανο τελικά μεσολάβησε τηλεφώνημα της ντόρας στον σαρκοζί για να τα πάρετε πίσω??  :2funny: :2funny: :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ήταν άστοχο αλλά σωστή επιλογή άσχετα που δεν βγήκε, δεν ήταν η πρώτη φορά και λογικό είναι όταν παίζεις στοίχημα!
Διαφωνώ μαζί σου αδερφέ...όχι και σωστή επιλογή ο άσος του Ολυμπιακού στο 1,50 με την εικόνα που παρουσίαζε τον τελευταίο καιρό...και σε καμία περίπτωση ακλόνητος άσος!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Αφου είμαι στου αρη να κάνω μια ερώτηση για σένα μιας και είστε αδελφά σωματεία...
Τα πανο τελικά μεσολάβησε τηλεφώνημα της ντόρας στον σαρκοζί για να τα πάρετε πίσω??  :2funny: :2funny: :2funny:
με 12 τραυματιες και ενα μαχαιρωμενο οι γαλλοι μαλλον τα πηραμε μονοι μας πισω
εχεις μεινει πολυ πισω,αυτο το λεγατε στην αρχη μετα που μαθατε τι εγινε το γυρισατε στο οτι χτυπησαμε γυναικοπαιδα στο καραισκακη παλι
δεν σας πιανουμε πουθενα

Επισκέπτης
Διαφωνώ μαζί σου αδερφέ...όχι και σωστή επιλογή ο άσος του Ολυμπιακού στο 1,50 με την εικόνα που παρουσίαζε τον τελευταίο καιρό...και σε καμία περίπτωση ακλόνητος άσος!!!
Τίποτα δεν είναι ακλόνητο, σαν λογική επιλογή το είπα και εξακολουθώ να το πιστεύω!
Τα 3 φαβορί που πήραν τα περισσότερα λεφτά πάνω τους έχασαν, συμβαίνουν αυτά και εσύ το ξέρεις καλύτερα απο εμένα!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μπουλακο τα προγνωστικα μου τα διαβασες?πες του του μαλακα να παραδεχτει μια φορα την αληθεια
εχει ανακυρηχτει ταξικος ηρωας,μεγαλος ευεργετης και επιτιμος προεδρος της ομοσπονδιας κατασκευαστων κουβαδων

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
με 12 τραυματιες και ενα μαχαιρωμενο οι γαλλοι μαλλον τα πηραμε μονοι μας πισω
εχεις μεινει πολυ πισω,αυτο το λεγατε στην αρχη μετα που μαθατε τι εγινε το γυρισατε στο οτι χτυπησαμε γυναικοπαιδα στο καραισκακη παλι
δεν σας πιανουμε πουθενα

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς εσωτερικά στην θύρα7 εγώ διάβασα σε όλα τα σαιτ οτι φάγατε ντού και σας πήραν τα πανο.
Αλλα η τακτική σας είναι κλασική, όπως με αλαμάνα, σε λίγα χρόνια θα κάνετε και πανο και θα γράφετε οτι δείρατε τους γάλλους και τους πήρατε και τα πανο!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Τίποτα δεν είναι ακλόνητο, σαν λογική επιλογή το είπα και εξακολουθώ να το πιστεύω!
Τα 3 φαβορί που πήραν τα περισσότερα λεφτά πάνω τους έχασαν, συμβαίνουν αυτά και εσύ το ξέρεις καλύτερα απο εμένα!
Ναι ρε συ...αλλά δεν ήταν άσος του 1.50 με τίποτα...άλλο αν έπεσαν όλοι με τα μούτρα στον άσο,δεν υπήρχαν άλλωστε και τόσες επιλογές την Τετάρτη για να επιλέξεις...εμένα αυτό που με ξάφνιασε ήταν το σχόλιό σου περί Λεβαδειακού της Γαλλίας!!!από σένα δεν περίμενα τέτοια προσέγγιση του προχθεσινού αγώνα...!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς εσωτερικά στην θύρα7 εγώ διάβασα σε όλα τα σαιτ οτι φάγατε ντού και σας πήραν τα πανο.
Αλλα η τακτική σας είναι κλασική, όπως με αλαμάνα, σε λίγα χρόνια θα κάνετε και πανο και θα γράφετε οτι δείρατε τους γάλλους και τους πήρατε και τα πανο!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ξαναδιαβασε καλα τα αρθρα σε ολες τις ιστοσελιδες και οχι μεχρι εκει που σε βολευει
η τακτικη που ανεφερες ειναι παοκτζιδικη
αν δεις βιντεακια στο ιντερνετ θα το καταλαβεις
ξυλο λεοντιαδη σε μητροπουλο λετε και το βιντεο δειχνει τον τασσαρο να γαμαει 4 παικτες της μπαουκ
εξιστορειτε τι εγινε στην αλαμανα μπας και καλυψετε την πουτσα και πεφτετε σε αντιφασεις μονοι σας,με τρεμαμενες φωνες
σε ενα αλλο λετε σουτια σε γαυρους στην τουμπα και το βιντεο δειχνει παοκια να τσακωνοντε(απο μακρια βεβαια οπως παντα)με μπατσους στα σκοταδια

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ναι ρε συ...αλλά δεν ήταν άσος του 1.50 με τίποτα...άλλο αν έπεσαν όλοι με τα μούτρα στον άσο,δεν υπήρχαν άλλωστε και τόσες επιλογές την Τετάρτη για να επιλέξεις...εμένα αυτό που με ξάφνιασε ήταν το σχόλιό σου περί Λεβαδειακού της Γαλλίας!!!από σένα δεν περίμενα τέτοια προσέγγιση του προχθεσινού αγώνα...!!!
μιλαει το κομπλεξ και ο παοκτζιδικος εαυτος του

Επισκέπτης
6 παιχνίδια είδα τον Γάλλων φέτος στα 5 δεν είδα τίποτα ιδιαίτερο και μόνο στο 1 ήταν καλούτσικοι + την θέση που βρίσκονται στο πρωτάθλημα μια χαρά προσέγγιση ήταν!
Τι πλασματική θέση στο πρωτάθλημα έχουν? πλασματική η θέση είναι μετά απο 5 άντε 10 αγωνιστικές όχι μετά απο 24 αγωνιστικές!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom