Επισκέπτης
Ναι εγώ φταίω για την ψωλή απο την τρίγλια Γαλλίας!καλως τον γκουρου του στοιχηματος
καλως τον καταστροφεα των πωλητων κουβαδων
Ναι εγώ φταίω για την ψωλή απο την τρίγλια Γαλλίας!καλως τον γκουρου του στοιχηματος
καλως τον καταστροφεα των πωλητων κουβαδων
σιγουρα δεν φταις εσυΝαι εγώ φταίω για την ψωλή απο την τρίγλια Γαλλίας!
Ναι έχεις δίκιο, ότι πείς!σιγουρα δεν φταις εσυ
αλλα φανηκε οτι απο μπαλα δεν σκαμπαζεις,εισαι ασχετος,μυρωδιας
προβλεψεις δεν κανω γιατι δεν παιζωΝαι έχεις δίκιο, ότι πείς!
Οι 3 πιο δυνατοί Άσσοι στο διήμερο του ουέφα έσπασαν και όλα τα εκατομμύρια ευρώ που έβαλαν όλοι δεν ήξεραν τι έκαναν!
Σαν τον παλερμο είσαι και εσύ, δεν εκτιθέμεθα με προβλέψεις σε πολλά παιχνίδια και μετά κάνουμε και κριτική απο πάνω!
Στην ανάλυση ακόμα και τώρα που ξέρουμε το αποτέλεσμα τα + στον Άσσο είναι πολύ περισσότερα απο τους λόγους για να φοβηθείς το παιχνίδι!προβλεψεις δεν κανω γιατι δεν παιζω
αλλα 2 που εκανα προχθες επεσα μεσα
κλαψεεεεεεεεεεεεε τωρα
επιμενεις δηλαδη στην αστοχια σουΣτην ανάλυση ακόμα και τώρα που ξέρουμε το αποτέλεσμα τα + στον Άσσο είναι πολύ περισσότερα απο τους λόγους για να φοβηθείς το παιχνίδι!
Ήταν άστοχο αλλά σωστή επιλογή άσχετα που δεν βγήκε, δεν ήταν η πρώτη φορά και λογικό είναι όταν παίζεις στοίχημα!επιμενεις δηλαδη στην αστοχια σου
δεν ειναι κακο να παραδεχεσαι καποιες φορες την διορατικοτητα του αλλου
ολα εγω θα στα λεω ακομα και με πμ
δικαιολογιεςΉταν άστοχο αλλά σωστή επιλογή άσχετα που δεν βγήκε, δεν ήταν η πρώτη φορά και λογικό είναι όταν παίζεις στοίχημα!
μπαουκτζη εισαι στο θρεντ του αρη,ξυπναΜεγάλη καψούρα τα σκουλικάκια με τον ΠΑΟΚ έχετε γίνει οι μεγαλύτεροι κομπλεξικοί του κόσμου!
Τώρα καταλαβαίνω ποσο πολύ πονάει
μπαουκτζη εισαι στο θρεντ του αρη,ξυπνα
Διαφωνώ μαζί σου αδερφέ...όχι και σωστή επιλογή ο άσος του Ολυμπιακού στο 1,50 με την εικόνα που παρουσίαζε τον τελευταίο καιρό...και σε καμία περίπτωση ακλόνητος άσος!!!Ήταν άστοχο αλλά σωστή επιλογή άσχετα που δεν βγήκε, δεν ήταν η πρώτη φορά και λογικό είναι όταν παίζεις στοίχημα!
με 12 τραυματιες και ενα μαχαιρωμενο οι γαλλοι μαλλον τα πηραμε μονοι μας πισωΑφου είμαι στου αρη να κάνω μια ερώτηση για σένα μιας και είστε αδελφά σωματεία...
Τα πανο τελικά μεσολάβησε τηλεφώνημα της ντόρας στον σαρκοζί για να τα πάρετε πίσω??
Τίποτα δεν είναι ακλόνητο, σαν λογική επιλογή το είπα και εξακολουθώ να το πιστεύω!Διαφωνώ μαζί σου αδερφέ...όχι και σωστή επιλογή ο άσος του Ολυμπιακού στο 1,50 με την εικόνα που παρουσίαζε τον τελευταίο καιρό...και σε καμία περίπτωση ακλόνητος άσος!!!
μπουλακο τα προγνωστικα μου τα διαβασες?πες του του μαλακα να παραδεχτει μια φορα την αληθειαΔιαφωνώ μαζί σου αδερφέ...όχι και σωστή επιλογή ο άσος του Ολυμπιακού στο 1,50 με την εικόνα που παρουσίαζε τον τελευταίο καιρό...και σε καμία περίπτωση ακλόνητος άσος!!!
με 12 τραυματιες και ενα μαχαιρωμενο οι γαλλοι μαλλον τα πηραμε μονοι μας πισω
εχεις μεινει πολυ πισω,αυτο το λεγατε στην αρχη μετα που μαθατε τι εγινε το γυρισατε στο οτι χτυπησαμε γυναικοπαιδα στο καραισκακη παλι
δεν σας πιανουμε πουθενα
Ναι ρε συ...αλλά δεν ήταν άσος του 1.50 με τίποτα...άλλο αν έπεσαν όλοι με τα μούτρα στον άσο,δεν υπήρχαν άλλωστε και τόσες επιλογές την Τετάρτη για να επιλέξεις...εμένα αυτό που με ξάφνιασε ήταν το σχόλιό σου περί Λεβαδειακού της Γαλλίας!!!από σένα δεν περίμενα τέτοια προσέγγιση του προχθεσινού αγώνα...!!!Τίποτα δεν είναι ακλόνητο, σαν λογική επιλογή το είπα και εξακολουθώ να το πιστεύω!
Τα 3 φαβορί που πήραν τα περισσότερα λεφτά πάνω τους έχασαν, συμβαίνουν αυτά και εσύ το ξέρεις καλύτερα απο εμένα!
ξαναδιαβασε καλα τα αρθρα σε ολες τις ιστοσελιδες και οχι μεχρι εκει που σε βολευειΔεν ξέρω τι λέτε εσείς εσωτερικά στην θύρα7 εγώ διάβασα σε όλα τα σαιτ οτι φάγατε ντού και σας πήραν τα πανο.
Αλλα η τακτική σας είναι κλασική, όπως με αλαμάνα, σε λίγα χρόνια θα κάνετε και πανο και θα γράφετε οτι δείρατε τους γάλλους και τους πήρατε και τα πανο!!!!!
μιλαει το κομπλεξ και ο παοκτζιδικος εαυτος τουΝαι ρε συ...αλλά δεν ήταν άσος του 1.50 με τίποτα...άλλο αν έπεσαν όλοι με τα μούτρα στον άσο,δεν υπήρχαν άλλωστε και τόσες επιλογές την Τετάρτη για να επιλέξεις...εμένα αυτό που με ξάφνιασε ήταν το σχόλιό σου περί Λεβαδειακού της Γαλλίας!!!από σένα δεν περίμενα τέτοια προσέγγιση του προχθεσινού αγώνα...!!!
6 παιχνίδια είδα τον Γάλλων φέτος στα 5 δεν είδα τίποτα ιδιαίτερο και μόνο στο 1 ήταν καλούτσικοι + την θέση που βρίσκονται στο πρωτάθλημα μια χαρά προσέγγιση ήταν!Ναι ρε συ...αλλά δεν ήταν άσος του 1.50 με τίποτα...άλλο αν έπεσαν όλοι με τα μούτρα στον άσο,δεν υπήρχαν άλλωστε και τόσες επιλογές την Τετάρτη για να επιλέξεις...εμένα αυτό που με ξάφνιασε ήταν το σχόλιό σου περί Λεβαδειακού της Γαλλίας!!!από σένα δεν περίμενα τέτοια προσέγγιση του προχθεσινού αγώνα...!!!