Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
6 παιχνίδια είδα τον Γάλλων φέτος στα 5 δεν είδα τίποτα ιδιαίτερο και μόνο στο 1 ήταν καλούτσικοι + την θέση που βρίσκονται στο πρωτάθλημα μια χαρά προσέγγιση ήταν!
Τι πλασματική θέση στο πρωτάθλημα έχουν? πλασματική η θέση είναι μετά απο 5 άντε 10 αγωνιστικές όχι μετά απο 24 αγωνιστικές!
σου ξαναειπα χθες ανοητε
τερματισαν πρωτοι στον ομιλο τους στο ουεφα και επαιζαν 10 παιχνιδια με 8 απουσιες βασικων στο πρωταθλημα
συν οτι δυσκολεψε λυων και παρι στα 2 τελευταια ματς
οπως την ειδες να παιζει προχθες σου φανηκε για επιπεδο λεβαδειακου?

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
σου ξαναειπα χθες ανοητε
τερματισαν πρωτοι στον ομιλο τους στο ουεφα και επαιζαν 10 παιχνιδια με 8 απουσιες βασικων στο πρωταθλημα
συν οτι δυσκολεψε λυων και παρι στα 2 τελευταια ματς
οπως την ειδες να παιζει προχθες σου φανηκε για επιπεδο λεβαδειακου?

Εσείς σίγουρα μου φανήκατε για επίπεδο ολυμπιακού με ουδέτερους διαιτητές  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
ξαναδιαβασε καλα τα αρθρα σε ολες τις ιστοσελιδες και οχι μεχρι εκει που σε βολευει
η τακτικη που ανεφερες ειναι παοκτζιδικη
αν δεις βιντεακια στο ιντερνετ θα το καταλαβεις
ξυλο λεοντιαδη σε μητροπουλο λετε και το βιντεο δειχνει τον τασσαρο να γαμαει 4 παικτες της μπαουκ
εξιστορειτε τι εγινε στην αλαμανα μπας και καλυψετε την πουτσα και πεφτετε σε αντιφασεις μονοι σας,με τρεμαμενες φωνες
σε ενα αλλο λετε σουτια σε γαυρους στην τουμπα και το βιντεο δειχνει παοκια να τσακωνοντε(απο μακρια βεβαια οπως παντα)με μπατσους στα σκοταδια

Καλα η ιστορία έγραψε, έχθες πήγες να τα κουκουλώσεις, σήμερα να τα γυρίσεις ανάποδα και αύριο θα φτιάχνεις πανό οτι γάμησες κιόλας είπαμε!!
Σας ξέρουμε  ;)

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Μαγκες μια χαρη.

Αν υπαρχει καποιος Αρειανος που να ασχολειται συστηματικα με το μπασκετ,μπορει να γραψει 2-3 σειρες για το τι παικτης ειναι ο Ρεισον Τερι που επαιζε πριν 2 χρονια στην ομαδα σας? :helpplea:

Οποιος δεν βαριεται και εχει αποψη ας το κανει,ευχαριστω.
Το ξαναπαραθετω σε περιπτωση που καποιος δεν το διαβασε.Οποιος ξερει,ας μου δωσει τα φωτα του,ευχαριστω. :grin: :grin:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
στο καραισκακη δεν ευννοηθηκε και στη τουμπα με ολυμπιακο οταν δεν εφαγε 2 κοκκινες τουλαχιστον?με τον αρη στο κυπελλο δεν ευννοηθηκε? :uglystupid:

Στο καραισκάκη ο ντιογο έπρεπε να βγει με κοκκινη στο 30 για την αγκωνιά στον Γκαρσία. Στην Τούμπα ο αβρααμ έπρεπε να βγει από το 1ο ημίχρονο. Με τον ρούλη μάλλον αδικήθηκα στο πέναλντι του λεμπο

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Εσείς σίγουρα μου φανήκατε για επίπεδο ολυμπιακού με ουδέτερους διαιτητές  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μ'αρεσει ποσο βλακες ειστε
εδωσε ενα πεναλτι το οποιο οταν ειχε δωθει σε ελλαδα εγινε της πουτανας και λες οτι οι διαιτητες ηταν ουδετεροι γιατι χασαμε
κρινετε την διαιτησια βασει αποτελεσματος για αυτο και μιλατε συνεχεια για διαιτησια γιατι παντα χανετε

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
6 παιχνίδια είδα τον Γάλλων φέτος στα 5 δεν είδα τίποτα ιδιαίτερο και μόνο στο 1 ήταν καλούτσικοι + την θέση που βρίσκονται στο πρωτάθλημα μια χαρά προσέγγιση ήταν!
Τι πλασματική θέση στο πρωτάθλημα έχουν? πλασματική η θέση είναι μετά απο 5 άντε 10 αγωνιστικές όχι μετά απο 24 αγωνιστικές!
Ρε παπάρα...ξέρεις πολύ καλά ότι ο 17ος τη μια χρονιά στη Γαλλία,τη Γερμανία,την Αγγλία μπορεί κάλλιστα να βγεί ΤΣ.Λ. την επόμενη και τούμπαλιν...τι σχέση έχει αυτό με τον Λεβαδειακό και το ανύπαρκτο Ελληνικό πρωτάθλημα μπορείς να μου πείς????
Επίσης μπορείς να μου πεις τι σχέση έχει ο Ολυμπιακός του Νοεμβρίου με τον Ολυμπιακό των τελευταίων 3-4 αγωνιστικων τουλάχιστον???

Υ.Γ. το παιχνίδι της Στ. Ετιέν με την Παρί το είδες???κι εγώ την έχω παρακολουθήσει σε κάμποσα μάτς και μπορώ να σου πω ότι από τη μέση και μπροστά είναι αρκετά δυνατή...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Καλα η ιστορία έγραψε, έχθες πήγες να τα κουκουλώσεις, σήμερα να τα γυρίσεις ανάποδα και αύριο θα φτιάχνεις πανό οτι γάμησες κιόλας είπαμε!!
Σας ξέρουμε  ;)
οτι μας ξερετε ειναι γνωστο,οπως και οτι γνωριζετε απ'εξω το βυθο σε σαρωνικο και θερμαικο

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μ'αρεσει ποσο βλακες ειστε
εδωσε ενα πεναλτι το οποιο οταν ειχε δωθει σε ελλαδα εγινε της πουτανας και λες οτι οι διαιτητες ηταν ουδετεροι γιατι χασαμε
κρινετε την διαιτησια βασει αποτελεσματος για αυτο και μιλατε συνεχεια για διαιτησια γιατι παντα χανετε

Με εσάς όταν λέμε ουδέτερη εννοούμε 70-30  :birdman: :birdman: :birdman:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ρε παπάρα...ξέρεις πολύ καλά ότι ο 17ος τη μια χρονιά στη Γαλλία,τη Γερμανία,την Αγγλία μπορεί κάλλιστα να βγεί ΤΣ.Λ. την επόμενη και τούμπαλιν...τι σχέση έχει αυτό με τον Λεβαδειακό και το ανύπαρκτο Ελληνικό πρωτάθλημα μπορείς να μου πείς????
Επίσης μπορείς να μου πεις τι σχέση έχει ο Ολυμπιακός του Νοεμβρίου με τον Ολυμπιακό των τελευταίων 3-4 αγωνιστικων τουλάχιστον???

Υ.Γ. το παιχνίδι της Στ. Ετιέν με την Παρί το είδες???κι εγώ την έχω παρακολουθήσει σε κάμποσα μάτς και μπορώ να σου πω ότι από τη μέση και μπροστά είναι αρκετά δυνατή...
τι μιλας με τον ασχετο ρε συ?για κανα 3 κατηγορια αγγλιας καλος ειναι

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Στο καραισκάκη ο ντιογο έπρεπε να βγει με κοκκινη στο 30 για την αγκωνιά στον Γκαρσία. Στην Τούμπα ο αβρααμ έπρεπε να βγει από το 1ο ημίχρονο. Με τον ρούλη μάλλον αδικήθηκα στο πέναλντι του λεμπο
ωραια θα επαιζα σε ναο και τσαντιρι με 10 και εσυ με 8
ας τα σφυραγε ολα
αδικηθηκες στο κυπελλο?καλα ρε πατε καλα?θελετε διαιτησια 100-0 οπως με πανιωνιο για να ειστε ενταξει?

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
ας τα σφυραγε ολα
αδικηθηκες στο κυπελλο?καλα ρε πατε καλα?θελετε διαιτησια 100-0 οπως με πανιωνιο για να ειστε ενταξει?
Τους έχει κακομάθει κι αυτούς ο Κατάπτυστος... :grin:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Μαγκες εδω ειναι το θρεντ του Αρη αν θελετε να γραφετε τις μαλακιες σας να πατε στο θρεντ του Πας. :boobies:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ας τα σφυραγε ολα

¨οσο ήταν πέναλντι το δικό σας με ρούλη άλλο τόσο ήταν και του κοκε. Τι 10 και 8 ρε προπαγανδιστή:;; δεν έπρεπε πρώτα να βγάλει τον ντιογκο:;; τι ματς θα γινόταν σε μια τέτοια περίπτωση για πες;;;;; Θα κερδίζατε:;;;; Στην Τούμπα εσείς ευνοηθήκατε έστω και ελαφρά. Θυμήσου τη φάση που σταμάτησε τον Κονσεισάο που βγήκε τετ α τετ με ανύπαρκτο επιθετικό. Μη τρελλαίνεσαι κιόλας ψευδοπρωταθλητή....

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Stories

Νέο!