Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
εσύ πρέπει να παρακαλούσες τον Ζαγοράκη να σε γαμήσει και αυτός να σε έγραψε,για αυτό τόσο μίσος.Πού την είδες την πουστιά ρε ανεκδιήγητε,που αύριο θα καπαρώσεις την έκτη θέση οριστικά?
Σε ένα ματς με Πανιώνιο μόνο
Απο κει και πέρα
1.κόκκινη Βιτόλο
2.πεναλτάρα Λέμπο στο Κύπελλο
3.πέναλτυ σε Μουσλίμοβιτς από πίσω με ΠΑΟ στην Τούμπα
4.2 βαθμοί κλεμμένοι με Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο
5.ανύπαρκτη κίτρινη προχθές στον Ίβιτς για πεναλτάρα που δήθεν ήταν θέατρο και συμπλήρωσε 7 χωρίς λόγο

Και συ, χωρις να θελω να κανω το δικηγορο κανενος, αλλα για να σου απαντησω με ΑΝΑΛΟΓΟ ΥΦΟΣ, πρεπει να τα καταφερες και να σε γαμαει ο ζαγορακης, γιαυτο τοση λατρεια και πεταγεσαι σαν πουτσα, μη σου τον θιξουμε.....

War sorry για το υφος, αλλα τα τσουτσεκια αν δε μπορουν να ακουν και την αλλη γνωμη, να μη διαβαζουν τι γραφουμε και να μη γραφουν ΕΤΣΙ, εδω που ειναι φιλοξενουμενοι....

Αν θελεις σβηστο.... :thumbsup:

Επισκέπτης
σου κανω παραθεση και υπογραμμιση για να τονισω ποσο επιλεκτικη αναγνωση κανεις.
Πάμε πάλι!!!
Αναφέρω σε ότι λέτε κάτι αντίστοιχο για να μην παραμυθιάζεται τον κόσμο ότι είστε πολύ καλύτεροι και πανάγιες από τους παοκτσήδες!
Όσο για το μπασκετ δεν έχω άποψη, ασχολούμαι μόνο με αμιγώς αντρικά αθλήματα!

adamantidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Και συ, χωρις να θελω να κανω το δικηγορο κανενος, αλλα για να σου απαντησω με ΑΝΑΛΟΓΟ ΥΦΟΣ, πρεπει να τα καταφερες και να σε γαμαει ο ζαγορακης, γιαυτο τοση λατρεια και πεταγεσαι σαν πουτσα, μη σου τον θιξουμε.....

War sorry για το υφος, αλλα τα τσουτσεκια αν δε μπορουν να ακουν και την αλλη γνωμη, να μη διαβαζουν τι γραφουμε και να μη γραφουν ΕΤΣΙ, εδω που ειναι φιλοξενουμενοι....

Αν θελεις σβηστο.... :thumbsup:

όταν και αν μάθεις ανάγνωση και γραφή,ξαναμπές να γράψεις.Είδες πουθενά επαίνους στο Ζαγοράκη?Ο μόνος πρόεδρος είναι που ποτέ δεν ασχολείται με τη διαιτησία και αυτό είναι στα συν του

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε τι ασχολειστε με τον αργοσχολο που ψαχνει 30 φορουμ σε βαθος 10ετιας κ πισω για να ποσταρει τις μαλακιες του?

η διαφορα στις 2 ομαδες ειναι ο κοσμος του . κ εμεις καποτε ημασταν απαραδεκτοι με αντικειμενα , με προπηλακισμους παικτων κλπ κλπ. αυτα εχουν κοπει και αυτο γουσταρω εγω. να πηγαινω γηπεδο να χανω π.χ. 30 ποντους απο το βαζελο στο παλε και να χειροκροτω το σπανουλη που μου εβαλε 7 τριποντα. να υποδεχομαι τον κακιουζη αντιπαλο ή τον γιαννακοπουλο και να τους χειροκροτω επειδη ειναι ελληνοπουλα. να φιλαει ο αθανασιαδης τη φανελα του στο τελευταιο πεναλτυ στο χαριλαου και να μην πεφτει αντικειμενο(πλην καντηλιων τα οποια κ επικροτω :cheesy:)

απο την αλλη το σωτηριο ετος 2009 εχουμε απο την πλευρα των ζμπαουγκτζηδων ....
ντου στο φιλικο στις σερρες και διακοπη.
πανο με τον "ηρωα" γκαρσια που εριξε γροθια στο ντιογκο λες και σκοτωσε 200 τουρκους .
καρτερι σε μασει-ραιτ και καπνογονο μεσα στο αμαξι για να φοβηθουν και να μην παιξουν καλα κ τους ριξουν Α2.
ριψη γυαλινων μπουκαλιων στην τουμπα οποτε πηγαινε παικτης του ΑΡΗ κοντα.
χτες μετα απο τριποντο του ηλιαδη που φιλησε τη φανελα το ματς διακοπηκε κανενα 10λεπτο απο τα αντικειμενα που επεφταν βροχη.
και αλλα πολλα που θα παρει μερες να γραψω.

αυτη ειναι η διαφορα των 2 ομαδων και στα παπαρια μου τι λεει ο σκορδας και ο ζαγορακης και η καθε διοικηση. αυτοι ερχονται και παρερχονται οι οπαδοι ειναι εκει στα καλα και στα κακα. μια ζωη γυφτοι ησασταν και γυφτοι θα παραμεινετε.

ειμαι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που ειμαι ΑΡΗΣ.

σου κανω παραθεση και υπογραμμιση για να τονισω ποσο επιλεκτικη αναγνωση κανεις.διαλεγεις ΕΝΑ ματς για να πεις τις μαλακιες σου και κανεις γαργαρα ολα τα υπολοιπα. γενικα ολα γαργαρα τα κανεις?? :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Είμαστε υπόδειγμα (γιτί πάθαμε) σε σχέση με το παρελθόν. Η υποδειγματική συμπεριφορά έχει να κάνει με τη μάζα των οπαδών. Πάντα θα υπάρχουν 1-2 ηλίθιοι που θα πετάξουν χαρτάκια στο conceicao κλπ. Σκέψου αυτό...τρεις παίκτες του παοκ κατά τη διάρκεια των πέναλτυ ήταν προκλητικότατοι. Μουσλι, Αθανασιάδης και μπαλάφας. Σκέψου αν γινόταν αυτό στην τούμπα η στο καραισκάκη, αν θα έφευγε κανένας ζωντανός
Θα μου απαντήσεις σε αυτό;

Επισκέπτης
Είπαμε στην προπαγάνδα είστε μανούλες! :rockon:
Όπως ότι θα έμενε 19 χρόνια εκτός ο καράμπελας με τραυματισμό στο γόνατο, σύφιλη, ηπατίτιδα και μια ελαφριά πανούκλα! :2funny: :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πάμε πάλι!!!
Αναφέρω σε ότι λέτε κάτι αντίστοιχο για να μην παραμυθιάζεται τον κόσμο ότι είστε πολύ καλύτεροι και πανάγιες από τους παοκτσήδες!
Όσο για το μπασκετ δεν έχω άποψη, ασχολούμαι μόνο με αμιγώς αντρικά αθλήματα!
Σάλτα και πηδήσου μωρή αγγλόπουστα που μου γινες και άντρας  :rockon:

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
εσύ πρέπει να παρακαλούσες τον Ζαγοράκη να σε γαμήσει και αυτός να σε έγραψε,για αυτό τόσο μίσος.Πού την είδες την πουστιά ρε ανεκδιήγητε,που αύριο θα καπαρώσεις την έκτη θέση οριστικά?
Σε ένα ματς με Πανιώνιο μόνο
Απο κει και πέρα
1.κόκκινη Βιτόλο
2.πεναλτάρα Λέμπο στο Κύπελλο
3.πέναλτυ σε Μουσλίμοβιτς από πίσω με ΠΑΟ στην Τούμπα
4.2 βαθμοί κλεμμένοι με Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο
5.ανύπαρκτη κίτρινη προχθές στον Ίβιτς για πεναλτάρα που δήθεν ήταν θέατρο και συμπλήρωσε 7 χωρίς λόγο
Ακουσε τωρα πως εχει η κατασταση!
Ειτε θα αλλαξεις το μηνυμα σου και θα ειναι πιο κοσμιο,οποτε συνεχιζουμε την συζητηση ηρεμα και ωραια ,ειτε θα φυγεις.....!
Διαλεγεις και παιρνεις!

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Σε αν θέλεις να απαντήσω?
Περιμένεις απάντηση σε αν?
Και τι να κάνατε δηλαδή?
Και να κάνατε μετά απο λίγες μέρες θα το πλήρωναν οι οπαδοί σας με κάποιο κάψιμο συνδέσμου!
Το οποιο θα γινοταν νυχτα,και τα στορια θα ηταν αντιπαλοι των μαινομενων οπαδων του παοκ  :2funny: :2funny: :2funny:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Στηριξατε μια προπαγανδα,οτι ο ολυμπιακος πηγε να σας κλεψει τον Κουδα,την ιδια ωρα που φωτογραφιζοταν στην προπονηση του ολυμπιακου και δηλωνε οτι ειναι τιμη του να παιξει στον πειραια!
Πηρατε χορηγια απο τον βγενοπουλο,η οποια ειναι η μεγαλυτερη στην ιστορια!Στο παιχνιδι με τον παναθηναικο κατσατε και χασατε με κατεβασμενα χερια και ποδια!Στο ιντερνετ,υπαρχαν μπλογκ που γραφανε οτι ο παοκ εχει κανονισει να χασει απο τον παναθηναικο!Οταν σου ποσταρα τετοιο λινκ,το αμφισβητησες,λεγοντας οτι δεν αποδικνυει τιποτα!Τωρα τι εχεις να πεις?
Λες οτι ο Τσαρτας ποναει που ο παοκ ειναι πανω απο την αεκ?Εσυ ομως παραδεχεσαι οτι με τον υιο Γκαγκατση προστατευεται ο παοκ!Που λεει λοιπον ψεμματα ο Τσαρτας οταν δηλωνειοτι ευνοηθηκε φετος ο παοκ?
Αντι λοιπον να το παιζετε δηθεν μακεδονομαχοι,πειτε την αληθεια και αφηστε την κλαψα και την προπαγανδα οτι το κρατος της αθηνας σας πολεμαει!
Για τον Σκορδα,ενω μιλησε για το συστημα,την επομενη αγωνιστικη ειδαμε τα σφυριγματα στο παιχνιδι ολυμπιακος  -ΑΡΗΣ!Τοτε δηλωνες οτι δεν υπαρχει αξιοκρατια στην Ελλαδα και ηταν απαραδεκτο αυτο που εγινε!Τωρα ομως ο παοκ καλα κανει και προστατευεται!Και η προπαγανδα μαζι με την ρυθμικη γυμναστικη καλα κρατει  :2funny: :2funny: :2funny:

Θα μου κάποιος ΠΟΥ ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ ο ΠΑΟΚ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Άντε με την προπαγάνδα. Ένα πέναλντι με πανιώνιο όλο και όλο.Που φυσικά ο ίδιος ο Τσακίρης είπε ότι στο 2ο ημίχρονο ο διαιτητής έπαιζε 20-80. Θυμηθείτε όμως ηρακλή, ρούλη στην Τούμπα ( ο σκόρδας θα έβγαζε με 3 κόκκινες τον πουστολο), αεκακι στην Τούμπα, Θρασύβουλο εκτός. Θέλω ΑΠΛΑ κάποιος που λέει μια μαλακία να την αιτιολογεί με επιχειρήματα και όχι με μαλακίσμένες απόψεις που τον φυτρώνουν άλλοι στο μυαλό του.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τα στρεμματα πανω στα οποια κατασκευαστηκε το γηπεδο του παοκ,ηταν δωρεα απο το Μετοχικο Ταμειου Στρατου.......
Επισης τα φιλικα με Τουρκικες ομαδες ανημερα της γενοκτονιας των ποντιων,ειναι πλεον παραδοση για εσας,οι οποιοι βεβαια ειστε οπαδοι προσφυγικης ομαδας  :2funny:!
Και αν παμε στα πιο προσφατα χρονια,το κρατικο της Πυλαιας,παλι παραχωρηθηκε απο το Κρατος σε εσας!
Κοιταξε ρε μια λαικη ομαδα,κατι μακεδονομαχους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το Αλεξάνδρειο;;;;;;;;;;

Επισκέπτης
αναφερεσαι στο συνδεσμο στη Θερμη? :grin: :grin: :grin:!
Στην καλαμαρια? :grin:
Στον Ευοσμο? :grin:
Ειπαμε το κρανος σωζει ζωες  :grin:
Την μέρα που έσπασαν το μαγαζί του Σαουρίδη, το μαγαζί με τα κινητά στο γήπεδο και το ξύλο όλων σε όλους τους διερχόμενους! :rockon:
Ώρες ώρες το τραβάει ο οργανισμός σας το ξύλο! :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Πριν 1.5 μήνα στην επίθεση και στο ξεκώλιασμα ανοιχτά ήταν όλα! :rockon:
Αφού γουστάρεις τόσο πολύ τη βία ξεκαθάρισέ το και μην πουλάς αρλούμπες περι επιπέδου κλπ.
Την μέρα που έσπασαν το μαγαζί του Σαουρίδη, το μαγαζί με τα κινητά στο γήπεδο και το ξύλο όλων σε όλους τους διερχόμενους! :rockon:
Ώρες ώρες το τραβάει ο οργανισμός σας το ξύλο! :rockon: :rockon: :rockon:
Μπράβο λεβέντη μου.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γιατί βρίζετε κύριε?
Αν σας αρέσει ένα άθλημα που σε κάθε επαφή είναι φαουλ είναι δικό σας πρόβλημα αγαπητέ!
Το ότι δεν μου αρέσει δεν σημαίνει ότι δεν είναι αντρικό άθλημα. Δεν πέφτει και λίγο ξύλο  :knuppel: :cussing: :argue:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom